Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αντίδρασή του στο βίντεο-τρολ του Αλμπάνη στην Ντορέττα! (Βίντεο)

Ο Ντάνος δεν το άφησε ασχολίαστο!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αντίδρασή του στο βίντεο-τρολ του Αλμπάνη στην Ντορέττα! (Βίντεο)
News 18.04.2019 14:07

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στο χιουμοριστικό βίντεο του Πέτρου Φιλιππίδη και του Αντίνοου Αλμπάνη.

Ο Ντάνος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης τρόλαραν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο,με αφορμή τη δήλωση της παρουσιάστριας σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά με ποιον θα ήθελε να κλειστεί στο ασανσέρ.

Έτσι, ο Ντάνος απάντησε για το συγκεκριμένο βιντεάκι, λέγοντας: «Για να μην πω ψέματα, το έχω δει γιατί αναπαράχθηκε στα social media.

Νομίζω το ύφος της συνέντευξης στον Γεωργαντά είναι χιουμοριστικό, συνηθίζουν όπου ρωτάνε την Ντορέττα να ρωτάνε και για εμένα.

Την ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύεται να την βγάλω από το ασανσέρ και σίγουρα κάτι θα έκανα, τώρα δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλο…».

Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μαζί στην εκκλησία! Βίωσαν το απόλυτο θαύμα!

Το απόλυτο θαύμα βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Οι δυο τους, βρέθηκαν στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό και έγιναν μάρτυρες ενός συγκλονιστικού περιστατικού!

Μάλιστα, το όλο συμβάν που θα σας περιγράψουμε στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog, επιβεβαίωσε με μαρτυρία της και πιστή που βρέθηκε εκεί!

Η ίδια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας διηγηθώ το περιστατικό, που ο χαρακτηρισμός «θαύμα» φαίνεται πολύ μικρός για να το περιγράψεις.

Ημέρα Σάββατο 23/2/2019 η κ. Βασιλική μας οργάνωσε προσκύνημα στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, όπου εκεί είναι ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού και τον πνευματικό του αγώνα, σταυρώνει τους προσκυνητές και βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα υγείας.
Ανάμεσα στον κόσμο και μια κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι, που η σκλήρυνση κατα πλάκας την καθήλωσε εδώ και πολλά χρόνια.

«Περάστε την κοπέλα που είναι στο καροτσάκι» ακούσαμε τον ιερέα να λέει και οι γονείς που την συνόδευαν μαζί με την επτάχρονη κόρη της και τον σύζυγο της την έφεραν μπροστά του.
Την σταύρωσε, την ξανά σταύρωσε, την σταύρωσε σε όλο της το σώμα, την κοίταξε, της έδωσε το χέρι και της είπε «Σήκω»

Η ανάρτηση πιστής για το θαύμα που βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η απορία και ο δισταγμός χάραξαν το πρόσωπό της, η πίστη της όμως στο Θεό την ώθησε να σηκωθεί υποβοηθούμενη από τον πατέρα Δημήτριο και τον πατέρα της. «Άφησε την σε μένα» είπε ο ιερέας και την οδήγησε στην προσπάθεια να διανύσει μια απόσταση περίπου έξι με επτά μέτρων και να επιστρέψει πάλι μέχρι το καροτσάκι της.

Η εκκλησία σείστηκε από τη συγκίνηση του κόσμου, δάκρυα κύλισαν στα μάτια όλων των προσκυνητών και μη εξαιρετέου του ιερέως, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.
Αφού την άφησε για λίγο να ξεκουραστεί και να περάσει το πρώτο σοκ, της υπέδειξε εκεί όπως καθότανε να κάνει ορισμένες ασκήσεις, όπως αυτές του ποδηλάτου, λύγισμα κλπ.

