Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το φινάλε του «Τατουάζ» και για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου! (Βίντεο)

Τι είπε ο ηθοποιός;

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το φινάλε του «Τατουάζ» και για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου! (Βίντεο)

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την αποκάλυψη για το φινάλε του «Τατουάζ» στον Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί είναι καλό που τελειώνει. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στο «Τατουάζ», λέγοντας: «Είναι καλά που τελειώνει τώρα “Το Τατουάζ”, γιατί είναι και καλό για τα παιδιά όλα να φύγουν με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί και να κούραζε, μπορεί και να φεύγαμε τραυματισμένοι».

Όσο για το αν θα του γινόταν πρόταση για τη νέα σειρά του, είπε: «Δεν αποκλείω να είμαι πάλι σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, έχω κάνει πιλότο για τη νέα σεζόν. Είναι όλα καλά θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσω… από πολλά πράγματα».

Το Τατουάζ- Αποκλειστικό: Ραγδαίες εξελίξεις! Άγρια καταδίωξη, ομηρία και φόνος! Η αστυνομία εντοπίζει τον Ορφέα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Τατουάζ του Alpha! Έρχεται άγρια καταδίωξη, ομηρία και φόνος, ενώ η αστυνομία εντοπίζει τον Ορφέα!

Η υπόθεση με το εμπόριο όπλων έχει αρχίσει να παίρνει νέα τροπή μετά τη δολοφονία της Κασσάνδρας. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας αρχίζει να «ξεκαθαρίζει» τους λογαριασμούς του σκορπώντας τον θάνατο, ενώ η Τατιάνα εκτός απ’ αυτόν τον πονοκέφαλο, πρέπει να διαχειριστή και τη σχέση της με τον Τόνυ ζητώντας του απαντήσεις για πολλά.

Ο Νικόλας ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ιστορία χωρίς να γνωρίζει καθόλου ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία της Κασσάνδρας. Ομως η Νικόλ, η οποία δεν αντέχει άλλο πια να ζει με τον φόβο, προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τον Πέτρο, δείχνοντας πλήρως διατεθειμένη να προδώσει τη Μαργκώ: «Πέτρο, θέλω να μου εξασφαλίσεις ότι δεν θα βρεθώ μπλεγμένη, φοβάμαι πολύ», παραδέχεται.

Ο Θεοχάρης καθοδηγεί τον Παύλο!

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει διάφορα για τις δραστηριότητες του Τόνυ και σε μια κουβέντα δίνει στην Αννα να καταλάβει πως η συμμέτοχη του Τόνυ στο παράνομο εμπόριο όπλων είναι μεγαλύτερη απ’ όσο νόμιζαν: «Τελικά είναι μπλεγμένος μέχρι τον λαιμό και μάλλον επειδή το θέλει ο ίδιος και όχι επειδή τον πιέζουν», της λέει και η Αννα δείχνει προβληματισμένη.

Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης λέει κάτι στην Αθηνά που την εξοργίζει, ενώ μετά από πολύ καιρό βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα στην ηλικία του και μετά την πάει σπίτι του… Είναι όμως ο Σωκράτης ο τρυφερός και ευαίσθητος νέος που κάνει μια νέα ερωτική αρχή; Ή θα βγει ο άλλος του εαυτός;

Στο μεταξύ, ο Παύλος συνεχίζει να ακούει τις συμβουλές του Θεοχάρη: «Συμπέθερε, κοιτά μην κάνεις πίσω τώρα. Θα συνεχίσεις να είσαι άνετος και ωραίος και προπάντων να την προσπερνάς, να μην της δίνεις σημασία», του τονίζει και ο Παύλος συνεχίζει να «βασανίζει» τη Μάρθα χωρίς έλεος! Η Λήδα, σε ένα ξέσπασμά της λέει σε όλους ότι θέλει να πάει στην Αίγινα μαζί με την Αννα και τον Αλέξανδρο!

