Master Chef: O Xαράλαμπος άδειασε τον Ντέιβιντ! «Δεν τα εξήγησε καλά...» (Βίντεο)

Τι είπε ο Χαράλαμπος;

Master Chef: O Xαράλαμπος άδειασε τον Ντέιβιντ! «Δεν τα εξήγησε καλά...» (Βίντεο)

Ο Χαράλαμπος μίλησε στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Ντέιβιντ υπερέβαλλε στα όσα είπε στους συμπαίκτες του στο Master Chef.

Αυτή ήταν και η αφορμή για την αποχώρηση του Σταμάτη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος είπε: «Ό,τι έγινε με τον Σταμάτη και αποφάσισε να αποχωρήσει με τον τρόπο που αποχώρησε ήταν επειδή έμαθε τι γινόταν έξω. Προσωπικά δεν ήθελα να μεταφέρω την εικόνα του κόσμου στους άλλους στο σπίτι. Ο καθένας έχει τον δικό τον τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα έξω, λίγο υπερβολικά. Μερικά πράγματα δεν ήταν όπως τα εξήγησε. Ο Σταμάτης σαν ένας χαρακτήρας ιδιαίτερος και με τον εγκλεισμό και με όλα, το πήρε στραβά και έγινε ό,τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να δώσω μια γενική εικόνα για το τι γίνεται έξω. Ο πρώτος που επηρεάστηκε από τα νέα ήταν ξεκάθαρα ο Σταμάτης. Το πιο τρανό παράδειγμα ήταν ο Σταμάτης.

Χαράλαμπος Κατσώνης: Το προφίλ του πρώην παίκτη του Master Chef!

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό (22/4) επεισόδιο!

Master Chef - Αναλυτικά η διαρροή για απόψε! Οι φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο τουStar, το τρέιλερ και ποιος παίκτης φεύγει!

Η νέα εβδομάδα για τους 9 διαγωνιζομένους του MasterChef ξεκινά. Για άλλη μια φορά, η κουζίνα είναι γεμάτη κουτιά με διαφορετικά ως τώρα υλικά και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν ένα vegan πιάτο. Όσοι γνωρίζουν από vegan διατροφικούς συνδυασμούς βρίσκουν έναν «παράδεισο» σηκώνοντας το σημερινό Mystery Box.

Ο δημιουργός του πιο γευστικού και θρεπτικού vegan πιάτου κερδίζει τα ηνία για το Τεστ Δημιουργικότητας και οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν με γνήσια μαγειρική έμπνευση και πρωτοτυπία, εμπνευσμένα όμως από δύο πιάτα του καλεσμένου, για πρώτη φορά σε αυτή τη δοκιμασία, σεφ Χρήστου Τζιέρα.

Master Chef οι φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο του Star

Τα πιάτα με τη μεγαλύτερη φαντασία και τεχνική αρτιότητα περνούν μπροστά, ένα όμως ξεχωρίζει, ορίζοντας έτσι και τον αρχηγό της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Οι 3 υποψήφιοι με την ελάχιστη δημιουργική διάθεση στα πιάτα τους θα διαγωνιστούν αύριο για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Δείτε το τρέιλερ