Ράγισε καρδιές η Μαίρη Λίντα! Το τραγούδι της μέσα από το Γηροκομείο... (Βίντεο)

Ανατριχιάζει η φωνή της!

Ράγισε καρδιές η Μαίρη Λίντα! Το τραγούδι της μέσα από το Γηροκομείο... (Βίντεο)

Ράγισε καρδιές η τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα, με το τραγούδι της μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών!


Η ίδια, δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο στην γιορτή του ιδρύματος για το Πάσχα, και ο Νίκος Νικόλιζας στην Espresso, είχε όλο το ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω....

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, συγκίνησε τους πάντες και μόλις ξεκίνησε να τραγουδά, οι τρόφιμοι ξέσπασαν σε κλάματα! Μάλιστα, εκεί φιλοξενείται και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή! Ακούστε την να τραγουδά μέσα από το Γηροκομείο σε σχετικό βίντεο του Youweekly.gr:

«Η Μαίρη Λίντα έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν με παραξενεύει που είναι στο γηροκομείο»

Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και σε όποιον αρέσει και προκαλεί εντύπωση!


Ο ίδιος, αποκαλύπτει στην «Espresso» άγνωστες στιγμές της πολυτάραχης ζωής του και της λαμπρής καριέρας του στον χορό, ενώ εξηγεί και για ποιον λόγο μπήκε στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα, με την οποία υπήρξε αρραβωνιασμένος στο παρελθόν.

Πώς σχολιάζεις ότι η Μαίρη Λίντα, με την οποία κάποτε είχες αρραβωνιαστεί, είναι στο γηροκομείο;


«Δεν με παραξενεύει που είναι στο γηροκομείο, άλλωστε της το είχα πει ότι με τον τρόπο που ζει κάποια στιγμή θα την έβλεπα στο γηροκομείο. Και δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο γηροκομείο όπου είναι, αλλά με την έννοια του γηροκομείου γενικότερα. Η Μαίρη έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες, και θα μπορούσε να ζει σε παλάτι, αλλά δεν είχε σωστό κουμάντο»

O Τάκης Σαγιώρ

Εσύ τώρα πώς τα περνάς;


«Είμαι γεμάτος από όλες τις απόψεις! Ευχαριστώ το σύμπαν που μου έχει δώσει μια συντροφιά στα τελευταία χρόνια της ζωής μου και δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχει ο γιος μου, ο Χάρης, και τρεις φίλοι μου πολύ κοντά μου»

Τον φοβάσαι τον θάνατο;


«Καθόλου. Ηταν large μαζί μου, με άφησε να ζήσω και με το παραπάνω. Είμαι 79 χρόνων και δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω ως εδώ. Οταν φύγω, θέλω να με κάψουν κι αμέσως να ξεχαστώ...», αποκαλύπτει ο Τάκης Σαγιώρ.