Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τελείωσε με τον ανακριτή! Απόφαση - βόμβα!

Η τελική απόφαση!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Τελείωσε με τον ανακριτή! Απόφαση - βόμβα!
News 19.04.2019 15:18

Μόλις τελείωσε η συνάντηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τον ανακριτή! Βγήκε απόφαση βόμβα!

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο γνωστός ποινικολόγος έφτασε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν συνεργάτες του, η Νατάσα Καλογρίδη αλλά και η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία έπεσε στην αγκαλιά του μόλις τον είδε.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στον ανακριτή και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση σε βάρος του οποίου το πρωί εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Και οι δύο δικηγόροι ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (22/4) προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή. Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, κατά την έξοδο του γνωστού δικηγόρου από τον ανακριτή, είπε: «Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων πρέπει να είναι σεβαστές υπό δυο προϋποθέσεις. Να είναι σύμφωνες με το νόμο και να διαπνέονται από νηφαλιότητα. Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος Λυκουρέζου πριν απολογηθεί δεν είναι αιτιολογημένο και δεν διαπνέεται από νηφαλιότητα. Δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας».

Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, είπε: «Είναι σοκαρισμένος. Δεν υπάρχει κάτι γι αυτόν στη δικογραφία. Ένταλμα συλλήψεως εκδίδεται όταν κάποιος είναι ύποπτος φυγής. Ο κ. Λυκουρέζος είναι γνωστής κατοικίας και κάθε μέρα είναι στα δικαστήρια».

Νατάσα Καλογρίδη: Φοβισμένη έξω από τον ανακριτή! Ώρες αγωνίας για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Αποκλειστικό...

Η Νατάσα Καλογρίδη στέκεται και περνά ώρες αγωνίας στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Ο δικηγόρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον ανακριτή και η ηθοποιός είναι φοβισμένη έξω από τον όροφο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Ντυμένη στα μαύρα περιμένει με να μάθει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα!

Άνθρωπος που βρέθηκε εκεί τα λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Αλέξανδρος κλείσει την πόρτα του ανακριτή μου είπε πως τον είδα να καθησυχάζει την ηθοποιό και να την χαϊδεύει στο κεφάλι με στοργή!

Για περισσότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσω πρώτη στο Vanda's blog, του Youweekly.gr φυσικά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Στον ανακριτή αυτή τη στιγμή! Μαυροφορούσα η Καλογρίδη δίπλα του

Αλέξης Κούγιας: H επίσημη ανακοίνωση για τον Λυκουρέζο και την εμπλοκή του στην μαφία των φυλακών!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share