Γνωστός ηθοποιός «κράζει» το YFSF: «Κάνουν τους καραγκιόζηδες, ούτε αν με πλήρωναν δεν θα πήγαινα!» (Βίντεο)

Ποιος το είπε;

Γνωστός ηθοποιός «κράζει» το YFSF: «Κάνουν τους καραγκιόζηδες, ούτε αν με πλήρωναν δεν θα πήγαινα!» (Βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός «έκραξε» άγρια το YFSF του ΑΝΤ1, λέγοντας πως όσοι συμμετέχουν κάνουν τους καραγκιόζηδες, ενώ ο ίδιος δεν θα πήγαινε ακόμη κι αν τον πλήρωναν!

Βαριές εκφράσεις από τον ηθοποιό! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, λέγοντας για το ΥFSF:
«Στεναχωριέμαι που βλέπω τους ηθοποιούς να εξαναγκάζονται να κάνουν τους καραγκιόζηδες, δεν είπα ότι οι ηθοποιοί είναι καραγκιόζηδες. Όλοι όσοι συμμετέχουν ή συμμετείχαν και ως κριτές και ως κρινόμενοι και η παρουσιάστρια είναι φίλοι μου. Δεν μπορώ να στραφώ εναντίον των ηθοποιών ως οντότητες, είπα απλά ότι αυτό που κάνουν δεν με εκφράζει.

Αισθάνομαι ότι οι ηθοποιοί είναι εξαναγκασμένοι πια να κάνουν και κάτι που πιθανόν δεν τους αρέσει. Εάν τους αρέσει να κάνουν τους μίμους, με γεια τους και χαρά τους, εμένα δεν θα μου άρεσε. Και ανάγκη οικονομική να είχα δεν θα πήγαινα, δεν πάει στον χαρακτήρα μου αυτό το πράγμα.

Γιατί είναι αυτοί οι κριτές και οι άλλοι οι κρινόμενοι; Θα μπορούσε απολύτως φυσιολογικά να είναι το ανάποδο. Γιατί θα πρέπει η Φιλίνη να κριτικάρεται από τον Γεωργούλη και δεν είναι το ανάποδο; Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου αυτό».

Δείτε το βίντεο

YFSF: Το τερματισε η Μπεκατώρου! Δείτε τα απίθανα νούμερα που έκανε!

Χαμός έγινε χθες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου και το φορμάτ YFSF! Αφού το τερμάτισε κάνοντας απίθανα νούμερα!

Η παρουσιάστρια μαζί με την φοβερή ομάδα και την εξαιρετική επιτροπή πάλι έκαναν νούμερα που οδήγησαν το κανάλι του ΑΝΤ1 να πρωταγωνιστεί εχθές στην τηλεθέαση Κυριακή και να κατακτήσει την πρώτη θέση!!!

Πάμε να δούμε σε πρώτη φάση τα τέταρτα γενικού συνόλου όπως πάντα αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Συγκεκριμένα το φορμάτ του YFSF ξεκινάει 23,0 22,2 23,2 20,0 23,8 23,8 21,5 20,5. 25,9 27,1 30,2 όπου είναι και το μεγαλύτερο νούμερο 17,8 23,3 στις 12 τα μεσάνυχτα!

Απέναντι το Survivor στάθηκε ικανοποιητικά στην τηλεόραση του Σκάι και ξεκινάει με 15,7 17,3 19,3 13,1 14,3 16,3 18, ένα 11,9 17,1 17,2 16,6 20,6 23,7 24,6 28,6 που είναι και το μεγαλύτερο νούμερο του!

YFSF: Αναστάτωσε ως Κάιλι Μινόγκ η Κατερίνα Στικούδη! Ατάκα-έπος από τον Σταρόβα! (βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη μεταμφιέστηκε σε Κάιλι Μινόγκ στο χθεσινό YFSF του ΑΝΤ1 και προκάλεσε πανικό! Τι της είπε ο Δημήτρης Σταρόβας;

Η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή!

Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, έκανε μία σούπερ σέξι εμφάνιση ως Κάιλι Μινόνγκ και ερμήνευσε το «Can't Get You Out Of My Head», ξεσηκώνοντας και παίρνοντας άκρως θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν εκείνος που έδωσε μία απίθανη ατάκα: «Θα σας πως ένα ρητό που μου αρέσει και λέω: Οι ψηλές είναι για την παρέλαση και οι κοντές για το κρεβάτι».