Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για τις τελευταίες ημέρες του Βασίλη Λυριτζή - «Ο Παπαδάκης είναι...»

Τι είπε η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ;

Μαρία Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για τις τελευταίες ημέρες του Βασίλη Λυριτζή - «Ο Παπαδάκης είναι...»
News 19.04.2019 08:20

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για τις τελευταίες δύσκολες ώρες του Βασίλη Λυριτζή, ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τα είπε όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε στη RealNews για τον ανταγωνισμό, τονίζοντας πως ο βασικός ανταγωνιστής της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή!

Αναλυτικά

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής… Πώς βίωσες αυτή την απώλεια;

Τις τελευταίες ηµέρες γνωρίζαµε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο, ακόµη κι αν το ξέρεις, όταν έρχεται αυτή η στιγµή, είναι αβάσταχτη. Ο Βασίλης ήταν µε µια λέξη γενναιόδωρος: στην πολιτική του άποψη, µε τους συναδέλφους, σε όλα του. Βιάστηκε…

Κατά τα άλλα, πώς είναι η τηλεοπτική σεζόν;

Eίναι η δεύτερη χρονιά που κάνουµε την εκποµπή µε τον ∆ηµήτρη και είναι σαφέστατα µια πάρα πολύ καλή χρονιά για εµάς. Οχι µόνο στα νούµερα της AGB, αλλά και από πλευράς λειτουργικότητας και χηµείας

Εξακολουθείτε να διαφωνείτε με τον Δημήτρη Οικονόμου;

Οσο περνά ο καιρός, έχω όλο και πιο διαφορετικές απόψεις. Εχω συνειδητοποιήσει πως το πιο ωραίο µας τελικά είναι όχι µόνο να διαφωνούµε µεταξύ µας, αλλά να το συζητάµε και στον αέρα και να παίρνουµε και µηνύµατα από τηλεθεατές που λένε «συµφωνώ µε τη µία ή την άλλη άποψη».

Αν και νέα, έχεις χώρο και χρόνο στην τηλεόραση. Τα κέρδισες ή σου παραχωρήθηκαν;

Είναι ένας συνδυασµός. ∆ηλαδή από τη µια πρέπει, όταν είσαι το πρόσθετο µέλος µιας οµάδας, να σου δοθεί χώρος και, αν αυτό δεν ήθελε να το κάνει ο ∆ηµήτρης, προφανώς και δεν θα γινόταν. Από την άλλη, ξεκινώντας αυτή την εκποµπή, αποφάσισα ότι θέλω να δώσω τον καλύτερό µου εαυτό και να αποδείξω ότι µπορώ να σταθώ δίπλα του. Αν αυτό το κατάφερα και απέδειξα ότι µπορώ να το κάνω, τότε νοµίζω ότι ο πρώτος στόχος επετεύχθη.

Αντιμετώπισες κάποια δυσκολία;

Η µεγαλύτερη ίσως δυσκολία είναι η προσαρµογή, γιατί η πρωινή είναι πολύ δύσκολη ζώνη. Οταν συνειδητοποιήσεις την ευθύνη τού ότι ο άλλος στο ξεκίνηµα της ηµέρας του επιλέγει να πατήσει το κουµπάκι και να σε βάλει στο σπίτι του, τότε καταλαβαίνεις πως δεν µπορείς να είσαι µόνο ενηµερωτικός, πρέπει να είσαι και κάπως ευχάριστος. ∆εν µπορείς να είσαι µόνο ευχάριστος, πρέπει να είσαι και απολύτως ενηµερωτικός, γιατί ο άλλος, πριν φύγει για τη δουλειά του, θέλει να ξέρει τι γίνεται. Αυτή η ισορροπία χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί. ∆εν είναι µια εκποµπή σε µια νεκρή ζώνη, όπου µπορείς να είσαι µόνο χαλαρός ή µόνο σπιντάτος. Εδώ χρειάζονται δύο πράγµατα ταυτόχρονα.

Κάποτε η πρωινή ήταν… εμπόλεμη ζώνη.