Ο Μάνος πληρώνει με τη ζωή του τη... λάθος υπεράσπιση

Ο Μάνος βρίσκεται στο γραφείο του, όταν κάποιος του χτυπάει την πόρτα. Αμέριμνος ανοίγει και μπροστά του στέκεται ο εξαγριωμένος Ορφέας: «Τι νόμιζες, ότι θα σε αφήσω έτσι; Είσαι ο πρώτος που θα πληρώσει. Πήγες να με βγάλεις τρελό, ε; Τώρα θα σου δείξω αν είμαι τρελός ή όχι», του λέει και πριν προλάβει να πει το παραμικρό ο Μάνος, ο Ορφέας αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιο εκδίκησής του και για μια ακόμη φορά βάφει τα χέρια του με αίμα.
Στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βάλει μυαλό στη Λήδα που δεν λέει να σταματήσει την γκρίνια και τα πείσματα, αλλά η μικρή δείχνει να ζηλεύει το αγέννητο αδερφάκι της.

Στο μεταξύ, η Αθηνά προσπαθεί να προσεγγίσει μια νέα κοπέλα, την Αναστασία, που όπως φαίνεται είναι ένα ακόμα θύμα της Μπλε Φάλαινας.

Στο Λονδίνο, η Νικόλ τελικά παίρνει τη μεγάλη απόφαση ομολογεί τα πάντα στον Πέτρο σε μια προσπάθειά της να αποφύγει τη σύλληψη όταν ξεσπάσει η μπόρα, ενώ η Μαργκώ αρχίζει να αξιοποιεί προς όφελός της τα προνόμια που της έδωσε η νέα της θέση στο Συμβούλιο.

Και μέσα σε όλα αυτά, τα πείσματα του Παύλου στη Μάρθα συνεχίζονται και μάλιστα ο Παύλος συνειδητοποιεί πως περνά ακόμα η μπογιά του, αφού κάποια του κάνει τα γλυκά μάτια κι εκείνος τολμά να το εκμεταλλευτεί.

Αποκλειστικές εξελίξεις για το Τατουάζ

Ο Σωκράτης βασανίζεται άγρια από τον Ορφέα

Ο Σωκράτης προσπαθεί να ξεφύγει από τον άλλο του εαυτό, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη έρχεται να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα γι’ αυτόν, καθώς μπροστά του εμφανίζεται ο Ορφέας. Ο Σωκράτης τα χάνει προς στιγμήν και προσπαθεί να αντισταθεί στο μένος του. Ομως δεν τα καταφέρνει, ο Ορφέας τον ακινητοποιεί, αλλά ο πρώτος του στόχος είναι να μάθει για τα χρήματά του και ο δεύτερος να τον βγάλει από τη μέση.
Την ίδια στιγμή, η είδηση της δολοφονίας του Μάνου από τον Ορφέα σοκάρει τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο την Ολγα που νιώθει ότι έχασε έναν πολύ καλό φίλο και συμπαραστάτη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο Μάνος ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα», ψελλίζει τρομαγμένη.

Στο μεταξύ, ο Ορφέας κρατάει δεμένο τον Σωκράτη και με σαδιστική μανία προσπαθεί να τον αναγκάσει να του πει πού έχει κρυμμένα τα λεφτά: «Λέγε, ρε κωλόπαιδο, πού έχει κρύψει τα λεφτά μου», τον πιέζει, αλλά ο Σωκράτης κρατάει στο στόμα του κλειστό γιατί ξέρει πως αν μιλήσει θα πεθάνει.

Στο Λονδίνο ο Τόνυ, μετά από μεγάλη πίεση, δέχεται να διαθέσει το σύνολο του στόλου των πλοίων του για τη μεταφορά των όπλων, προς μεγάλη ικανοποίηση της Μαργκώ. Παράλληλα όμως δέχεται πίεση και από την Τατιάνα, που απαιτεί ένα ξεκαθάρισμα για τη σχέση τους από δω και πέρα: «Σ’ αγαπάω, αλλά δεν πάει έτσι. Θέλω να ξέρω τι αισθάνεσαι για μένα κι αν θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Κανονικό ζευγάρι, όπως πριν», του τονίζει.

Ο Σωκράτης καλεί την Ελένη στην παγίδα του Ορφέα!

