Ελένη Μενεγάκη: Πάγωσαν όλοι στο πλατό! Η έκτακτη ανακοίνωση on air!

Ανακοίνωσε το τέλος!

Ελένη Μενεγάκη: Πάγωσαν όλοι στο πλατό! Η έκτακτη ανακοίνωση on air!

Πάγωσαν όλοι στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, με την έκτακτη ανακοίνωση που έκανε on air!

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές πώς αύριο είναι η τελευταία εκπομπής της Μεγάλης Εβδομάδας και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την Τρίτη του Πάσχα. Διαβάστε παρακάτω....

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής θα βρεθεί στο λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό την Άνδρο, αφού εκεί θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια περνάει στην Άνδρο, τις περισσότερες ημέρες των διακοπών της. Μάλιστα, με την πρώτη ευκαιρία και όταν ο καιρός είναι καλός μπαίνει στο καράβι για να βρεθεί στον επίγειο Παράδεισό της. Και μιας και μιλήσαμε για πασχαλινές.... άδειες, πότε επιστρέφει ο πρώην συνεργάτης της Ελένης, Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του; Ιδού!

Δείτε την ανακοίνωση της Ελένης στο video που ακολουθεί:

Ελένη Μενεγάκη: "Θεέ μου, είναι το παιδί μου!"

"Θεέ μου, είναι το παιδί μου!" - Έγραψε η Ελένη Μενεγάκη και συγκλόνισε!

Τι συνέβη;

H Λάουρα είναι ένα υπέροχο, ψηλόλιγνο κορίτσι, έχει πια το ύψος της μαμάς της, λατρεύει την μαγειρική, έχει τέλεια σχέση με τα άλλα τρία αδέρφια της, τον Άγγελο, την Βαλέρια και τη μικρή τετράχρονη Μαρίνα και έχει αδυναμία στη πανέμορφη μαμά της, την Ελένη Μενεγάκη!

Αδυναμία όμως έχει και η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της Λάουρα. Τη μεγαλύτερη από τα κορίτσια της, που πλέον έχει μπει στην εφηβεία και που έχει αρχίσει να μοιάζει με δεσποινιδούλα παρά με παιδί.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA αν και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει τα πρόσωπα των παιδιών της να είναι καλυμμένα, πλην του Άγγελου που έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram και δημοσιεύει και ο ίδιος φωτογραφίες του.

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια εξαίρεση με αφορμή τα γενέθλια της Λάουρας το 2017, δείχνοντάς μας το όμορφο κορίτσι, με τα καστανά μάτια και τα σκούρα καστανά μαλλιά.

«12χρονια πριν ...αργά το βράδυ ...στο Ιασω γεννήθηκες ΛΑΟΥΡΑ μου ...ΛΑΟΥΡΑ μας. Χρόνια πολλά λατρεμένο μου κορίτσι», είχε σχολιάσει δίπλα από τη φωτογραφία που την έδειχνε να ποζάρει με καλοκαιρινή στην πισίνα με την κόρη της.

Πριν μερικούς μήνες, η Ελένη μίλησε για τη Λάουρα όταν οι παπαράτσι τους τσάκωσαν στην πρεμιέρα του «Ερωτευμένου Σαίξπηρ» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «Η Λάουρα πάει Τρίτη Γυμνασίου. Είναι πια 14 χρονών. Μεγάλωσε, ήθελα πολύ να τη δούμε μαζί αυτή την παράσταση και ήταν νωρίς η παράσταση και μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και ήρθαμε… και χαίρομαι που είμαστε εδώ. Με την κόρη όχι δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες, ούτε και με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος, είναι πάντα τα παιδάκια μου, αλλά όσο μεγαλώνει μπαίνουμε και σε ένα άλλο κομμάτι σχέσης, μιας και είμαστε κορίτσια ναι…Η Λάουρα με ρώτησε τι να φορέσει γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε πρεμιέρα παράστασης…»!

Και τόνισε ότι ήταν η καλύτερη έξοδός της επειδή είχε δίπλα της την μεγάλη κόρη της, τη Λάουρα:«Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».

Η Λάουρα είναι λάτρης του instagram και έχει πια και δικό της λογαριασμό και φυσικά από τους φανατικούς followers της είναι η μαμά της!

Δείτε φωτογραφίες της Λάουρας στη gallery που ακολουθεί:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη: