Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»

Το μήνυμα της δημοσιογράφου...

Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»

Η Αθηναΐς Νέγκα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagrma με τη μεγάλη της κόρη και έγραψε ένα προσωπικό μήνυμα για τη στάση ζωής.

Η δημοσιογράφος το ξεκαθάρισε... Διαβάστε παρακάτω...

Η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε τη φωτογραφία με την μεγάλη της κόρη, ενώ πριν ενάμισι χρόνο έγινε και δεύτερη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ακόμη ένα κοριτσάκι από το δεύτερο γάμο της.

Στην τρυφερή φωτό η δημοσιογράφος έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: «Εγώ κ η μεγάλη μου κόρη, όχι δεν περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί -κάποια βλακεία κάνουμε ως συνήθως -τι είναι ο ποιοτικός χρονος κ τι ο β’διαλογής ;ξερω πως δεν είναι σωστό αλλά θα έλεγα πως της έχω αδυναμία επειδή η αδερφή της παραείναι μικρή για να έχω προλάβει να καταλάβω σε βαθος τον χαρακτήρα της αλλά ακόμη κ όταν τον καταλάβω ,θα τον γνωρισω ως μαμα δηλαδή θα ξέρω λίγα φανταζομαι. δεν θα μπορούσα ποτε να ειμαι «φίλη» με τα παιδιά μου και γιατί να το προσπαθήσω; Για να κανω την άνετη κ την μοντέρνα; Για να ζήσω λίγο πιο νεανικά; Για να έχω την εντύπωση πως τα παιδιά μου μ αγαπούν για τον μπριοζικο χαρακτήρα μου ; Όχι .Φίλες θα έχουν αν είναι σχετικώς συμπαθητικά άτομα ,ελπιζω να είναι πιο cool απ ότι ημουν εγώ μικρή .Εξαλλου όταν μεγαλώσει αρκετά κ γίνει 16-17-18 κ αρχίζει να βγαίνει ελπιζω να μην χρειάζεται καθόλου να ειμαι φίλη της, να έχει άλλες που θα την βοηθήσουν πραγματικά κ εγώ να κάθομαι κουρασμένη κ ευτυχης σε κάποιο μπαρ αξιοπρεπές για την ηλικία μου κ να πίνω επιτέλους ελαφριά gin and tonic με την @gellyskarlatou ..ωχ ! ξέχασα έχω κ άλλο παιδί ! (Pimm’s στην βεράντα για την επόμενη 15ετια λοιπόν )».

Δείτε τη φωτογραφία

Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»

Θλίψη για την Αθηναϊς Νέγκα! Ο θάνατος που την τσάκισε!

Θλίψη για την Αθηναϊς Νέγκα, η οποία μίλησε για τον θάνατο που την τσάκισε!

Η Αθηναϊς Νέγκα, καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε τον τραγικό τρόπο που έμαθε ότι ο πατέρα της έφυγε από τη ζωή.

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση και μάλιστα ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε δεν μπορούσε να καταλάβει τι πραγματικά έγινε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθηναΐς Νέγκα: Η αποκάλυψη για την αυτοάνηση πάθηση!

Η Αθηναΐς Νέγκα μπορεί να απέχει από τα φώτα της τηλεόρασης, ωστόσο είναι σε συχνή επικοινωνία με τους followers της!

Στα social media της αρέσει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια απάντησε στο Instagram σε ερωτήσεις follower της! Μια από αυτές αφορούσε τις πλαστικές επεμβάσεις!

Συγκεκριμένα ένας διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε αν έχει κάνει botox και η ίδια δεν δίστασε να του απαντήσει, ενώ αποκάλυψη και την πάθηση την οποία πάσχει!

«Δεν έχω κάνει... Δεν είμαι καλή υποψήφια για επεμβάσεις γιατί το δέρμα έχει μια αυτοάνοση πάθηση. Έχω ρυτίδες πάντως. Δεν με πειράζουν... πολύ. Ευχαριστώ».

Αθηναΐς Νέγκα πλαστικές επεμβάσεις

Αθηναΐς Νέγκα: Μας συστήνει τα δύο της Αγγελούδια! Το κείμενο κόλαφος που πρέπει να διαβάσετε!

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια, που Epsilon ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής - Κουζίνα για... δύο - ενώ ας συστήνει για πρώτη φορά τα δύο της παιδάκια!

Η ίδια, έγραψε ένα κείμενο που μιλάει για όλους και για όλα! Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της Γιάννη, που όπως γράφει θα του έδινε " Τη «χρυσή μπάλα» κ ενα εκατομμύριο πριμ!", αλλά και για την δημοσιογραφία!

Δείτε την ανάρτηση:

Πέρα απο την εντύπωση που δίνουν οι φωτο, η ζωή με 2 παιδιά-οπως πολλοί γνωρίζετε δεν ειναι εύκολη .

υπαρχουν λίγες στιγμές οπως αυτή κ πολλες τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός απο το brain drain και το family drain κ ολοι με οικογενειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα .
Επίσης
2. δεν πιστευω πως τα παιδια χρειαζεται να τα κρύβουμε. δεν ειμαι τοσο διάσημη ισως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιευώ φωτο γιατι η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει απο το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram ειναι το «μετα»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν εχει καταλάβει τι εχει πλέον αξία κ τι οχι -ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα οχι ελληνικό κ σαφως δεν ειναι ολα τα posts «είδηση» .
Απο την πλευρά των συναδέλφων,ειναι δύσκολο να γεμίσεις κοινωνικά κ gossip με το πολυ μικρό ελληνικό Star system. Ωστοσο κάποια πράγματα πρεπει απλα να τα ανεβάζουμε «γιατι ετσι μας ήρθε»-δεν αναπαράγονται ολα τα αστειάκια καλα ή κρύα, δεν ειναι όλες οι φωτο να τις πάρουν τα site .
εκτός απο την αμηχανία, η gossip δημοσιογραφία μαστίζεται κ απο βαρεμάρα. Εχουμε γίνει φρικτά βαρετοί ολοι εξ αιτιας της πληκτικής αναπαραγωγής μας.
Δεν μπορουμε -ειναι η άποψη μου -να σερβίρουμε στον τηλεθεατή διαρκώς κάθε μπαρουφιτσα, κάθε post με μαγιό διότι φωνάζει «χεστηκαμε πού πήγε η τάδε διακοπές» και η τάδε δεν φταίει γιατι «ανέβασε»χωρίς πάντα να εχει την διάθεση το θέμα να γίνει μεγαλύτερο αλλα επειδη κατι ήθελε να πει σ αυτούς που έχουν το ενδιαφέρον κ την παρακολουθούν .
Επιστρεφω στο οικογενειακό ..
3. οι λίγες στιγμές «σχεδόν ευτυχίας» που σας έλεγα, στην ξεχειλισμένη απο υποχρεώσεις ,αστάθεια κ δύσκολες επιλογές ζωη μου, θα ηταν ανέφικτες χωρίς την ιώβια υπομονή του Γιάννη που μαζί με το μωρό ,διαχειρίζεται την μεγάλη κόρη μου, τα προβλήματα μου κ εμενα .τα καταφέρνει ,δέχεται κ την πλάκα -δεν ξερω κανέναν πιο ήρωα. μεγαλο ευχαριστω κ στην μεγάλη κόρη μου ,αν υπήρχε παγκόσμιο βραβείο «καλής αδερφής» θα της άξιζε .στον συζυγο θα έδινα «χρυσή μπάλα» κ ενα εκατομμύριο πριμ!