Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef: Η παίκτρια που αποχώρησε, τα καυστικά σχόλια των κριτών και το πικάντικο trailer για την Μ.Δευτέρα (Βίντεο)

Χαμός στο ριάλιτι! Οι κριτές άδειασαν παίκτρια! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει

Master Chef: Η παίκτρια που αποχώρησε, τα καυστικά σχόλια των κριτών και το πικάντικο trailer για την Μ.Δευτέρα (Βίντεο)
News 20.04.2019 08:18

Χαμός στο Master Chef στο επεισόδιο της Παρασκευής! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε και οι τρεις κριτές έκαναν τα πιο καυστικά σχόλια! Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Μ.Δευτέρας; Ακολουθεί πικάντικο trailer!

Το Youweekly.gr έφτιαξε ένα συλλεκτικό άρθρο για να απολαύσετε ότι χάσατε από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR! Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είχαμε σωστά προβλέψει πρώτοι εμείς στο MasterChef spoiler η παίκτρια που αποχώρησε τελικά είναι η Εύα..

Τα πιάτα που παρουσίασαν η Σπυριδούλα και η Εύα είχαν αστοχίες και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες από τους κριτές και τον διάσημο σεφ που κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του..

Και οι δύο παίκτριες δεν τα πήγαν ιδιαίτερα καλά στο πιάτο αντιγραφής του σεφ Άνταμ Κοντοβού, ωστόσο μία από τις δύο είχε καλύτερη βαθμολογία.

Οι αρκετά απογοητευτικοί βαθμοί αρχικά «έπεσαν» για τη Σπυριδούλα, όμως ήρθε το πιάτο της Εύας και η βαθμολογία ήταν ακόμα πιο χαμηλή. Έτσι, αυτή που αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, είναι η Εύα. Οι σεφ έκαναν την κριτική τους στην παίκτρια που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef, λέγοντας πώς ήταν σαν να μην πίστεψε ιδιαίτερα την επάνοδό της στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή που ανακοίνωσαν ποια από τις δύο θα αποχωρήσει:

MasterChef: Τι θα δούμε στο trailer και για την δοκιμασία με τα θαλασσινά; (βίντεο)

Το καινούριο trailer του MasterChef κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας και οι παίκτες πρόκειται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες με το πιάτο των θαλασσινών!

MasterChef Trailer έχουμε απόψε για το επεισόδιο που θα δούμε την Μεγάλη Δευτέρα! Θα έχουμε μια δοκιμασία για μαύρη ποδιά και με θαλασσινά! Μαγειρική με απαγορευτικά θα είναι το επεισόδιο του MasterChef!

Ποιος παίκτης θα ξεχάσει το βασικό του υλικό;

Το πιάτο που θα φτιάξουν θα είναι vegan και θα πρέπει να έχουν μεγάλη φαντασία οι διαγωνιζόμενοι για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι μαγειρικής!

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με το MasterChef! «Ήταν πολύ άσχημο αυτό...»! (Βίντεο)

Master chef: Τι τηλεθέαση έκανε ο χαμός με την Σπυριδούλα και την Εύα; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share