Χριστίνα Μπόμπα: Στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη μέσα σε κρυστάλλινα νερά! Μαγική φωτογραφία!

Υπέροχες στιγμές για το ζευγάρι!

Χριστίνα Μπόμπα: Στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη μέσα σε κρυστάλλινα νερά! Μαγική φωτογραφία!

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram αγκαλιά με τον Σάκη Τανιμανίδη, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους στα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής!

Είναι φουλ ερωτευμένοι! Διαβάστε παρακάτω...

Η Χριστίνα Μπόμπα ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και αυτό έκανε τη Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι.

Η σύζυγος του παρουσιαστή του Survivor πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της μέσα στη θάλασσα της Καραϊβικής, γράφοντας: «Αυτοί είμαστε»!

Δείτε την

Χριστίνα Μπόμπα: Στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη μέσα σε κρυστάλλινα νερά! Μαγική φωτογραφία!

Κόβει ανάσες η Χριστίνα Μπόμπα! Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει τις άψογες αναλογίες της!

Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο! Χρειάστηκε γιατρό! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο, όμως η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες!

Πόνεσε πολύ!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα βίντεο στο instagram, όπου δείχνει να δέχεται τις πρώτες βοήθειες μετά από ένα χτύπημα που είχε στο μικρό της δάχτυλο, το οποίο και έπαθε στην παραλία.

Μάλιστα ο γιατρός της έδεσε με γάζα το τραύμα της!

Δείτε το βίντεο

Χριστίνα Μπόμπα: Συνάντηση με τον πεθερό και την κουνιάδα της! Άβαφη και ατημέλητη...

Άβαφη και ατημέλητη συναντήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα με τον πεθερό της, τον μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη, και την κουνιάδα της...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε!

Εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα η Χριστίνα Μπόμπα την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας πίσω της τον Σάκη Τανιμανίδη και τον τροπικό ήλιο της Καραϊβικής. Βέβαια κι εδώ... Τανιμανίδης την περίμενε, συγκεκριμένα ο πεθερός της Στέφανος και η κουνιάδα της Κασσιανή, ενώ είχε προηγηθεί η επίσκεψη της μαμάς του Σάκη, Ματούλας, στον Άγιο Δομίνικο. Για του λόγου το αληθές, το Youweekly.gr τούς συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα το περασμένο Σάββατο στο Golden Hall όπου είχαν πάει για φαγητό, με τη γοητευτική Χριστίνα να προετοιμάζεται για την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας και στα MadWalk.

Χριστίνα Μπόμπα: Συνάντηση με τον πεθερό και την κουνιάδα της! Άβαφη και ατημέλητη...

Δεν υπήρχε καλύτερη παρέα από τα πεθερικά της, λοιπόν, με τα οποία διατηρεί άψογες σχέσεις και δεν το κρύβει. Κι εκείνοι από την πλευρά τους έχουν δείξει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό της, με δεδομένο βέβαια πως έχει κάνει ευτυχισμένο τον Σάκη Τανιμανίδη. Εντελώς τυχαία ήταν ωστόσο η συνάντησή τους στην Αθήνα, αφού μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, και αφορμή αποτέλεσε ένα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ο Στέφανος Τανιμανίδης είναι χρόνια στέλεχος. Παράλληλα, εκείνος και όλη η οικογένεια του Σάκη παρακολουθούν επίσης τα τεκταινόμενα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, ενώ η Χριστίνα αναμένεται να επιστρέψει εκεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Η αδυναμία του Σάκη στους γονείς του

Χριστίνα Μπόμπα: Συνάντηση με τον πεθερό και την κουνιάδα της! Άβαφη και ατημέλητη...

