Ευχάριστα νέα για παίκτρια του GNTM! Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Πότε με το καλό;

Ευχάριστα νέα για παίκτρια του GNTM! Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της!

Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της είναι παίκτρια του GNTM, και δεν το κρύβει!

Ο λόγος για την Μαριάνα Παινέση, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και είναι εδώ και τρεις μήνες σε σχέση. Διαβάστε παρακάτω....

Η ίδια δήλωσε στη RealLife και την Ελένη Ζούμη: «Είμαι πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για προοπτικές, καθότι είμαι σε σχέση μόλις τρεις μήνες. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που παντρεύονται πάνω στον μήνα, αλλά δεν νομίζω να είμαι ένα από αυτά. Πέρα από την πλάκα, είναι μια όμορφη σχέση και χαίρομαι για αυτήν. Προτιμάω να μη λέω πολλά πράγματα για τις σχέσεις μου.

H Μαριάνα Παινέση από το GNTM και ο σύντροφος της

Πάντως είναι λίγο μεγαλύτερος από εμένα, γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι και βλέπουμε μαζί πολλές ταινίες. Παρότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για γάμο, για εμένα είναι ένα αρκετά μακρινό σχέδιο. Σε ό,τι αφορά την οικογένεια, δεν νομίζω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Ίσως σε μια πενταετία».

Τα δυσάρεστα νέα για την Μέγκι Ντρίο... τα μάθατε; Αν όχι: Μέγκι Ντρίο: Πολύ άσχημα τα νέα για την πρώην παίκτρια του GNTM!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το στούντιο του GNTM!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μέσα από τα στούντιο του GNTM και μας έβαλε στο κλίμα!

Το μοντέλο πήρε θέση!

Το GNTM ετοιμάζεται για τον νέο κύκλο, μαζί του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη!

Το μοντέλο, μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στο instagram από τα παρασκήνια των γυρισμάτων!

Δείτε τη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το στούντιο του GNTM!

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άγριος καυγάς στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Παίκτρια του GNTM ποζάρει με το στήθος της σε κοινή θέα και προκαλεί αντιδράσεις!

Με το στόμα ανοικτό μας άφησε παίκτρια του GNTM αφού πόζαρε στο Instagram ημίγυμνη.

Συγκεκριμένα το μοντέλο για τις ανάγκες φωτογράφισης πόζαρε στο φακό χωρίς να καλύπτει με τίποτα το στήθος.

Ο λόγος για την Ειρήνη Ερμίδου, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από φωτογράφιση που πραγματοποίησε, ποζάροντας στο φακό μόνο με ένα σορτσάκι και ένα μαύρο διάφανο μπλουζάκι το οποίο άφηνε το της στήθος σε κοινή θέα.

Η φωτογραφία αυτή έφερε πολλές αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων! Όπως ήταν λογικό οι θαυμαστές της μιλούσαν με πολύ καλά λόγια, ενώ από την άλλη οι λεγόμενοι haters μιλούσαν με άσχημα λόγια για την εικόνα που είδαν.

undefined