Η κόρη του Στάθη Ψάλτη συγκινεί: Η φωτογραφία που ανέβασε δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Η Μαρία Ψάλτη θυμάται τις όμορφες στιγμές.

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη συγκινεί: Η φωτογραφία που ανέβασε δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Δύο χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη συμπληρώθηκαν την Κυριακή και η κόρη του, Μαρία, πόσταρε μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν.

Η Μαρία Ψάλτη συγκίνησε. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια κοινή φωτογραφία του από το παρελθόν, γράφοντας : «Μπαμπά μου…».

Η φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια, αγκαλιά με τον πατέρα της.

Δείτε την

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη συγκινεί: Η φωτογραφία που ανέβασε δύο χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Χριστίνα Ψάλτη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα για τον θάνατο του Ψάλτη! «Πόσο κάρβουνo κρύβεις»;

Ένα ανατριχιαστικό μήνυμα για το θάνατο του Στάθη της, ανέβασε η Χριστίνα Ψάλτη, λίγο μετά από την Καίτη Φίνου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή 21 Απριλίου του 2017 και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο!

Στο πλευρό του, στη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρισκόταν μέχρι το τέλος η σύζυγός του, Χριστίνα Ψάλτη.

Η ίδια, για τα δύο χρόνια που πέρασαν από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, ανέβασε στα instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε:

«Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Χριστίνα Ψάλτη για τον θάνατο του Στάθη

"Μου είπε ότι θα ξεσκίσουν την Χριστίνα, όταν φύγει!" Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη! Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονό του!

Συνέντευξη στα "Αποκαλυπτικά" έδωσε ο γνωστός σχεδιαστής, Θεόδωρος Τρανούλης. Όντας στενός φίλος του Στάθη Ψάλτη, προέβη σε μία συνταρακτική αποκάλυψη για την εξομολόγηση που του έκανε ο εκλιπών πλέον ηθοποιός, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

"Και στην πιο δύσκολη στιγμή ήμουν δίπλα του, μέχρι να δώσω την ταυτότητά του στο γραφείο τελετών για να τον πάρουν. Συνέχεια τον στενοχωρούσε και μου έλεγε ότι όταν φύγω θα την ξεσκίσουν τη Χριστίνα! Μου έλεγε να είμαι δίπλα της. Η Χριστίνα δεν έφυγε 5 λεπτά από δίπλα του στο νοσοκομείο!

Η Χριστίνα είναι ράκος. Και αυτό που τη συμβουλεύουμε είναι ότι πρέπει να κοιτάξει τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Νομίζει ότι ο Στάθης έχει πάει για ταξίδι στην Αμερική και θα γυρίσει. Όταν μιλάγαμε με τον Στάθη Ψάλτη, είχε παράπονο που η κόρη του δεν έδωσε το όνομά του στα εγγόνια του, μου έλεγε ότι δεν έχει ακουστεί το όνομά του. Τα έβλεπε τα εγγόνια του μέχρι κάποια στιγμή. Μετά ξέρεις, πέφτουμε μετά τα οικονομικά, όταν παύεις να δίνεις, αρχίζουν και σε ξεχνάνε, και σε χτυπάνε, και ο Στάθης το έζησε.

Ο Στάθης έλεγε στη Χριστίνα να χωρίσουν γιατί της στερούσε τη μητρότητα, αλλά η Χριστίνα αγάπησε τον Στάθη, όχι τον Ψάλτη. Η Χριστίνα δεν ήθελε χρήματα, είχε ξενοδοχεία από τον πατέρα της, η Χριστίνα του επέστρεφε και το χαρτί με τα ρέστα από το σούπερμαρκετ. Για ποιο λόγο καθόταν 22 χρόνια με τη Χριστίνα;" είπε, απαντώντας στην Καίτη Φίνου, που αμφισβήτησε την βαρύτητα της ύπαρξης της Χριστίνας στη ζωή του.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε και τα παπούτσια που φόρεσε ο ηθοποιός στο τελευταίο του ταξίδι, ενώ είπε πως, οταν του έφερε τα ρούχα στο νοσοκομείο, έκανε σαν μικρό παιδί. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί: