«Περιμένω αγόρι», η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού από πασίγνωστη Ελληνίδα εγκυμονούσα! (Βίντεο)

Ποια είναι;

«Περιμένω αγόρι», η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού από πασίγνωστη Ελληνίδα εγκυμονούσα! (Βίντεο)

H πασίγνωστη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκάλυψε πως το παιδί που θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο είναι αγόρι!

Έμεινε πολύ σύντομα έγκυος! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τη Φελίσια Λαπάτη, η οποία μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της.

«Περιμένω αγόρι», η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού από πασίγνωστη εγκυμονούσα! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: «Η εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά… πιο ξαφνικά δεν γίνεται! Ήμασταν τέσσερις μήνες με τον αγαπημένο μου όταν έμεινα έγκυος, τέσσερις μήνες γνωριμίας κι όλας, όχι ζευγάρι.

Θέλαμε κάποια στιγμή ένα παιδί αλλά δεν περιμέναμε ότι θα γίνει τόσο σύντομα. Τελικά αυτά που δεν σχεδιάζεις είναι τα καλύτερα. Ο σύντροφός μου έχει μία εταιρεία με αλουμίνια.

Αγχώθηκα τι θα πει ο κόσμος που έμεινα έγκυος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έχω πάρει μόνο πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη και περιμένω αγόρι!»

Αποκλειστικό: "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε στο Youweekly.gr και αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δυσκολίες κατά τον τοκετό! "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Για ποια πρόκειται;

Αποκλειστικό:

Μεγάλωσαν μαζί, λένε τα πάντα η μία στην άλλη και μέχρι σήμερα είναι κολλητές. Αν τις περνάτε για αδερφές όμως κάνετε μεγάλο λάθος και δεν είστε οι πρώτοι... Η Φελίσια Λαπάτη μάς συστήνει την κούκλα μαμά της Ευαγγελία Κρητικού, μιλάει για πρώτη φορά για την ξαφνική εγκυμοσύνη της, τη σχέση της και τον επικείμενο γάμο της με τον Μιχάλη Αντιώτη.

Πόσα κιλά έχεις πάρει στους 4,5 μήνες της εγκυμοσύνης;

Φ: Eίχα παχύνει και μετά έμεινα έγκυος, δεν ήμουν στα κιλά μου. Της εγκυμοσύνης είναι 4,5 κιλά.

Έχεις αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σου;

Αποκλειστικό:

Φ: Ναι, αποφεύγω να βγαίνω γιατί δεν μπορώ τη βαβούρα. Προσέχω πολύ περισσότερο αν έχει καπνό στον χώρο που βρίσκομαι, δεν τρώω σαλάτες έξω ή ωμά κρέατα, δεν μπορώ την πολλή μουσική, κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς.

Σε αγχώνει η διαδικασία να γίνεις μάνα;

Φ: Φοβάμαι πολύ τη διαδικασία της γέννας. Μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω για να μην το περάσω αυτό, γιατί η μητέρα μου είχε πολύ δύσκολη γέννα.

Τι δυσκολία υπήρξε;

Ε: Ο γιατρός είχε πει πως ήταν ο πιο δύσκολος τοκετός που έχει γίνει ποτέ στο «Λητώ». Το παιδί είχε κολλήσει, είχε γυρίσει ο λαιμός του πάνω και δεν μπορούσε να βγει. Πήγα στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 12 το βράδυ και γέννησα την άλλη μέρα στις 7 το απόγευμα. Ήμουν 18 ώρες εκεί. Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και μας πρόλαβαν στο τσακ και τις δυο. Αν ήμασταν εκτός νοσοκομείου δεν θα ζούσε καμιά μας. Έπρεπε να γίνει καισαρική από την αρχή, αλλά ήθελα να δω το παιδί μου να βγαίνει, την έζησα τη στιγμή και ήταν μαγεία.

Τι φοβάσαι για εκείνη τη μέρα;

Αποκλειστικό:

Φ: Φοβάμαι τον πόνο που θα νιώσω, αν θα πάνε όλα καλά... Γενικά είμαι αγχώδης και φοβάμαι κατά 90% για πράγματα που δεν θα συμβούν. Νομίζω ότι αυτό το ξεπερνάς πλησιάζοντας σε εκείνη την ώρα.

Μένεις ξύπνια τα βράδια από το άγχος;

Φ: Ναι. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στενοχωρημένη τρώω πολύ και έχω αϋπνίες. Μπορεί να ξυπνήσω στη μέση της βραδιάς και να μην μπορώ να κοιμηθώ. Μου έχει τύχει για μήνες. Δυστυχώς δεν έχω βρει τρόπο να το αντιμετωπίσω.

Το μωρό τι φύλο είναι;

Φ: Πρώτα ο Θεός είναι αγοράκι, αλλά δεν ξέρω, κι εγώ μέχρι τον έβδομο ήμουν αγόρι.

Ε: Μου έλεγε ο γιατρός «ετοιμάζεις τα γαλάζια» και όταν γεννήθηκε «να σου ζήσει η κορούκλα» (γέλια).