Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Power of love: Αυτοί είναι οι δυο πιο αγαπημένοι παίκτες! Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Η αποχώρηση που θα συζητηθεί και η επιστροφή της Νέρτζη!

Power of love: Αυτοί είναι οι δυο πιο αγαπημένοι παίκτες! Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;
News 19.04.2019 18:00

Ακόμη ένα Power of love Gala θα παρακολουθήσουμε απόψε και λίγο πριν το επεισόδιο, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τους δυο πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού. Ωστόσο ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Μεγάλη είναι η αγωνία γιατί σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν γίνει συμπαθής από το κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κάθε βδομάδα, έτσι και τώρα, ανακοίνωσε τα τρία ονόματα των κοριτσιών και τα τρία ονόματα των ανδρών που βρέθηκαν πρώτοι στην προτίμηση του κοινού.

Έτσι από τις γυναίκες η πιο αγαπημένη παίκτρια βγήκε η Νέρτζη, η οποία βρίσκεται ακόμη εκτός σπιτιού λόγω προβλήματος υγείας, ενώ από του άντρες ο Bill.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of Love: Μαλλιοκούβαρα στο σπίτι! Στημένη η σχέση Άννας - Γιάννη;

Power of Love - Χαμός έγινε στο σπίτι με την κατηγορία ότι η σχέση του Γιάννη και της Άννας είναι στημένη!


Όλα ξεκίνησαν από τον Bill, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του Power of Love, μετά τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες για τη συμπεριφορά από τους συμπαίκτες του. Διαβάστε παρακάτω....

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε τη γνώμη του για τη σχέση του Γιάννη Μυλωνόπουλου και της Άννας Ελευθερίου, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε!

«Μου φαίνεται ψεύτικη η σχέση του Γιάννη και της Άννας και το έχω πει. Πιστεύω ότι ο Γιάννης πάει βάση στρατηγικής και δεν έχει κάποιο συναίσθημα για την Άννα. Εγώ ξέρω πως όταν έχεις συναίσθημα, το δείχνεις, το λες και το λες και πίσω από τις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Γιάννης πίσω από τις κάμερες δεν είναι ο ίδιος», δήλωσε ο Bill.

Αμέσως ο Γιάννης απάντησε: «Η σχέση μου με την Άννα είναι αυτή που είναι, όποιος θέλει τη βλέπει ως ψεύτικη και όποιος θέλει την βλέπει ως αληθινή. Κάθε άποψη σεβαστή. Προχωράμε και βλέπουμε.» Δείτε το σχετικό βίντεο από το επεισόδιο:

Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Παύλο! Η ατάκα που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Power of love: Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτσιών και συνδέθηκαν με τηλεόραση με το σπίτι των αγοριών, αλλά έγινε έξαλλη με τον Παύλο και τις απορίες του!

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να μάθει τι γίνεται τελικά με τον Παύλο και τη Χριστίνα, προκάλεσε μια ένταση άθελά της!

Ο Παύλος εξήγησε για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος αλλά και τι ακριβώς ψάχνει.

Τότε και η Χριστίνα έδωσε τη δική της απάντηση και ενώ η Μαρία προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται και η απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το απόλυτο μπέρδεμα την έβγαλε από τα ρούχα της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share