Συγκλόνισε πασίγνωστη Ελληνίδα! «Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου! Έσπασε το πλευρό μου....»

Πολύ δύσκολες ώρες!

Συγκλόνισε πασίγνωστη Ελληνίδα! «Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου! Έσπασε το πλευρό μου....»

Συγκλόνισε με τα όσα είπε η πασίγνωστη Ελληνίδα! «Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου... έσπασα πλευρό», τόνισε!


Η Ιωάννα Λίλη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις δύο εγκυμοσύνες της, το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά και το πώς ξεπέρασε τελικά τις δυσκολίες! Διαβάστε παρακάτω....

Η Ιωάννα ανέφερε αρχικά για τις δύο εγκυμοσύνες της: «Και στις δύο εγκυμοσύνες μου ήμουν καλά, αν εξαιρέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες όταν περίμενα τον μικρό, στην δεύτερη δηλαδή, που έβηχα συνέχεια και από τον βήχα τον πολύ, είχα σπάσει πλευρό… Είχα τόσο βήχα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα να πάρω και φάρμακα και μου έλεγε ο γιατρός μου να κάνω υπομονή»!

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη στο πρώτο μου παιδί, ευτυχώς είχα τη μανούλα μου. Ήταν ένα δεκαήμερο πολύ φορτισμένο. Αισθανόμουν τώρα τι γίνεται;»!

Όσο για τα κιλά της είπε πως δεν είχε αλλάξει κάτι στην διατροφή της και έτσι δεν πήρε πολλά κιλά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ιωάννα Λίλη: Το δημόσιο ξέσπασμα για τον γάμο της - «Ήταν τρομερά χυδαίο»! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Λίλη και ξέσπασε για το γάμο της λέγοντας πως ήταν τρομερά χυδαία όσα είχαν γραφτεί.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στην οικογένεια της.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την σιλουέτα της και πως μετά από δυο εγκυμοσύνες είναι απίθανη. Ενώ, αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της κόρης της Μαρίας πήρε 24 κιλά και στον γιο της 23. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και πατέρας και χαίρομαι που το λέω δημόσια… Η ασφάλειά μου είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου». Φυσικά, δεν έκρυψε και την πικρία της για όσα γράφονταν στην αρχή του γάμου της με τον Θ. Ζαγοράκη: «Υπήρχε εταιρία στοιχημάτων για το πόσο θα αντέξουμε μαζί. Τρομερά χυδαίο».

Ιωάννα Λίλη-Θοδωρής Ζαγοράκης: Το πιο γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο που έχουν δημοσιεύσει ποτέ στα social media!

Δείτε το σχετικό βίντεο: