Φαίη Σκορδά: Μαυροφορούσα στην πρώτη εκπομπή της Μ.Εβδομάδας η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Μαυροφορούσα στην πρώτη εκπομπή της Μ.Εβδομάδας η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Μαυροφορούσα εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη εκπομπή της Μεγάλης Εβδομάδας!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, έκανε μια πολύ σικ, total black εμφάνιση στο πλατό του Πρωινού, την Μεγάλη Δευτέρα! Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι πως παραξενευτήκαμε αρκετά με την επιλογή αυτή καθώς τις τελευταίες ημέρες φορούσε αρκετά ανοιχτά χρώματα και μάλιστα την Παρασκευή εμφανίστηκε με total white, κάτι που έκανε αρκετά μεγάλη αντίθεση στο μάτι μας συγκρίνοντάς το με την σημερινή της εμφάνιση!

Ωστόσο, τι λευκά τι μαύρα, εντυπωσιακή όσο ποτέ άλλοτε με απαλό μακιγιάζ και επιμελώς ατημέλητο μαλλί έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις!

Δείτε την εμφάνισή της στο παρακάτω απόσπασμα του Youweekly.gr:

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους!

Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά! Τι συμβαίνει με τη νέα διαμάχη του πρώην ζευγαριού; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog γιατί έχω πιπεράτες πληροφορίες στα χέρια μου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο - ανενεργός - παρουσιαστής έριξαν έναν αρκετά δυνατό καυγά και αιτία και αφορμή στάθηκαν τα παιδιά τους και οι διακοπές του Πάσχα.

Κάθε χρόνο, από τότε που το ζευγάρι χώρισε, κανονίζουν, μετά από συνεννόηση τις ημέρες που θα πάρει ο καθένας τα παιδιά, ειδικά σε γιορτές!

Αυτή τη χρονιά, όμως, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκει για τις διακοπές του Πάσχα!

Συγκεκριμένα, όπως μου μεταφέρθηκε από πηγή μου, η Φαίη Σκορδά όπως πάντα θέλει να ανέβει στο Κιλκίς να περάσει τις ημέρες αυτές με τους γονείς και τους συγγενείς της ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει...

Και κάπου εδώ το ζευγάρι δεν μπορεί να έρθει σε συνεννόηση! Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου, η Φαίη ζήτησε να γνωρίζει τις ημέρες που θα πάρει ο Γιώργος τα παιδιά για να κανονίσει πότε θα πάει και πότε θα γυρίσει από το Κιλκίς και ο παρουσιαστής δεν είχε να της δώσει κάποια απάντηση, της έλεγε συνέχεια θα σου πω, θα σου πω και δεν χτυπούσε πότε το τηλέφωνο της Φαίης για να μάθει! Κι έτσι αποφάσισε και έκλεισε εισιτήρια τις ημέρες που ήθελε εκείνη και όταν το έμαθε ο Γιώργος έγινε Τούρκος γιατί ουσιαστικά τον δέσμευσε και δεν περίμενε να της απαντήσει!

Για να μην σας τα πολυλογώ, το πρώην ζευγάρι όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου και σας μεταφέρω στο Vanda's είναι τσακωμένο εδώ και μέρες και το τι θα γίνει και ποιες μέρες θα έχει τα παιδιά ο Λιάγκας το Πάσχα δεν έχει οριστεί ακόμα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη θα περάσει μαζί τους κάποιες μέρες μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, στο Κιλκίς!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε και τα στιγμιότυπα μιλούν από μόνα τους!

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το γεγονός πως δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν την ευκαιρία να χαρούν οικογενειακές στιγμές ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ό,τι και να γίνει, ο συνδετικός τους κρίκος θα είναι για πάντα τα δύο παιδιά που απέκτησαν, και συγκεκριμένα αφορμή αποτέλεσε η παρέλαση του μικρού Γιάννη − ο οποίος, ειρήσθω αν παρόδω, έχει γενέθλια σε δύο εβδομάδες.

