Master Chef: Επικό μαλλιοτράβηγμα για Εύα - Σπυριδούλα! Διάλογοι φωτιά....

Χαμός στο επεισόδιο!

Master Chef: Επικό μαλλιοτράβηγμα για Εύα - Σπυριδούλα! Διάλογοι φωτιά....

Τρομερή είναι η ένταση ανάμεσα σε Σπυριδούλα και σε Εύα στο σημερινό MasterChef! Οι διάλογοι φωτιά!

Ειδικότερα, οι δύο διαγωνιζόμενες είχαν έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο μετά το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας που βρήκε τους "κόκκινους" να χάνουν. Διαβάστε παρακάτω....

Λίγο μετά η Εύα δήλωσε στην κάμερα ότι θέλει να αποχωρήσει όπως ο Σταμάτης Κωβαίος.

"Ναι θα το κάνω κάπως έτσι!" είπε η Εύα για το γεγονός ότι είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει μέσω της νέας δοκιμασίας!

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές;

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Master Chef, αλλά η παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές!

Ο λόγος για την Γιάννα Ρέντεση, ΠΟΥ όπως αναφέρει το ilialive θα είναι υποψήφια με την δημοτική παράταξη «Ήλιδα– Νέα Μέρα» στις δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η Γιάννα Ρέντεση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή. Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό. Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση. Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό Νίκης της Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα – Νέα Μέρα. Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Master Chef 2019: Ποια παίκτρια κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές; H  Γιάννα Ρέντεση