Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε τι έφαγε το πρωί!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram!

Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε τι έφαγε το πρωί!

H Eλένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους followers στο instagram το πρωινό της σνακ, πριν πάει στην εκπομπή της στον Alpha TV.

Σε περίοδο νηστείας η παρουσιάστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Μενεγάκη πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram το πρωί της Παρασκευή, τρώγοντας πριν πάει στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον καφέ της επέλεξε ένα ελαφρύ σνακ για να κρατήσει και τη γραμμή της.

Ιδού η φωτογραφία, όπου κρατάει το μπισκότο το οποίο είναι και νηστίσιμο.

Ελένη Μενεγάκη: Μας έδειξε τι έφαγε το πρωί!

Πιο ερωτική από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη! Η φωτογραφία που ξετρέλανε το διαδίκτυο!

Ελένη Μενεγάκη: Στο πλατό της εκπομπής η μικρή Μαρίνα! Η τρυφερή αγκαλιά και το στιγμιότυπο!

Στο πλατό της εκπομπής πήρε η Ελένη Μενεγάκη την μικρή της κόρη, Μαρίνα και μας το αποκάλυψε με μια τρυφερή αγκαλιά και ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και το έχει αποδείξει πολλές φορές, αφού είναι πάντα δίπλα τους!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της πόζαρε στο φακό με την μικρή Μαρίνα, με την ίδια να της κάνει μια σφικτή αγκαλιά!

Η κόρη της, που έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο είναι μια μικρή κούκλα και είναι από τις σπάνιες φορές που η Ελένη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τα παιδιά της! Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Η μικρή Μαρίνα ήρθε στο στούντιο καθώς δεν είχε σήμερα σχολείο. Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής μπαίνοντας στο πλατό, έστειλε ένα φιλί προς το μέρος της κόρης της και στη συνέχεια είπε στους συνεργάτες της: «Δε φιλάω εσάς. Αλλά σήμερα είναι άλλη πρωταγωνίστρια εδώ και δεν μπορώ, φιλάω εκείνη. Το παιδί μου το τελευταίο εννοώ. Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Είναι η καλύτερη μέρα για βόλτα».

Και ενώ η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, λίγη ώρα μετά η Μαρίνα που ήταν μαζί με τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, έφυγε από τα παρασκήνια και η παρουσιάστρια τις αποχαιρέτησε on air, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους θα πάνε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.