Ο Αλέξανδρος και η Αννα περιμένουν την Ελένη να επιστρέψει στην Αίγινα και όσο αυτή καθυστερεί, η αγωνία τους μεγαλώνει: «Η Ελένη ήδη θα έπρεπε να είναι εδώ. Αρχίζω να φοβάμαι ότι κάτι της έχει συμβεί και θα τρελαθώ», ανησυχεί ο Αλέξανδρος και η Αννα, ενώ φοβάται και αυτή, προσπαθεί να τον καθησυχάσει.
Η ανησυχία τους όμως δεν είναι αβάσιμη, αφού ο Σωκράτης λέει στον Ορφέα πως περίμενε την Ελένη να έρθει στο σπίτι του: «Κοίτα, δεν θα μου κάνεις τίποτα, περιμένω την Ελένη να έρθει για να μιλήσουμε. Οπου να ’ναι θα έρθει», του λέει και ο Ορφέας αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση που ξέρει ότι η Ελένη θα είναι έρμαιο στις δολοφονικές διαθέσεις του: «Ωραία, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», υποστηρίζει και το μάτι του γυαλίζει.
Η εξαφάνιση της Ελένης ανησυχεί τους πάντες, κυρίως τον Αλέξανδρο που την είχε υπ’ ευθύνη του, ενώ την ίδια ώρα τα βασανιστήρια του Σωκράτη συνεχίζονται και ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει το σπίτι μέχρι να πάρει τα λεφτά του πίσω.
Η Τατιάνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα απογοητευμένη καθώς δεν μπορεί να προσδιορίσει τη σχέση που έχει πια με τον Τόνυ, ενώ για μια ακόμη φορά δεν παίρνει τις απαντήσεις που ήθελε.

Η Ολγα πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Στέφανο με τη Νίκη!

Στα Μετέωρα, ο Στέφανος προσλαμβάνει τη Νίκη, μια νέα και όμορφη υπάλληλο για να τον βοηθήσει με το μαγαζί. Ωστόσο, μετά από λίγο ο Στέφανος κάνει κάτι πίσω από την πλάτη της Ολγας, αυτή όμως τον πιάνει επ’ αυτοφώρω και του εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Η Αμαλία συνεχίζει να διερευνά τα παθολογικά αίτια που της προκαλούν υπνηλία, ενώ τελικά η Αθηνά καταφέρνει να «ξεκλειδώσει» την 16χρονη Αναστασία και συλλέγει πληροφορίες για την Μπλε Φάλαινα.

Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, η Βέρα προπονείται για το μιούζικαλ, αλλά κατά τη διάρκεια της πρόβας συμβαίνει κάτι αναπάντεχο… γυρίζει το χέρι της και ο πόνος είναι αφόρητος.

Ο Ορφέας στο μεταξύ απειλεί τον Σωκράτη: «Θα κάνεις ό,τι σου λέω. Θα την πάρεις τηλέφωνο και θα της πεις αυτό που θα σου πω», του ξεκαθαρίζει και ο Σωκράτης αναγκάζεται να πει ψέματα στην Ελένη, προσκαλώντας τη στην παγίδα του Ορφέα.

Η Βέρα επιστρέφει στο σπίτι με νάρθηκα στο χέρι και η απογοήτευσλη της είναι φανερή, καθώς οι πρόβες για το μιούζικαλ πάνε πίσω. Η Ελένη ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σωκράτη, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο Ορφέας! Η Αθηνά καλεί την Ειρήνη για φαγητό και της κάνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα, σαν φίλη. Η Αμαλία συνεχίζει να ερευνά το θέμα της υγείας της, με τον Σέκερη να είναι συνεχώς στο πλευρό της, ενώ ο Παύλος επιστρέφει ανανεωμένος από το Λονδίνο και συνεχίζει να προκαλεί τη Μάρθα! Ο Ορφέας ανακαλύπτει πού έχει κρύψει ο Σωκράτης τα χρήματα, άρα τώρα πια δεν τον χρειάζεται…