Στην ίδια φάνηκε κάτι το ακατόρθωτο, η δύναμη όμως της πίστης την έκανε να τις πραγματοποιήσει και να ακολουθήσει η πρόκληση του ιερέα για να σηκωθεί αυτή τη φορά μόνη της. Τον κοίταξε με απορία στα μάτια και ..... σηκώθηκε. Κάπου πηγε να χάσει την ισορροπία της, αλλά την κράτησε ο παπά Δημήτρης λέγοντάς την να διανύσει πάλι την ίδια απόσταση, φθάνοντας όμως περίπου στη μέση της διαδρομής οι αντοχές της έδειξαν να λιγόστεψαν, τότε ο ιερέας την σήκωσε αγκαλιά και έβαλε στο καρότσι της να καθίσει.

Όλοι κάναμε το σταυρό μας και υποκλιθήκαμε μπροστά στο Σταυρό και στον πατέρα Δημήτρη, ο οποίος ζήτησε από τη διοργανώτρια του προσκυνήματος να πει δυο λόγια για όσα ζήσαμε και για την κοπέλα, την οποία η ίδια της δημιούργησε αυτή τη γέφυρα επικοινωνίας.

Μεταξύ των όσων είπε η κ. Βασιλική μας αποκάλυψε το μυστικό που της εμπιστεύθηκε η θεραπευθείσα σχετικά με την επιθυμία της επτάχρονης κόρης της, να έρθει η στιγμή που η μητέρα της θα την πάρει από το χέρι να περπατήσουν μαζί!

Η συγκίνηση της ίδιας ήτανε τόσο μεγάλη που με δυσκολία κατόρθωσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της, διότι ο «κόμπος» της συγκίνησης στο λαιμό της δεν της το επέτρεπε.
Ύστερα από όλα αυτά ο ιερέας ζήτησε από την κόρη της να πλησιάσει στη μητέρα της να την κρατήσει από το χέρι και να περπατήσουν μαζί!

Από τη μια πλευρά ο πατέρας Δημήτρης, από την άλλη πλευρά η κόρη της να της κρατάει σφιχτά το χέρι και με τη συνοδεία του συζύγου της και τους γονείς της, την οδήγησε προς την έξοδο του ναού, προτρέποντάς την να κατέβει όλα τα σκαλοπάτια του προαύλιου χώρου της εκκλησίας, τα οποία δεν ήτανε λίγα, περπατώντας και όχι με το καροτσάκι όπως όταν ήρθανε, για να την αποχαιρετήσει.

Έτσι και έγινε.....!!!!! Δεν πίστευε ούτε η ίδια ότι το κατόρθωσε.
Ο πατέρας Δημήτρης με την ΑΓΑΠΗ, τα πνευματικά του χαρίσματα, το διδακτικό του έργο και την ΥΠΟΜΟΝΗ που τον διακρίνει, συνέχισε να σταυρώνει ακούραστα έναν έναν όλους τους προσκυνητές μέχρι αργά το απόγευμα συνεχίζοντας να βοηθάει τον κόσμο .

Η δύναμη της ψυχής, η εμπιστοσύνη στη βοήθεια του Θεού κάνει ....... «Θ Α Υ Μ Α Τ Α!» έγραψε.

Μάλιστα, φωτογραφίες από το συμβάν δημοσιεύει και η εφημερίδα Star Press:

Το εξώφυλλο της εφημερίδας για το θαύμα που βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι αναφέρει πιστή που βρέθηκε εκεί στο Vanda's blog:

«Ήμουν παρούσα καθ'όλη την διάρκεια της λειτουργίας και αμέσως πρόσεξα τον Ντάνο και τη Ντορέττα! Αυτή η εκκλησία, είναι από τις αγαπημένες του Γιώργου και εκείνος είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στο κήρυγμα του πατέρα Δημήτρη! Την Κυριακή που έγινε το γεγονός, είχε έρθει μαζί του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.Η Ντορέττα κάθισε δίπλα του και οι δυο τους παρακολουθούσαν συγκινημένοι το θαύμα! Μάλιστα, όταν η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε, ο Γιώργος αλλά και σχεδόν όλοι οι πιστοί, δάκρυσαν από συγκίνηση.... Ήταν πραγματικά μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.....»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Γιώργος Αγγελόπουλος: Άγριος καυγάς! Του ούρλιαζε: "Αποφάσισε τι θα κάνεις!"

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αδειάζει το Survivor Πανόραμα! «Δεν θα ξανά...»!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share