Λίτσα Πατέρα: Ανοίγει τα φτερά της η αστρολόγος! Το νέο της επαγγελματικό βήμα...

Τα πιο ευχάριστα νέα!

Λίτσα Πατέρα: Ανοίγει τα φτερά της η αστρολόγος! Το νέο της επαγγελματικό βήμα...

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίτσα Πατέρα, η κορυφαία αστρολόγος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της κι έχουμε μάθει τα πάντα για το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Δεν θα την βλέπουμε πια μόνο στην εκπομπή του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά αλλά... Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Λίτσα Πατέρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις της παραδίδοντας online μαθήματα αστρολογίας!

"Ήταν μια βαθιά ανάγκη της ψυχής μου να δώσω στον κόσμο που με παρακολουθεί τόσα χρόνια να αντιληφθεί ότι η αστρολογία δεν είναι μια μαγική τέχνη ούτε δύναμη, αλλά μια γνώση που έχει άμεση σχέση με το σύμπαν" είπε στην Espresso η Λίτσα Πατέρα και πρόσθεσε: "Με απλά κατανοητά λόγια, μέσα από τους κομπιούτερ τους οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν την υπέροχη "γλώσσα", από την οποία θα έχουν μεγάλα οφέλη για τη ζωή τους. Η αστρολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων σε πολλά επίπεδα, προσωπικά, επαγγελματικά, κοινωνικά, σε θέματα υγείας και παιδιών."

Λίτσα Πατέρα: Δείτε τον γοητευτικό γκριζομάλλη σύντροφό της!

Η αστρολόγος που έχει συνδέσει το όνομά της με την ιδιωτική τηλεόραση, τις μεγάλες επιτυχίες και την πρωινή ζώνη από τη γέννησή της δεν είναι μόνη!


Η Λίτσα Πατέρα μπορεί να έχει μιλήσει για τον γάμο της, τον χωρισμό της, να έχει φωτογραφηθεί με τους γιους της, να μιλάει για τα εγγόνια της, αλλά ουσιαστικά δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή. Προφανώς αυτή είναι και η απόδειξη ότι η σχέση της είναι επιτυχημένη και δεν έχει ανάγκη από προβολή.

Σε πρόσφατο κάλεσμα η Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε με ένα γοητευτικό γκριζομάλλη άντρα, ο οποίος είναι ο σύντροφός της εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις μπροστά στα φλας και τις κάμερες, για αυτό και το πρόσωπό του δεν είναι γνωστό για το ευρύ κοινό.


Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του είναι το alter ego της αστρολόγου και είναι ναυπηγός. Μπορεί η σχέση τους να χρονολογείται, αλλά οι δυο τους δεν έμειναν ποτέ συστηματικά στο ίδιο σπίτι.

Σίγουρα, η Λίτσα Πατέρα δεν... μιλάει μόνο με τα άστρα, αλλά ξέρει και το μυστικό της ευτυχίας που κρατάει.

Φωτογραφίες: Ndp

Ζώδια από την Λίτσα Πατέρα: «Φουλ ερωτική εβδομάδα για όλους!» (βίντεο)

Η εβδομάδα που μπήκε αναμένεται να είναι γεμάτη έρωτα για τα ζώδια, σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα!

Η αστρολόγος αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα ζώδια.

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη!

Η κορυφαία αστρολόγος ανέφερε πως η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι απόλυτα ερωτική για όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα για τον Κριό!

Ποια όμως ζώδια θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικά; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στα παρακάτω βίντεο: