Πασίγνωστη τραγουδίστρια δημοσιεύει φωτογραφία την ώρα του θηλασμού και γίνεται viral!

Σεισμός από σχόλια!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δημοσιεύει φωτογραφία την ώρα του θηλασμού και γίνεται viral!

Η ευτυχισμένη μαμά και τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία την ώρα του θηλασμού και έγινε viral!


Η ίδια, γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του μικρού της γιου και έγραψε στην λεζάντα.... Διαβάστε παρακάτω....

«Κοιτάξτε αυτή την φωτογραφία που βρήκα, η μητέρα μου είχε φωτογραφίσει εμένα και τον Forrest. Ήταν 7 εβδομάδων, είχα μια

φωτογράφιση και τον είχα πάρει μαζί μου. Τον θήλαζα στα διαλείμματα. Μου φαίνεται ότι όλα έγιναν χθες. Δεν πιστεύω πόσο γρήγορα πέρασε ένας χρόνος. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά.», είναι το σχόλιο της γνωστής τραγουδίστριας Jessie James Decker για τη φωτογραφία! Δείτε την:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται την δύσκολη εγκυμοσύνη της! «Ήμουν αναγκασμένη να...»!

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της μίλησε η τραγουδίστρια και εξομολογήθηκε τι ήταν αναγκασμένη να κάνει, λόγω ενός προβλήματος.

Ο λόγος για την Μόνικα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

undefined

«Μέσα σε αυτό το διάστημα το πιο μεγάλο γεγονός της ζωής μου είναι ότι έγινα μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξαπλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω. Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορού­λα μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο γεμίζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά! Καλλιτεχνικά από τότε έκανα συναυλίες κυρίως στο εξωτερικό, συναυλίες στη Γαλλία με τον φίλο μου Yuksek, δύο projects στην Αυστραλία και ένα θεατρικό έργο στην Κύπρο».

undefined

Δούκισσα Νομικού: Έτσι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της!

Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Σάββα μέσα από τον σπίτι τους και έγραψε στην λεζάντα της «Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει! Η αγάπη σας είναι αστείρευτη! Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι! Ανυπομονούμε!.

Η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της