Η ΑΘΗΝΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

Ο Ορφέας, αφού έχει βρει τα χρήματα, ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Σωκράτη. Ωστόσο και πάλι τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ξαφνικά χτυπάει την πόρτα η Αθηνά, η οποία χωρίς να το θέλει σώζει τον Σωκράτη από βέβαιο θάνατο. Ο Ορφέας βρίσκεται μια ανάσα από την Αθηνά και πολύ εκνευρισμένος, αφού ο ερχομός της διακόπτει τα δολοφονικά του σχέδια, ενώ κι αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ κοντά στο να πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Ο Τόνυ έχει να αντιμετωπίσει ξανά την ανάκριση της μάνας του σχετικά με την Τατιάνα: «Μη μου πεις ότι η μπατσίνα τα κατάφερε να σε βάλει πάλι κάτω από του φουστάνι της», τον ειρωνεύεται, αλλά ο Τόνυ δεν της δίνει καμία απάντηση. Η Μαργκώ όμως δεν το βάζει κάτω και μετά τις πιέσεις της, ο Τόνυ αναγκάζεται να της αποκαλύψει πού βρίσκονται οι σχέσεις του με την Τατιάνα. Η Μαργκώ, από την πλευρά της, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της, τον βάζει όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση των όπλων.
Στο μεταξύ, ο Παύλος με τις συμβουλές του Θεοχάρη στήνει ολόκληρο θέατρο στη Μάρθα προκειμένου να τραβήξει την προσοχή της και την κάνει έξαλλη, αφού πλέον πιστεύει ότι ο Παύλος την ξεπέρασε και έχει σχέση με άλλη γυναίκα. Η κούραση της Ολγας από την εγκυμοσύνη έχει σαν αποτέλεσμα τα παράπονα της Λήδας στον Αλέξανδρο και την Αννα, που τους παρακαλεί να την πάρουν στην Αίγινα για να μείνει μαζί τους: «Θέλω να έρθω μαζί σας να παίζουμε και να λέμε παραμύθια. Η μαμά μου δεν θέλει ούτε να παίζουμε ούτε τίποτα. Ολο νυστάζει και είναι κουρασμένη», τους λέει.

Τέλος, ο Σωκράτης κάνει ακόμα έναν φόνο, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει και μάρτυρας!

Το τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Η ζήλια της Όλγας οδηγεί τον Στέφανο στην απιστία!

Σούπερ αποκλειστικές εξελίξεις της σειράς Το τατουάζ, του Alpha από το tv24. Η ζήλια της Όλγας οδηγεί τον Στέφανο στην απιστία;

Ραγδαίες οι εξελίξεις της σειράς. Διαβάστε παρακάτω...

H σχέση του Στέφανου και της Ολγας αρχίζει να κινείται πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, καθώς η Ολγα λόγω της εγκυμοσύνης της, έχει μια περίεργη ψυχολογία, ενώ η κίνηση του Στέφανου να προσλάβει μια κοπέλα, τη Νίκη, στο μαγαζί για να τον βοηθάει, φαίνεται ότι έδωσε τη χαριστική βολή στην ψυχοσύνθεση της Ολγας.
Πέρα από τα όποια τεντωμένα νεύρα, η Ολγα παρεξήγησε μια κίνηση του Στέφανου προς τη Νίκη και από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα αλλάζουν στη σχέση τους. Η αμφιβολία «φωλιάζει» στο μυαλό της και καθετί που κάνει ο Στέφανος της δημιουργεί υποψίες.

Ετσι, δεν αργεί η στιγμή που η Ολγα δημιουργεί την πρώτη μεγάλη έκρηξη. Ολα έγιναν όταν ο Στέφανος καθυστέρησε να γυρίσει στο σπίτι. Η Ολγα θεώρησε αυτή την καθυστέρηση ύποπτη και μόλις ο Στέφανος μπαίνει στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που κάνει η Ολγα είναι να του επιτεθεί λεκτικά: «Πού ήσουν και άργησες τόσο; Μη μου πεις ότι είχες τόση δουλειά μέχρι τώρα», του λέει και ο Στέφανος της εξηγεί ότι όντως είχε δουλειές. Η Ολγα όμως δεν αργεί να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα και ο πρώτος καβγάς ζήλιας ξεσπά ανάμεσα στο ζευγάρι: «Ολγα είσαι καλά; Με κατηγορείς ότι κάνω κάτι πίσω από την πλάτη σου; Κοίτα, δεν μου αρέσει αυτή η άδικη συμπεριφορά και το ξέρεις», της ξεκαθαρίζει.

Φυσικά η Ολγα δεν είναι σε θέση να καταλάβει τίποτα, καθώς η ζήλια δεν την αφήνει να δει καθαρά, ενώ παράλληλα βλέπει το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της Νίκης για τον Στέφανο, αλλά προς το παρόν κρατά ουδέτερη στάση.

