Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές;

Δεν πάει το μυαλό σας!

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές;
News 18.04.2019 17:15

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Master Chef, αλλά η παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές!

Ο λόγος για την Γιάννα Ρέντεση, ΠΟΥ όπως αναφέρει το ilialive θα είναι υποψήφια με την δημοτική παράταξη «Ήλιδα– Νέα Μέρα» στις δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο. Διαβάστε παρακάτω....

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η Γιάννα Ρέντεση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή. Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό. Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση. Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό Νίκης της Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα – Νέα Μέρα. Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές; H  Γιάννα Ρέντεση

MasterChef Spoiler: Όσα θα δούμε απόψε στο παιχνίδι!

Δείτε απόψε 18/4 στις 21:00 στο 66ο Επεισόδιο του MasterChef 3 !

Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας και θέματα, που αφορούν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας, είναι εκείνα που συζητούνται.

Ποια ομάδα κατάφερε να εκπλήξει τους κριτές και τον επίσημο καλεσμένο τους; Ποια μέλη δούλεψαν ισάξια και αντάξια της θέσης, που έχουν μέσα στον διαγωνισμό; Ποια ομάδα μπόρεσε να καλύψει τα δεδομένα, που τέθηκαν από τους κριτές για το μενού;

undefined

Οι απαντήσεις αρκετά σκληρές για κάποιους, για άλλους ευνοϊκές και για άλλους ουδέτερες.

Οι κερδισμένοι δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα έπαθλο, που να μην σχετίζεται με την εμπειρία τους στη Γαλλία. Μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη βρίσκονται στο εστιατόριο «Σπονδή», ένα εστιατόριο που ακροβατεί ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο στην κλασσική και τη μοντέρνα Γαλλική κουζίνα.

Πίσω στην κουζίνα του MasterChef τα μέλη της ηττημένης ομάδας αγωνίζονται για την πολυπόθητη ασυλία. Με αντίπαλο τον χρόνο, η επιμονή στην λεπτομέρεια και η επιμονή για τη νίκη θα κρίνει το αποτέλεσμα. Όπως λένε πάντα οι κριτές του διαγωνισμού, νικητής είναι εκείνος που το θέλει περισσότερο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

MasterChef Spoiler: Η φωτογραφία από το σημερινό επεισόδιο! Τι θα δούμε απόψε;

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share