Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα! Ο θάνατος που την τσάκισε...

Σοκ για την τραγουδίστρια!

Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα! Ο θάνατος που την τσάκισε...

Η Πέγκυ Ζήνα περνάει δύσκολες ώρες, αφού ένας θάνατος την τσάκισε!

Η γνωστή τραγουδίστρια ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα γεγονός που την πονάει ακόμα.... Διαβάστε παρακάτω....

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανήρτησε μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Μητροπάνο, με αφορμή τα εφτά χρόνια που πέρασαν από το θάνατο του!

«Κάπως έτσι σε νιώθω πια βουνό μου...σε κάθε καλή κ κακή στιγμή μου είσαι από πάνω μου..μ ακούς κ με προστατεύεις..αλλά μου λείπεις πολύ που δεν μπορώ να σ έχω δίπλα μου...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου

Απίστευτη αποκάλυψη για τον θάνατο του Μητροπάνου! «Τους τελευταίους μήνες δεν ήθελε να...»!

Μια αποκάλυψη για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Παντελής Θαλασσινός εξομολογήθηκε πως τους τελευταίους μήνες της ζωής του δεν ήθελε να τον δει.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με τα «12 +1 ηλιοτρόπια» του Αλκή Αλκαίου, που κυκλοφορήσατε πρόσφατα;

«Είναι μεσημέρι της 17ης Απριλίου του 2012. Απ' το πρωί τα ρα­διόφωνα παίζουν Δημήτρη Μητροπάνο και αναγγέλλουν το δυσά­ρεστο γεγονός! Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι η Λιζέτα Καλημέρη.

-Παντελή, πρέπει να σε δω. Να συναντηθούμε, να σου δώσω κάτι.

-Τι είναι, Λιζέτα μου;

-Θα καταλάβεις, μου λέει.

undefined

Συναντηθήκαμε λοιπόν το βραδάκι στη 'Συλλαβή" της Κικής και του Φίλιππου, στο Παγκράτι. "Έχω αυτό το φάκελο για σένα. Διά­βασε και θα καταλάβεις, γιατί ήθελα ειδικά σήμερα, να σε δω". Είχε μέσα ένα γράμμα για μένα, απ' τον Αλκή Αλκαίο, με ημερομηνία 13 Α­πριλίου, λίγο πριν από το Πάσχα του 2012. Περιείχε δώδεκα εξαιρετικούς λαϊκούς στίχους, αριθμημένους κι αραδιασμένους, με σειρά τη δική του. Τη σειρά την κράτησα ως σήμερα. Ο τίτλος Ί2+ 1 ηλιοτρόπια" και γραμ­μένα για τη νέα δουλειά του Δημήτρη Μητροπάνου. Πάνω απ' το +- 1 υ­πήρχε μια σημείωση, που μου έλεγε: Το + 1 (στο στούντιο για γούρι). Γύρισα στο σπίτι, να πάρω τηλέφωνο τον Αλκή, με την ησυχία μου.

Δημήτρης Μητροπάνος: Το μυστικό που κράτησε κρυφό ο τραγουδιστής για 27 ολόκληρα χρόνια!

-Αλκή μου, σήμερα πήρα το φάκελο στα χέρια μου. Τι ατυχία! Μας προ­λαβαίνει η ζωή...

-Είδες καμιά φορά η μοίρα τι παιχνίδια παίζει, Παντελή μου;

-Ναι, Αλκή μου, όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει...

-Νιώθω ότι τα τραγούδια έμειναν παραπονεμένα, του είπα, γιατί ήταν
προορισμένα, να τα βγάλει βόλτα ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής.

Να τα γράψεις τα τραγούδια, Παντελή, και να τα πεις εσύ, μου είπε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, κι είμαι σίγουρος πως κι οι δύο νιώθαμε τα ίδια. Τη ματαιότητα και την απουσία να μας ταρακουνούν. Το περαστικό μας παρόν ήταν απαλλαγμένο από κάθε ίχνος φιλοδοξίας και υστεροφημίας. Αρχισα να γράφω τα τραγούδια, ύστερα από λίγες εβδομάδες, παίζο­ντας του μερικά, απ'το τηλέφωνο. Θυμάμαι τη χαρά του και τα ενθαρρυντικά του σχόλια, που με προέτρεπαν να φτιάξω όλα τα τραγούδια. Του άρεσαν πολύ τα "Βότσαλα", οι "Σπαθιές στο κύμα", το "Πανέρι", Ό δρό­μος το γράμμα κι ο ταχυδρόμος". Του τα έφτιαξα ένα σιντάκι και τα άκου­γε τις τελευταίες μέρες της αρρώστιας του και της ζωής του, Τον ξεχω­ριστό αυτό άνθρωπο δεν τον γνώρισα από κοντά. Κοντά ήρθαμε από τις τηλεφωνικές συζητήσεις μας, μιας και τους τελευταίους μήνες της ζωής του δεν ήθελε να τον δω. Κοντά μας έφεραν τα τραγούδια μας».

Πηγή: Tηλεθεατής