Ελένη Μενεγάκη: Στο πλατό της εκπομπής η μικρή Μαρίνα! Η τρυφερή αγκαλιά και το στιγμιότυπο!

Την πήρε μαζί στην εκπομπή και το αποκάλυψε!

Ελένη Μενεγάκη: Στο πλατό της εκπομπής η μικρή Μαρίνα! Η τρυφερή αγκαλιά και το στιγμιότυπο!

Στο πλατό της εκπομπής πήρε η Ελένη Μενεγάκη την μικρή της κόρη, Μαρίνα και μας το αποκάλυψε με μια τρυφερή αγκαλιά και ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και το έχει αποδείξει πολλές φορές, αφού είναι πάντα δίπλα τους! Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της πόζαρε στο φακό με την μικρή Μαρίνα, με την ίδια να της κάνει μια σφικτή αγκαλιά!

Η κόρη της, που έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο είναι μια μικρή κούκλα και είναι από τις σπάνιες φορές που η Ελένη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τα παιδιά της! Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Η μικρή Μαρίνα ήρθε στο στούντιο καθώς δεν είχε σήμερα σχολείο. Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής μπαίνοντας στο πλατό, έστειλε ένα φιλί προς το μέρος της κόρης της και στη συνέχεια είπε στους συνεργάτες της: «Δε φιλάω εσάς. Αλλά σήμερα είναι άλλη πρωταγωνίστρια εδώ και δεν μπορώ, φιλάω εκείνη. Το παιδί μου το τελευταίο εννοώ. Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Είναι η καλύτερη μέρα για βόλτα».

Και ενώ η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, λίγη ώρα μετά η Μαρίνα που ήταν μαζί με τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, έφυγε από τα παρασκήνια και η παρουσιάστρια τις αποχαιρέτησε on air, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους θα πάνε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του ALPHA; Διαβάστε παρακάτω...

Έναν εφιάλτη ζει η Ελένη Μενεγάκη με το ροζ βίντεο που ετοιμάζεται να βρει το φως της δημοσιότητας! Τρυφερές της στιγμές με τον Ματέο θα αποκαλυφθούν κι επικρατεί πανικός στο σπίτι της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr σε μια πολύ παράξενη υπόθεση έχει μπλεχτεί η παρουσιάστρια!

Άγνωστος άνδρας φαίνεται πως τράβηξε βίντεο την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα! Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μια απομονωμένη παραλία με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και ενώ χαλάρωναν μόνοι τους κάτω από το ξενοδοχείο τους εκείνος με σκάφος μέσα στη θάλασσα μαγνητοσκόπησε το ζευγάρι χωρίς την θέλησή του σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ!

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η Ελένη έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της στο instagram και μόλις το άνοιξε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς ο άντρας της έστειλε κάποια στιγμιότυπα από το βίντεο που έχει στην κατοχή του, που όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δεν περιέχει πολύ προσωπικές στιγμές με τον Ματέο αλλά δεν παύει να έχει κάποιες στιγμές τους!

Μάλιστα, την απείλησε πως έχει κι άλλο βίντεο στην κατοχή του με πιο... πιπεράτο περιεχόμενο και ζητούσε χρηματικό ποσό για να μην το φέρει στο φως της δημοσιότητας!

Η Ελένη, έντρομη, όπως μου αποκάλυψαν οι πηγές μου, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μάκη και αφού εκείνος πρώτα την καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά, απευθύνθηκα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μπορεί να μην ασχολείται με όσα γράφονται για εκείνη και τον σύντροφό της γενικά, αλλά αυτή την φορά έφτασε στα όρια της και σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό της περιβάλλον, είναι έτοιμη να κινήσει γη και ουρανό για να βεβαιωθεί και πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα γίνει ποτέ δημόσιο αλλά και πως θα εξαφανιστεί πλήρως!

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Είναι έτοιμη να πάει μέχρι και στα δικαστήρια γι αυτό! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Youweekly.gr!

Ελένη Μενεγάκη: Στο συμβολαιογράφο για να φτιάξει την διαθήκη της μετά το πρόβλημα υγείας που την "χτύπησε"!

Αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας που "χτύπησε" την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το ραντεβού με τον συμβολαιογράφο της για την διαθήκη, πρόκειται να σας κάνω στο Youweekly.gr μέσα από το Vanda's blog!

Όπως αναφέρουν, αποκλειστικές μου πληροφορίες, η παρουσιάστρια του ALPHA είναι μια γυναίκα που θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο... μέχρι και το θάνατο της! Ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε την τάραξε πολύ και την έκανε να σκεφτεί ακόμα πιο μακριά το τι μέλλει γενέσθαι!

