Δέσποινα Βανδή: Σταθερή η κατάσταση της τραγουδίστριας!

Το παλεύει αλλά...

Δέσποινα Βανδή: Σταθερή η κατάσταση της τραγουδίστριας!

Σταθερή είναι η κατάσταση της Δέσποινας Βανδή, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές...

Η τραγουδίστρια, βλέπει πως δεν έχει ιδιαίτερα τα πάνω και τα κάτω της, αντιθέτως κινείται σε μια σταθερή πορεία... Διαβάστε παρακάτω...

Η Δέσποινα κάνει ότι μπορεί ως παρουσιάστρια στο Open, όμως η ανταπόκριση από τον κόσμο σίγουρα δεν είναι η επιθυμητή, ούτε για εκείνη, ούτε για τους συντελεστές!

Πιο συγκεκριμένα...

Prime time

AΝΤ1: YFSF 20,3
ALPHA: Οι εκδικητές, 14,9

OPEN: My Greece, 6,5

STAR: Το ανθρωπάκι 13,2

OPEN: Πατέρα κάτσε φρόνιμα, 11,6

ΣΚΑΙ: Survivor 15,7

Το "My Greece" σημειώνει 6,5%, ενώ βρίσκεται αρκετά πίσω από όλον τον ανταγωνισμό!

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα της Δέσποινας Βανδή:

5,7
5,5
6,1
8,5

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η σπεσιαλιτέ της! Θα γλείφετε τα δάχτυλα σας!

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι καταπληκτικά μαγείρισσα.

Της αρέσει να περιποιείται την οικογένεια της και να φτιάχνει νόστιμες συνταγές.

Μαγειρεύει η Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το πιάτο που ετοιμάζει όταν επιθυμεί να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. «Αυτό που αποπειράθηκα να κάνω ήταν πολύ δύσκολο. Όμως, το έχω με τη μαγειρική, αν και με περιορίζουν λίγο στο δημιουργικό μου κομμάτι οι προτιμήσεις των παιδιών. Αν ήθελα να σε εντυπωσιάσω, θα σου μαγείρευα φαρφάλες με σολομό, ενώ φτιάχνω ένα πολύ ωραίο κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια, τέλειο μουσακά και παστίτσιο».

Εμείς σας βρήκαμε την top συνταγή που φτιάχνει για φαρφάλες με σολομό!

Υλικά
100γρ. καπνιστό σολομό
200γρ. ζυμαρικά farfalle (φαρφάλες ή φιογκάκια)
100ml. κρέμα γάλακτος
1/2 ποτήρι του κρασιού βότκα (γίνεται και με τσίπουρο)
2κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι
1κ.σ. λάδι

Εκτέλεση
1. Βράζετε τα ζυμαρικά al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
2. Ζεσταίνετε λίγο λάδι στο τηγάνι, ψιλοκόβετε τον σολομό και τον ρίχνετε μέσα. Σοτάρετε ελαφριά.
3. Προσθέτετε τη βότκα και περιμένετε λίγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
4. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο, προσθέτετε τα ζυμαρικά και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε με άφθονο κόκκινο πιπέρι.