Την ίδια στιγμή, η Ολγα φτάνει στα όριά της με τη συμπεριφορά της Λήδας και καλεί τον Αλέξανδρο να έρθει να την πάρει. Ο Αλέξανδρος δέχεται και πηγαίνει μαζί με την Αννα στα Μετέωρα για να μείνουν λίγο και να πάρουν τη μικρή στην Αίγινα.
Ομως για μια ακόμα φορά και μπροστά στον Αλέξανδρο και την Αννα, ο Στέφανος με την Ολγα έρχονται σε μεγάλη ρήξη και αιτία είναι η Νίκη! Η ζήλια έχει κυριεύσει την Ολγα που κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Αννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα: «Ρε παιδιά, τι κάνετε; Είστε με τα καλά σας; Στέφανε, δείξε λίγο κατανόηση. Η Ολγα είναι άνω-κάτω με την εγκυμοσύνη, εσύ που είσαι πιο λογικός μην το τραβάς στα άκρα», συστήνει ο Αλέξανδρος και απευθυνόμενος στην Ολγα της λέει: «Κι εσύ, ρε Ολγα, τι είναι αυτά τα πράγματα; Να ζητήσεις τώρα συγγνώμη! Ελεος, έχεις παρανοήσει εντελώς;».
Ομως αυτή τη φορά ο Στέφανος έχει θυμώσει πάρα πολύ, ενώ η Ολγα αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη. Ο Στέφανος προσβάλλεται από τις κατηγορίες της Ολγας και φεύγει. Για να ηρεμήσει όμως κάνει κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στην άλλη γυναίκα και φυσικά στην απιστία. Βγαίνει για φαγητό με τη Νίκη και μάλιστα δείχνει να περνάει καλά. Ο Στέφανος δεν έχει καμία όρεξη να κάνει κάποια προσπάθεια, ενώ ούτε η Ολγα δείχνει να έχει διάθεση να τα ξαναβρούν αφού θεωρεί ότι ο Στέφανος έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της.

Ο Τόνυ αφήνει τη Μαργκώ για την Τατιάνα

Η Τατιάνα, πολύ ερωτευμένη αλλά και πολύ προβληματισμένη, εξομολογείται στην Αθηνά το προσωπικό της αδιέξοδο με τον Τόνυ. Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και επαναπροσεγγίζει τον Πέτρο, όπου και συνειδητοποιεί πως ακόμα τον επηρεάζει.. Ο Πέτρος πέφτει για μια ακόμη φορά στα δίχτυα της Μαργκώ, ανήμπορος να αντισταθεί στη γοητεία της. Η Μαργκώ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα του σχεδίου της, συνεχίζει την επίθεση γοητείας στον Πέτρο, που δείχνει να ανταποκρίνεται.
Παράλληλα, ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να διατηρήσουν τη φλόγα αναμμένη, αλλά το παρελθόν και οι αμφιβολίες τούς οδηγούν σε αδιέξοδο. Ομως δείχνουν να θέλουν να το παλέψουν και ο Τόνυ συνεχίζοντας να πολιορκεί την Τατιάνα, της ανακοινώνει κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη: «Τα παρατάω όλα και έρχομαι για λίγες μέρες στην Ελλάδα να σε δω», της λέει και μέσα του πλέον δείχνει να έχει αποφασίσει με ποια πλευρά θέλει να πάει. Ο έρωτάς του για την Τατιάνα τον διώχνει από τη Μαργκώ, με την οποία λίγο πριν φύγει για την Ελλάδα έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση μπροστά στο Συμβούλιο, δείχνοντας έτσι την ασυμφωνία των χαρακτήρων τους!

ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Το Τατουάζ: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτή την εβδομάδα αναλυτικά!

Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει τις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται τη νέα εβδομάδα στο «Τατουάζ» του Alpha tv!

Η εβδομάδα στο «Τατουάζ» ξεκινάει δυναμικά!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε!

Δευτέρα 8 Απριλίου 21:50

Ο Νικόλας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη Νικόλ να του μιλήσει για την υπόθεση των όπλων. Της λέει ότι κρατώντας το στόμα της κλειστό κινδυνεύει από το κύκλωμα, αλλά η Νικόλ τρομάζει ακόμα πιο πολύ. Στο μεταξύ, ο Ορφέας τριγυρίζει ελεύθερος και τρομοκρατεί τους πάντες. Απειλεί τη Χριστίνα, απαιτεί όλο και περισσότερα από τον Αντώνη και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας την Ελένη. Επίσης στέλνει ένα γράμμα στην Τατιάνα, όπου της ανακοινώνει τις προθέσεις του. Όλα δείχνουν ότι είναι πλέον ανεξέλεγκτος κι αυτό το γεγονός φοβίζει τους πάντες. Η Χριστίνα δίνει κατάθεση στην Τατιάνα, λέγοντάς της όσα της έχει υπαγορεύσει ο Ορφέας. Ο Χάρης έρχεται όλο και πιο κοντά ερωτικά με την Ειρήνη κι εκείνη απαιτεί να τη ζητήσει σε γάμο από τους συγγενείς της στην Κρήτη. Ένα τηλεφώνημα που θα κάνει η Άννα στον Θεοχάρη στο Λονδίνο, θα έχει την πιο δυσάρεστη κατάληξη!

Η αστυνομία κλονίζεται από την απόδραση του Ορφέα, ξεκινά όμως επιθετικές ενέργειες για τη σύλληψη του. Το πρόβλημα υγείας του Θεοχάρη συνταράσει τους πάντες και η Άννα ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο. Ο Ορφέας τηλεφωνεί στην Ελένη και το Παύλο και τους απειλεί. Ο Νικόλας συναντιέται με τον Τόνυ και οι δυο τους ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες. Η αστυνομία λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα, που αφορά στην υπόθεση του Ορφέα και κατόπιν έρευνας ανακαλύπτουν νέα στοιχεία. Με αφορμή τον Θεοχάρη, ο Αλέξανδρος παίρνει τηλέφωνο την Άννα και οι δυο τους μιλούν για πρώτη φορά μετά από μέρες. Ο γάμος του Παύλου και της Μάρθας συνεχίζει να περνά κρίση με το ζευγάρι να είναι πιο ευέξαπτο από ποτέ! Η Νικόλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Μαργκώ. Δύο άντρες παρακολουθούν τον Νικόλα και σε ανύποπτη στιγμή τον απαγάγουν!

Το Τατουάζ: Τι θα δούμε στα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα αναλυτικά!

Τρίτη 9 Απριλίου 21:50

Ο Νικόλας δέχεται απειλές για να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση των όπλων και το μυαλό του πάει στον Τόνυ. Εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη, αλλά ο Νικόλας δεν πείθεται. Ο Τόνυ αναγκάζεται να ειδοποιήσει την Κασσάνδρα. Η Νικόλ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Μαργκώ για τις πιέσεις που δέχεται από τον Νικόλα, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος. Η Άννα περνά δύσκολες ώρες στο πλάι του Θεοχάρη που παλεύει να ξεπεράσει το έμφραγμα. Αναζητά την στήριξη του Αλέξανδρου και του ζητά για μια ακόμη φορά συγνώμη, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Βέρα προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, αλλά η Άννα είναι σίγουρη πως εκείνη κι ο Αλέξανδρος έχουν τελειώσει οριστικά. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στη σύλληψη του Ορφέα, αλλά καμία από τις παρακολουθήσεις των πιθανών συνενόχων του δεν έχει αποδώσει καρπούς. Η Όλγα προειδοποιεί τον Αλέξανδρο πως αν τραβήξει κι άλλο το σχοινί θα σπάσει και θα χάσει την Άννα για πάντα. Ο Νικόλας δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη..

«Το Τατουάζ» μας άφησε χρόνους! Τι βάζει στην θέση του ο Alpha tv;

Ο Νικόλας θα κάνει μια μεγάλη κουβέντα με την Κασσάνδρα Γρίβα, που θα τον αφήσει κατάπληκτο σχετικά με τον ρόλο της στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς όπλων. Αντιλαμβάνεται πια ότι η κατάσταση αυτή είναι πιο περίπλοκη και πιο σκοτεινή απ΄ ότι περίμενε. Η πρόταση που θα του κάνει η Κασσάνδρα θα τον αφήσει άναυδο. Δίπλα στον Θεοχάρη που περνά δύσκολες στιγμές, εκτός από την Βέρα, βρίσκεται πια και η Άννα που είναι πλέον διαλυμένη από τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο. Ο Ορφέας εξακολουθεί να κρύβεται και έχει αρχίσει πια να οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί στην Αίγινα, προκειμένου να σκοτώσει την Ελένη, ενώ στο στόχαστρό του είναι και ο Σωκράτης. Στο μεταξύ, η Τατιάνα καλεί τον Σωκράτη και προσπαθεί να μάθει αν ήξερε για το σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα. Ο Σωκράτης τα αρνείται όλα. Ο σίριαλ κίλερ που στραγγαλίζει τις γυναίκες, αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα και η αποκάλυψη της ταυτότητάς του συγκλονίζει!

Το Τατουάζ: Τι θα δούμε στα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα αναλυτικά!