Κρατώντας την ελληνική σημαία στο ένα χέρι και τον γιο της Δημήτρη στο άλλο, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» έφτασε στην περιοχή της Βουλιαγμένης όπου και συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, παρά τον χωρισμό διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με εκείνη όσο και με τους γονείς της. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως μαζί τους βρισκόταν ο πατέρας της Φαίης, Δημήτρης Σκορδάς, άρτι αφιχθείς από το Κιλκίς όπου μένει μόνιμα, για να παρακολουθήσει συγκινημένος τον έναν εγγονό του να παρελαύνει, ενώ έπαιζε με τον δεύτερο, που πήρε το όνομά του... Τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της παρουσιάστριας, Ευαγγελία, που γιόρταζε εκείνη την ημέρα, έχουν πολύ αγαπημένη σχέση και γι' αυτό δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγουν όλοι μαζί, όταν το απαιτεί η περίσταση. Απόδειξη και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση...

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Κρατάει χρόνια η κολόνια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Νέος τηλεοπτικός πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βέβαια, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, η πρόσφατη παρουσία της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, όπου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα, λόγω της μακρόχρονης φιλίας τους, ήταν μόνο η αφορμή... Ερωτηθείς, ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» απέφυγε να το σχολιάσει, λέγοντας μάλιστα: «Δεν θέλω να απαντήσω. Δεν αξίζει τον κόπο. Δεν θα αφιερώσω ούτε ένα λεπτό γι’ αυτή την απάντηση».

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Άμεση ήταν η αιχμηρή απάντηση από την πλευρά της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, που ενώ μαγείρευε με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη στην εκπομπή της, του είπε: «Κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι σημαίνει φιλία και ότι πρέπει να στηρίζεις τους φίλους σου, γιατί δεν είχαν ποτέ μάλλον. Επικίνδυνοι οι... άφιλοι άνθρωποι, αυτοί που δεν μπορούν να δοθούν». Το μήνυμά της είχε φτάσει στους αποδέκτες του, γράφοντας ακόμα ένα επεισόδιο σε αυτή την κόντρα που ξεκίνησε από την εποχή που η Φαίη παρουσίαζε το «Πολύ μπλα μπλα».

Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, είχε πάρει τηλέφωνο τότε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να κάνουν μία συνέντευξη γύρω από τη ζωή του, χωρίς ευτυχή κατάληξη όμως. «Το σήκωσε μια γραμματέας και όχι μόνο μου μίλησε σχεδόν υποτιμητικά, αλλά με ταλαιπώρησε κιόλας στα τηλεφωνήματα. Ο ίδιος δεν δέχτηκε ποτέ να μου μιλήσει και δεν μου έδιναν μια ξεκάθαρη απάντηση. Συναδελφικά δεν είναι σωστό αυτό και μου άφησε μια αρνητική εντύπωση», είπε. Μέσα στα χρόνια έκαναν προσπάθειες να αφήσουν πίσω τους αυτό το συμβάν, ωστόσο η συνάντησή τους στα πλατό το 2016 δεν είχε καλό τέλος, με τη Φαίη να αποχωρεί ενοχλημένη από τα πειράγματα του παρουσιαστή του «The 2Night Show». Μόλις πέρσι είχαν ανέβει ξανά οι τόνοι, όταν εκείνη υπερασπίστηκε τον Γιώργο Λιάγκα στην κόντρα που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον δεύτερο τότε να θάβει ξανά το... τσεκούρι του πολέμου. Όλα αυτά όμως μέχρι την περασμένη εβδομάδα, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρχει συνέχεια στα εκατέρωθεν σχόλια.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Η Φαίη επέλεξε total look BSB (αδιάβροχο παρκά, €89,90 και τζιν παντελόνι €49,90) και sneakers, Τοmmy Hilfiger από τα Mark Milan (€134,90)