Δεν έχει κρύψει τη λατρεία του για την οικογένειά του. Πιο πρόσφατη απόδειξη η μάλλον αιφνιδιαστική επίσκεψη της μητέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Ματούλας, στον Άγιο Δομίνικο για να του πάει σπιτικό φαγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαμά του παρουσιαστή θα μείνει για περίπου άλλη μία εβδομάδα στο πλευρό του και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως άγνωστο παραμένει αν θα τον επισκεφτεί και ο πατέρας του καθώς ο Στέφανος Τανιμανίδης θα ταξιδέψει για ομιλίες στις ΗΠΑ και στο Τορόντο του Καναδά με κεντρικό θέμα την Ποντιακή Γενοκτονία − μεταξύ άλλων είναι επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντίων. Τους δύο άντρες έχει δέσει άλλωστε η αγάπη τους για τον Πόντο, απ' όπου κρατούν την καταγωγή τους, τηρώντας μάλιστα και τις παραδόσεις στον πρόσφατο γάμο του Σάκη στη Σίφνο. Συγκινημένοι τότε και οι δύο γονείς του Σάκη τον είχαν συνοδεύσει στην εκκλησία και του εύχονταν να μακροημερεύσει με τη Χριστίνα όπως μακροημέρευσαν κι εκείνοι στον γάμο τους!

Χριστίνα Μπόμπα: Συνάντηση με τον πεθερό και την κουνιάδα της! Άβαφη και ατημέλητη...

Το who is who της Κασσιανής Τανιμανίδη

Λίγα ήταν γνωστά −μέχρι σήμερα− για τη μικρή αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη. Μπορεί να μη μοιάζουν εμφανισιακά, αλλά η 31χρονη Κασσιανή μοιράζεται με τον αδερφό της το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, αφού είναι διευθύντρια στα 2 καταστήματα εστίασης που διατηρεί η οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, τους «Μάγειρες». Έχει στα χέρια της δύο πτυχία, στην Ιστορία και στη Θεολογία, και μόλις πριν από δύο χρόνια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο ΑΠΘ, στον Μουσουλμανικό Διάλογο. Από την περασμένη εβδομάδα μάλιστα απέκτησε μία παραπάνω ιδιότητα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αφού εξελέγη μέλος στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Χριστίνα Μπόμπα: Συνάντηση με τον πεθερό και την κουνιάδα της! Άβαφη και ατημέλητη...

Τι μέλλει γενέσθαι με το «Survivor»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν εκείνος που υποστήριξε από την αρχή το concept Ελλάδα-Τουρκία, βλέποντας όμως τις μετρήσεις τηλεθέασης, που ήταν χαμηλές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία, συμφώνησε ώστε να αλλάξει κατεύθυνση το reality επιβίωσης. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το τέλος του διαγωνισμού ανάμεσα στις δύο χώρες την περασμένη Κυριακή, αφού ο κόσμος δυσκολεύτηκε να ταυτιστεί με τα όσα διαδραματίζονταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τους τελευταίους μήνες. Παρά τα όσα γράφονται για το διαφαινόμενο τέλος στο reality επιβίωσης, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Ξέρει τη δουλειά καλύτερα απ' όλους», λένε άνθρωποι που έχουν γνωρίσει τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, προτίθεται να συνεχίσει το «Survivor» στην Ελλάδα, έχοντας στα χέρια του ένα 5ετές πλάνο. Παραμένει άγνωστο, όμως, αν στη θέση του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης.

Χριστίνα Μπόμπα: «Χώρισε» από τον Σάκη Τανιμανίδη! Σηκώθηκε και έφυγε!

Η Χριστίνα Μπόμπα σηκώθηκε και έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και «χώρισε» από τον Σάκη Τανιμανίδη που παραμένει στην Καραϊβική για το Survivor.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας ενημέρωσε μέσω του instagram πως πήγε στο αεροδρόμιο για να πάρει την πτήση της επιστροφής, αφήνοντας έτσι πίσω στον Άγιο Δομίνικο τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η σύζυγος του παρουσιαστή του Survivor θα πρέπει να αφήσει για λίγο τις όμορφες στιγμές με τον Τανιμανίδη στην Καραϊβική, αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει.