Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Ο Σεφερλής μου έριχνε αληθινά χαστούκια στη σκηνή!»

Ποιος το είπε;

Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Ο Σεφερλής μου έριχνε αληθινά χαστούκια στη σκηνή!»

Έλληνας ηθοποιός σόκαρε με τη δήλωσή του πως ο Μάρκος Σεφερλής του έριχνε αληθινά χαστούκια στη σκηνή!

Η δήλωση έγινε στο Πρωινό του ΑΝΤ1! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος ανέφερε: «Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο.

Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά».

Έλληνα ηθοποιός σοκάρει: «Ο Σεφερλής μου έριχνε αληθινά χαστούκια στη σκηνή!»

Μάλιστα η Φαίη Σκορδά, σοκαρισμένη, σχολίασε: «Αυτό που είπε για τη σφαλιάρα, έτσι όπως το είπε με αυτή την τρεμάμενη φωνή, εμένα με έκανε να ανατριχιάσω! Κακό κλίμα μπορεί να υπάρχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αυτό με τη σφαλιάρα όμως είναι βαρύ»!

Μάρκος Σεφερλής: Μπλεξίματα με τα δικαστήρια! Αγωγή ύψους 100.000!

Σε αγωγή ύψους 100.000 προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής! Τι συνέβη κι έχει μπλεξίματα με τα δικαστήρια!

Όλη η αλήθεια!

Η Έλενα Ακρίτα αποκάλυψε ότι ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε σε αγωγή εναντίον της και εκτός από τη χρηματική αποζημίωση, ζητά και την προσωποκράτηση της.

Η κόντρα ανάμεσα τους ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο για την παράσταση "Ζητείται Ψεύτης", όταν η δημοσιογράφος σε ένα κείμενο της κατέκρινε το χιούμορ και τα κείμενα των παραστάσεων του ηθοποιού. Ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να κινηθεί νομικά ζητώντας συνολικά το ποσό των τρακοσίον χιλιάδων ευρώ, αφού ένιωσε ότι προσβάλλει τον ίδιο αλλά επηρεάζει και το παιδί του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Realnews η Έλενα Ακρίτα αναφέρει:

Μέσα από αγωγή που μας έκανε, ζητάει 100,000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη των «Νέων», άλλα 100,000 από τον διευθυντή τους κι άλλα 100,000 από εμένα. Και άντε να πεις «ως εδώ εντάξει». Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι ζητάει και την προσωποκράτηση του διευθυντή και τη δική μου! Πλήττει έτσι άμεσα την ελευθεροτυπία, ποινικοποιώντας την άποψη! Εγώ δεν γράφω ότι είναι κακός ηθοποιός, για τα κείμενα που υπογράφει κάνω λόγο. Το να χλευάζει κοινωνικές ομάδες ανθρώπων που διαφέρουν από αυτό που εσύ νομίζεις «τέλειο» εγώ το θεωρώ χυδαίο! Και μη μου πουν πάλι για τα όρια της σάτιρας! Υπάρχουν όρια σε αυτήν και, άμα είσαι μάγκας, κάνε σάτιρα να χτυπιόμαστε όλοι στο γέλιο, χωρίς να προσβάλλεται κανείς. Εγώ δεν μπορώ να γελάσω όταν κάνει μια παχύσαρκη κυρία ή όταν βάζει φτερά και πούπουλα για να χλευάσει έναν γκέι. Εγώ δεν γελάω με αυτά και το τονίζω ξανά! Αν με στείλει φυλακή, τι να πω; Και δεν καπνίζω και τσιγάρα να φέρετε» αναφέρει η δημοσιογράφος και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας και πάλι τη δική της θέση«Προχώρησε κανονικότατα με αγωγή, ζητώντας -σου το τονίζω δεύτερη φορά- την προσωποκράτησή μου! Θέλω εδώ να διευκρινίσω κάτι. Εγώ δεν έγραψα ούτε για τον ίδιο ούτε για το παιδί του. Έγραψα για το κείμενό του μόνο! Τον ίδιο δεν τον ξέρω ως άνθρωπο. Δεν ξέρω αν είναι παντρεμένος, αν έχει παιδί. Δεν είμαι υποχρεωμένη να το ξέρω αυτό. Και δεν έχω λόγο να τα ξέρω. Όταν έγραψα το κείμενο, βγήκε εκείνος και είπε πως έκανα το παιδί του να πικραθεί με αυτά που έγραψα. Δεν ανέφερα εγώ το παιδί αλλά εκείνος! Κι εγώ του απάντησα ότι το παιδί του θα έπρεπε να πικραίνεται με αυτά που βλέπει και όχι με αυτόν που κρίνει αυτά που κάνει. Και τι μου είπαν; «Τι τα βάζεις με το παιδί!». Δεν μπορείς να φανταστείς τι επιθετικά σχόλια μου έγραψαν. Και μετά βγάζουμε τη σύζυγο, τη μάνα του… Δηλαδή για όνομα της Παναγίας! Έχουμε άποψη και θα έχουμε! Αυτό που εκδικάζεται, λοιπόν, τον Οκτώβριο είναι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης μέσω του Τύπου. Δεν έκανε τίποτα σε άλλα καυστικά κείμενα για εκείνον. Απλώς το πολύ ψωμί, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είμαι εγώ! Αυτό τα λέει όλα.