Έτσι λοιπόν, η ωραία Ελένη πήγε στον συμβολαιογράφο της! Πέρασε την πόρτα του γραφείου του και έκανε τη διαθήκη της! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Το πρόβλημα υγείας της

Ελένη Μενεγάκη: Πανικοβλημένη στον δικηγόρο της! Απειλείται η οικογένειά της! Το βίντεο που πρέπει να θαφτεί!

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν αποκαλύπτουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr ότι Ελένη Μενεγάκη έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Η Ελένη λοιπόν πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια του στομάχου. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι εδώ και πολλούς μήνες η παρουσιάστρια υποφέρει από αφόρητους πόνους στο στομάχι και πολλές φορές έβγαινε στην εκπομπή της με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής.

Τι συμβαίνει όμως αληθινά στην παρουσιάστρια; Πως προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας; Από διατροφή από στεναχώρια από άγχος;

Εμείς γνωρίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη τελευταία χρόνια προσέχει ιδιαιτέρως την διατροφή της. Τρώει σπάνια λιπαρά ακόμα πιο σπανία τηγανητά και γενικά αποφεύγει τα βαριά φαγητά. Πως προέκυψε το πρόβλημα;

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι το πρόβλημα προέκυψε από τον τρόπο που η παρουσιάστρια προσπαθούσε να διατηρήσει την σιλουέτα της. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια κατά διαστήματα έκανε εξαντλητικές δίαιτες 20 η 30 ημερών για να χάσει γρήγορα 5 έως 7 κιλά για τις ανάγκες της εκπομπής.

Αυτές λοιπόν οι απότομες δίαιτες σωρεύτηκαν δημιούργησαν το πρόβλημα που σήμερα την ταλαιπωρεί και δεν την αφήνει σε ησυχία. «Με έχει τσακίσει αυτό το πράγμα όταν με πιάνει αυτός ο πόνος στο στομάχι δεν με αφήνει με τίποτα πονάω παντού και με χτυπάει στην καρδιά νομίζω ότι θα μείνω στο πλατό».

Αυτά είπε η Ελένη σε συνεργάτες της όταν την ρώτησαν στο καμαρίνι της τι συμβαίνει!

Η διαθήκη και η περιουσία

Η Ελένη λοιπόν, αν και είναι σαφώς καλύτερα ταράχτηκε πολύ.. τόσο που αποφάσισε να κάνει τη διαθήκη της! Τι αφήνει πίσω της και κυρίως σε ποιον; Ακίνητα, πολυκατοικίες, λεφτά και συγκεκριμένα εκατομμύρια! Για να καταλάβετε τα μεγέθη Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ελένη Μενεγάκη από το 2002 εώς και το 2013 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ.

Από το 2013 εως και το 2016 η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, έξτρα από τα 9.794.000 ευρώ σύνολο δηλαδή…14.294.000 ευρώ.

Για το δεύτερο νούμερο θα ήθελα να κρατήσετε μία επιφύλαξη καθώς είναι ένα ποσό το οποίο έχει προέλθει από πηγές του Youweekly.gr, ενώ για τα 9.794.000 ευρώ η πηγή είναι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα ποσά αυτά αναφέρονται ως καθαρά κέρδη της παρουσιάστριας στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο! Όλα αυτά τα αφήνει στα παιδιά της και μόνο! Ωστόσο, σε περίπτωση που η ίδια «φύγει» από τη ζωή πριν το Μάκη... τον ορίζει διαχειριστή της περιουσίας της!

Το διαμέρισα της Καρύστου

Ελένη Μενεγάκη: Στο συμβολαιογράφο για να φτιάξει την διαθήκη της μετά το πρόβλημα υγείας που την
Στην Κάρυστο, απ’ όπου κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Ολόκληρη η πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα ανήκει στη μητέρα της, η οποία ενοικιάζει τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Πριν από λίγα χρόνια η κυρία Μενεγάκη αγόρασε στην περιοχή Μύλοι της Καρύστου μια μεγάλη έκταση. Το κομμάτι γης χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της αγοράς «φιλέτο», καθώς είναι σε ύψωμα και διαθέτει υπέροχη θέα.

Η βίλα των 1.000 τ.μ. στα Μελίσσια

Ελένη Μενεγάκη: Στο συμβολαιογράφο για να φτιάξει την διαθήκη της μετά το πρόβλημα υγείας που την
Η κατοικία της Ελένης Μεγάκη στα Μελίσσια χτίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να φτιάξει ένα μεγαλύτερο σπίτι. Η βίλα των 1.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο έκτασης 1,5 στρέμματος.

Διαθέτει μεγάλο κήπο, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, μεγάλη κουζίνα, τζακούζι, γυμναστήριο και μπάρμπεκιου, ενώ η κατασκευή της κράτησε περίπου έναν χρόνο και οι ιδιοκτήτες της υπολογίζεται ότι κατέβαλαν το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.

