Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef: Ποια ομάδα κέρδισε την δοκιμασία;

Μεγάλη ανατροπή!

Master Chef: Ποια ομάδα κέρδισε την δοκιμασία;
News 18.04.2019 21:57

Οι παίκτες του Master Chef στο χθεσινό επεισόδιο βρέθηκαν στην πόλη Βισύ της Γαλλίας. Ποιοι κέρδισαν την ομαδική;

Φτιάχνοντας πέντε εντυπωσιακά πιάτα και χωρισμένοι σε μπλε και κόκκινη ομάδα θέλησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και τον Chef Jacques Decoret. Διαβάστε παρακάτω....

Αφού επέστρεψαν στην Ελλάδα στο αποψινό επεισόδιο, οι κριτές είπαν στους τελευταίους 10 τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια των πιάτων τους.

Τελικά νικήτρια ομάδα βγήκε η μπλε, η οποία απαρτιζόταν από τον Παντελή, Χρήστο, Ασημίνα, Θάνο και Χαράλαμπο - Ζαχίρ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Χαμός με Εύα - Σπυριδούλα! Η τρελή απαίτηση.... (Βίντεο)

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε τι ζήτησε η Σπυριδούλα από την Εύα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef!

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκίνησε με την ώρα της κρίσης για τις δύο ομάδες, «μπλε» και «κόκκινους». Πριν καλά καλά καθίσουν όμως, οι παίκτες απέναντι από τους κριτές, η Σπυριδούλα είχε μία απαίτηση.

Ήθελε να σηκωθεί η Εύα και να καθίσει εκείνη. Όταν ο Πάνος είπε ότι θα σηκωθεί εκείνος, η Σπυριδούλα απάντησε ότι θέλει να σηκωθεί η Εύα για να καθίσει γιατί πονάει η μέση της και δεν μπορεί να στέκεται όρθια. Η Εύα σηκώθηκε και η διαδικασία ξεκίνησε…

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές;

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Master Chef, αλλά η παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές!

Ο λόγος για την Γιάννα Ρέντεση, ΠΟΥ όπως αναφέρει το ilialive θα είναι υποψήφια με την δημοτική παράταξη «Ήλιδα– Νέα Μέρα» στις δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η Γιάννα Ρέντεση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή. Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό. Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση. Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό Νίκης της Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα – Νέα Μέρα. Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές; H  Γιάννα Ρέντεση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

MasterChef Spoiler: Η φωτογραφία από το σημερινό επεισόδιο! Τι θα δούμε απόψε;

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share