Ανταγωνισµός υπάρχει και τώρα. Και εµείς έχουµε σταθεί πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. ∆εν ξέρω αν συµβαίνει όπως παλιά, αλλά εµείς τρέχουµε για να µη χάσουµε το θέµα, προσπαθούµε να είµαστε παντού µε όλους τους ρεπόρτερ, όλους τους συναδέλφους µας, τις συνδέσεις. Γενικώς, αυτό υπάρχει και είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν µπορεί να λείπει από µια πρωινή εκποµπή, από την άποψη ότι η επικαιρότητα της ηµέρας διαµορφώνεται από τις πρωινές εκποµπές.

Παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό;

Εντάξει, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο βασικός ανταγωνιστής. Από µόνος του αποτελεί εδώ και χρόνια τον άνθρωπο που έχουµε συνδέσει µε την πρωινή ενηµέρωση. Κάνει αυτή τη δουλειά κάτι λιγότερο από 30 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, κάνουµε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον Γιώργο Παπαδάκη. Κάνουµε µια εκποµπή που καταπιάνεται µε πάρα πολλά θέµατα και προσπαθούµε να είµαστε όσο πιο γρήγοροι γίνεται, µε αρκετές εναλλαγές. Ο Γιώργος Παπαδάκης ξέρει να κάνει κάτι πάρα πολύ καλά και προφανώς είναι άλλο το βάρος της ευθύνης όταν ξέρεις ότι έχεις απέναντί σου έναν τέτοιον επαγγελµατία.

ΣΚΑΙ: Αποκάλυψη βόμβα για την Μαρία Αναστασοπούλου! Η αλήθεια για την καταγωγή της και το πραγματικό πρόσωπο του Δημήτρη Οικονόμου!

Μια αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου στο Youweekly.gr!

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταγωγή της αλλά και στην συνεργασία της με τον επι χρόνια συνεργάτη της, Δημήτρη Οικονόμου!

Αποκάλυψη βόμβα για την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΙ

Η καταγωγή σου από πού είναι;

Γεννήθηκα στην Αθήνα, η μαμά μου είναι από τα Χανιά και ο μπαμπάς μου από το Διακοφτό. Οι γονείς μου ήταν και οι δύο αστυνομικοί, τώρα πια είναι συνταξιούχοι, και γνωρίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου πώς είναι η τηλεοπτική σας συμβίωση;

Είναι ο πιο ακομπλεξάριστος συνάδελφος που έχω γνωρίσει στον χώρο και δεν το λέω επειδή είμαστε μαζί. Δεν είναι σκληρός με τους συνεργάτες του, δεν τον έχω πετύχει ποτέ να τσακώνεται στα 8 χρόνια που τον ξέρω και μέσα από την ψυχή μου θα πω ότι σαν ομάδα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Εμένα μου έχει δώσει απεριόριστο χώρο, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με αντιμετώπισε σαν «μικρή» δίπλα του και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντί του.

Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και το γιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ!

Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους, με μακρά πορεία στην τηλεόραση, ενώ κρατά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, αν και παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, σπάνια τους βλέπουμε σε κοσμικές εμφανίσεις.

Έχει αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη!

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω πολύ καλά παιδιά. Διαβάζουν πάρα πολύ. Ιδιαίτερα ο μεγάλος μου ο γιος, ο οποίος είναι τώρα τρίτη λυκείου και ετοιμάζεται για τις εξετάσεις του. Βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω Πανελληνίων. Παρ’ όλα αυτά δεν ανησυχώ για εκείνον, γιατί είναι αριστούχος. Η κόρη μου είναι ακόμα καλύτερη, οπότε έχει ησυχάσει το κεφάλι μου. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου!», έχει δηλώσει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και τον γιο του Δημήτρη Οικονόμου!

Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και τον γιο του Δημήτρη Οικονόμου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Αναστασοπούλου: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά και απαντά ανοιχτά στο τι συνέβη με τον ΣΚΑΙ και τις απεργίες!

ΣΚΑΙ: Κάγκελο η παρουσιάστρια με αυτό που της είπε ο Πάγκαλος! Η χυδαία ατάκα...

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr

Share