Οι πέτρες που «έντυσαν» το σπίτι είναι Καρύστου, τα μάρμαρα Πεντέλης και περιμετρικά του οικοπέδου υπάρχουν δέντρα τα οποία μεταφυτεύτηκαν, ενώ πολλών ειδών φυτά κοσμούν τον κήπο του σπιτιού.

Τον τελευταίο χρόνο το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στα Μελίσσια μετατράπηκε σε φρούριο.

Από τη Χαλκιδική στην Κορώνεια

Ελένη Μενεγάκη: Στο συμβολαιογράφο για να φτιάξει την διαθήκη της μετά το πρόβλημα υγείας που την

Εκτός από την Κάρυστο, η Ελένη Μενεγάκη είχε και μια εξοχική κατοικία τους στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για μια μεζονέτα η οποία χτίστηκε πριν από περίπου 6 χρόνια, βρίσκεται στη Νέα Ποτίδαια σε ένα συγκρότημα ακινήτων και η αξία της ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη περιοχή η αξία των ακινήτων μειώθηκε λόγω μιας καθίζησης που υπέστη το έδαφος, χωρίς να επηρεαστούν οι κατασκευές, λίγο πριν η τηλεπαρουσιάστρια προχωρήσει στην αγορά μιας κατοικίας στο συγκεκριμένο συγκρότημα.

Το γεγονός δεν πτόησε την Ελένη Μενεγάκη που αγόρασε τη μεζονέτα και τη χρησιμοποιούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνιαως θερινή εξοχική κατοικία.

Αλλη μια επένδυση που είχε κάνει όσο ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν η αγορά ενός οικοπέδου στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας στη Βοιωτία.

Το οικόπεδο έκτασης 20 στρεμμάτων κόστισε περίπου 250.000 ευρώ και πριν από τον χωρισμό το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χτίσει άλλη μία εξοχική κατοικία 200 τ.μ.

Μέχρι στιγμής το οικόπεδο έχει περιφραχτεί, ενώ γειτνιάζει με τις περιουσίες των εφοπλιστικών οικογενειών Τζαννετάτου και Μελέτη.

Το συγκεκριμένο οικόπεδοπρότεινε στην Ελένη ο γνωστός ζωγράφος Αγγελος, ο οποίος βάφτισε και τη μεγάλη της κόρη, Λάουρα.

Η μεζονέτα της Κηφισιάς και το διαμέρισμα στο Ελληνικό

Ελένη Μενεγάκη: Στο συμβολαιογράφο για να φτιάξει την διαθήκη της μετά το πρόβλημα υγείας που την

Προτού μετακομίσουν στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έμεναν σε μια μεζονέτα στην Κηφισιά.

Αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: στο πρώτο είναι το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC, ενώ στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι αυτό είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοικίασε.

Ένα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.

Ακόμη, να μην ξεχάσω να σας αναφέρω πως η Ελένη Μενεγάκη έχει και Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό από την οποία δεν «απαιτεί» να προσέχει μόνο τα παιδιά της αλλά και να προσέχει τον σκύλο της οικογένειας, που τότε ήταν ένα λαμπραντόρ, αλλά τώρα έχει πάρει την θέση του ένα μικρό παγκλ.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την Ελένη να ανακαινίζει την βίλα της στην Άνδρο και το Υοuweekly.gr τρύπωσε στο εσωτερικό της και… θα πάθετε πλάκα!

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα και το Youweekly.gr έχει φωτογραφίες!

Ο φωτογράφος βρέθηκε εκεί και την αποθανάτισε κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φυσικά όλες τις λεπτομέρειες για το σύνολό της!

Χωρίς το χαρακτηριστικό μαύρο μπουφάν της, αλλά με ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλε σύνολο που τράβηξε τα βλέμματα, πάρκαρε κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία, βγήκε απ' το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στα γραφεία γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, όπου την περίμεναν υψηλόβαθμα στελέχη.

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!

"Ήταν τυπική στο ραντεβού της και καθαρά επαγγελματίας."

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!

Η συνάντηση δεν κράτησε για πολλή ώρα και βγήκε λίγο αργότερα συνοδευόμενη από άνθρωπο της εταιρείας», μεταφέρουν στο Youweekly.gr αυτόπτες μάρτυρες από εκείνη τη μέρα, με την παρουσιάστρια να αποχωρεί λίγο αργότερα και να επιστρέφει στο σπίτι της...

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 5.600 ευρώ σε επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα!

Η Ελένη επέλεξε blazer (παρόμοιο θα βρεις στα Lauren Ralph Lauren με 329 ευρώ στο notos.gr), τοπ και τζιν παντελόνι Marks and Spencer (από 29,95). Η ζώνη (350) και τα γυαλιά ηλίου είναι Gucci και η τσάντα Hermes (5.600 ευρώ)