Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει πιο s3xy από ποτέ και προκαλεί πανικό!

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει πιο s3xy από ποτέ και προκαλεί πανικό!

Πιο s3xy από ποτέ πόζαρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και προκάλεσε χαμό στο Instagram!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός σχεδόν πέντε μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της, Ηλέκτρας, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και φαίνεται πολύ ανανεωμένη.

Η Πηνελόποη Αναστασοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το καμαρίνι της στο θέατρο και πόζαρε με το κόκκινο εφαρμοστό φόρεμά που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Ποζάρει πιο sexy

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η κόρη της έγινε τριών! Η τούρτα υπερπαραγωγή και το τρυφερό στιγμιότυπο!

Ιδιαίτερα σημαντική για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν η Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, καθώς η κόρη της έγινε τριών και στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη.

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με αγαπημένα κοντινά πρόσωπα και προφανώς μοιράστηκε το γεγονός αυτό μέσω των προφίλ της στα social media. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την κόρη της να σβήνει τα κεράκια σε μια τούρτα υπερπαραγωγή με την μίνι πάνω!

«Χρόνια πολλά στο πλάσμα που με μία μόνο λέξη με κάνει ο, τι θέλει. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια. Ζω για να σε δω μεγάλη και τρανή... Σου εύχομαι δύναμη, χαρά, αγάπη, τύχη, υγεία, γαλήνη και ψυχραιμία... Θα σε προετοιμάσω γι αυτή τη ζωή όσο καλύτερα μπορώ... Σ'αγαπώ. Δεν μπορώ τιποτ' άλλο να πω, πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο. ❤️», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η τρυφερή μανούλα.

Η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε λίγο αυτή την τόσο girly τούρτα!

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω: