Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια ριάλιτι: Η ουλή στη σπονδυλική στήλη μετά το χειρουργείο!

Πέρασε δύσκολες ώρες!

Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια ριάλιτι: Η ουλή στη σπονδυλική στήλη μετά το χειρουργείο!

Συγκλονίζει η ανάρτηση της πρωταγωνίστριας ριάλιτι, η οποία μας έδειξε την ουλή στη σπονδυλική στήλη έπειτα από το χειρουργείο!

Στην επέμβαση είχε υποβληθεί πριν από ένα χρόνο! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Abby Lee Miller του ριάλιτι «The Dance Moms», η οποία δίνει τη μάχη της με το Λέμφωμα Burkitt.

Στη φωτογραφία που ανέβασε δείχνει την πλάτη της με την ίδια να κοιτά πάνω από τον ώμο της τον φακό και αναφέρει: «Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο χειρουργήθηκαν κατεπειγόντως για μόλυνση στην σπονδυλική μου στήλη.

Ο μεγάλος όγκος “έπνιγε” το νωτιαίο μυελό και κατέληξε να διαγνωστεί ως λέμφωμα Burkitt. Ένα ακόμη χειρουργείο χρειαζόταν και έχω ένα ακόμη να κάνω. Ίσως μία μέρα γίνει θαύμα και περπατήσω.

Βρήκα μετά από προσπάθεια τη σωστή ιατρική ομάδα για να ζήσω και να πω την δική μου ιστορία».

Συγκλονίζει πρωταγωνίστρια ριάλιτι: Η ουλή στη σπονδυλική στήλη μετά το χειρουργείο!

Σοκ! Συνέλαβαν πρώην παίκτρια του Big Brother!

Ομοφυλόφιλος παίκτης ελληνικού ριάλιτι μιλάει ανοιχτά για τις σ3ξουαλικές του προτιμήσεις!

Γνωστός παίκτης ελληνικού ριάλιτι που είχε δηλώσει ομοφυλόφιλος, μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Δεν το έχει μετανιώσει που το αποκάλυψε!

Ο λόγος για τον Bradley White Dale, που γνωρίσαμε στο X Factor και τους Stereo Soul.

 Ομοφυλόφιλος ελληνικού ριάλιτι μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!

Αναλυτικά όσα είπε στο People

Μετάνιωσες που μίλησες δημόσια για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις;

Ποτέ. Η αλήθεια είναι πως μετά τη συμμετοχή μου στο X Factor οι δημοσιογράφοι είδαν κάποιες φωτογραφίες που είχα ανεβάσει στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media και με ρώτησαν αν είμαι γκέι. Δεν είχα πρόβλημα να τους απαντήσω, διότι είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και απολύτως καλά με αυτό που είμαι. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπομαι. Σε ηλικία 15 ετών είχα ήδη μιλήσει για τις προτιμήσεις μου, οπότε σίγουρα δεν είναι μυστικό στα 35 μου. Ποτέ, όμως, δεν μίλησα από μόνος μου για την προσωπική μου ζωή. Δεν το φώναξα. Απλά όταν οι δημοσιογράφοι με ρώτησαν, επέλεξα να τους πω την αλήθεια.

Ο Παναγιώτης, πάντως, σε συνέντευξή του είχε κριτικάρει την επιλογή σου να μιλήσεις ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή.

Στην αρχή, τόσο ο Πάνος όσο και ο μάνατζέρ μας πίστευαν πως θα ήταν λάθος να μιλήσω, γιατί ο κόσμος μπορεί να με έκρινε αρνητικά και να μας εγκατέλειπαν κάποιοι από τους θαυμαστές του γκρουπ. Στην Ελλάδα γνωρίζω πως πολλοί είναι γκέι και δεν μιλούν γι’ αυτό. Στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία όπου έχω μεγαλώσει, οι περισσότεροι διάσημοι άντρες που είναι γκέι έχουν μιλήσει ανοικτά. Τις γυναίκες τις αγαπώ πάρα πολύ και στέκομαι δίπλα τους σαν αδερφός, φίλος ή και γιος, αν πρόκειται για μεγαλύτερες ηλικίες. Όπως και να χει, αποφάσισα να μιλήσω δημόσια διότι αν το “μυστικό” μου μαθαινόταν ύστερα από πέντε χρόνια ίσως και να μου δημιουργούσε προβλήματα. Προτιμώ την ειλικρίνεια. Άλλωστε, έχω εισπράξει μέσω μηνυμάτων απεριόριστη αγάπη από θαυμαστές και ταυτόχρονα συγχαρητήρια που είπα την αλήθεια.

X-Factor: Τι ξεκαθαρίζει ο Bradley από τους "Stereo Soul" για τις ερωτικές του επιλογές -Σε ποια ερώτηση αρνήθηκε να απαντήσει

Οι Stereo Soul, το συγκρότημα από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη έφτασε μέχρι τον τελικό του X Factor και κέρδισε την αγάπη του κοινού. Μπορεί τα δημοσιεύματα για την προσωική ζωή του Bradley να δίνουν και να παίρνουν, εκείνος όμως δεν θέλει να δώσει περισσότερη τροφή για σχόλια. Δείτε τι ξεκαθάρισε στο People.

Bradley, στην Ελλάδα υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν αποκαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους. Εσύ, ως out and proud gay άντρας, νιώθεις ότι αλλάζεις τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι ποπ σταρ στην Ελλάδα;

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα με αυτό, αλλά όταν βάζεις ανθρώπους συνεχώς σε διαφορετικές κατηγορίες, δημιουργείς μεγαλύτερο διαχωρισμό. Δεν θα ρωτούσες κάποιον αν ήταν straight. Δεν χρειάζεται να συζητάς τα πάντα από την προσωπική σου ζωή.

Φυσικά, Bradley, αλλά πολλοί καλλιτέχνες δεν θα πουν ότι είναι γκέι, γιατί πιστεύουν ότι θα βλάψει την καριέρα τους. Υπάρχουν τόσα νέα παιδιά που θέλουν να νιώσουν ΟΚ με τη σεξουαλικότητά τους και ένας ποπ σταρ μπορεί να δείξει κάτι τέτοιο με μία ανάλογη δήλωση.

Δεν ξέρω για τους άλλους, για να είμαι ειλικρινής. Εγώ ασχολούμαι με μένα και τη μουσική μας. Είμαστε αυτοί που είμαστε και, όπως σου είπα, δεν θέλω να κατηγοριοποιώ ανθρώπους, γιατί δημιουργεί περισσότερο διαχωρισμό. Πιστεύω ότι είναι πιο σημαντική στάση να ζούμε τη ζωή μας χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες σε αυτήν. Πουθενά στο σόου δεν «εκμεταλλευτήκαμε» κάποιο στοιχείο της προσωπικής μας ζωής. Πιστεύω ότι η πραγματική ισότητα έρχεται όταν δεν χρειάζεται να μιλάς για τις σεξουαλικές σου επιλογές.