Τετάρτη 10 Απριλίου 21:50

Την ώρα που ο Σωκράτης πίνει για να ξεχάσει τη διπλή του ταυτότητα, ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από ένα γείτονα. Η Άννα διαλυμένη από την στάση του Αλέξανδρο, τον παρακαλάει καθημερινά να τα βρουν, αλλά εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Η υγεία του Θεοχάρη καλυτερεύει, αλλά δεν παίρνει ακόμα εξιτήριο. Ο Ορφέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να παρακολουθεί την Χριστίνα και τον Αντώνη. Η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του. Η Όλγα οργανώνει το νέο μαγαζί, αλλά μια ξαφνική αδιαθεσία της ανατρέπει τα σχέδια..

Η Όλγα ανακοινώνει στον Στέφανο πως είναι έγκυος κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ενθουσιασμένη όμως είναι και η Λήδα, που ανυπομονεί να αποκτήσει αδερφάκι! Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, το κλίμα είναι βαρύ για την Άννα, καθώς ο Αλέξανδρος επιμένει στον χωρισμό τους. Ο Χάρης, στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την Ειρήνη, επιστρέφει στην Αφροδίτη, αλλά δεν βρίσκει τα πράγματα όπως τα περίμενε. Η αστυνομία ερευνά το νέο έγκλημα του στραγγαλιστή, την ίδια ώρα που ο Σωκράτης δείχνει να συμβιβάζεται με τον άλλο του εαυτό.. Ο Σέκερης χάνει τον Μανταρίνη και καλεί την Αθηνά και την Ειρήνη να τον βοηθήσουν να τον βρει. Η Κασσάνδρα κάνει μια τελευταία συνάντηση – έκπληξη με τον Νικόλα. Ο Ορφέας πλησιάζει το επόμενό του θύμα…

Το Τατουάζ: Τι θα δούμε στα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα αναλυτικά!

Πέμπτη 11 Απριλίου 21:50

Η απόπειρα εναντίον του Σωκράτη λήγει άδοξα, καθώς ο Σωκράτης όχι μόνο καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά τραυματίζει και τον Ορφέα με το μαχαίρι. Η Ειρήνη κρύβει τον Μανταρίνη στο σπίτι της κι αποφασίζει να εκδικηθεί τον Σέκερη για τη συμπεριφορά του απέναντί της. Ο Αλέξανδρος κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Άννα, ενώ εκείνη μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί πως τον έχασε οριστικά. Ο Θεοχάρης γυρίζει σπίτι, γεγονός που ανακουφίζει πολύ τον Μάριο. Ο Νικόλας επιστρέφει στην Αθήνα κι αποφασίζει να βοηθήσει την Αθηνά να εντοπίσουν τον Μανταρίνη. Ο Αντώνης ζητά κι άλλα λεφτά από τον Ορφέα για να συνεχίσει να τον βοηθάει κι εκείνος αναγκάζεται να τα δώσει, αφού μόνο με τον Αντώνη θα καταφέρει να πάει στην Αίγινα. Ο Τόνυ στριμώχνει την Άννα και την Αμαλία κι απαιτεί να μάθει που αλλού έχουν μιλήσει για το εμπόριο όπλων, ενώ την ίδια ώρα η Κασσάνδρα βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή.

Πένθος! Πέθανε ηθοποιός του Τατουάζ!

Η Αμαλία και η Άννα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Τόνυ με σκοπό να αποφύγουν τα αντίποινα του κυκλώματος όπλων. Η Αμαλία ξορκίζει την Άννα να μην ξαναμιλήσει γι’ αυτή την υπόθεση σε κανέναν. Ο Θεοχάρης πείθει τον Παύλο να τον επισκεφθεί στο Λονδίνο για να «ψήσει» τη Μάρθα και να της δείξει πως σοβαρολογεί με το θέμα του διαζυγίου. Παράλληλα οι δύο οικογένειες προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Άννα, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό. Η αστυνομία αναζητά παντού τον Ορφέα και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Στραγγαλιστή. Η Όλγα κάνει καψόνια στον Στέφανο… Ο Νικόλας επαναφέρει το θέμα του γάμου, αλλά η Αθηνά δεν ακούει κουβέντα. Ο Ορφέας μαζί με τον Αντώνη ξεκινούν με νοικιασμένο φουσκωτό να πάνε στην Αίγινα… Στόχος του Ορφέα... η Ελένη…

Το Τατουάζ: Τι θα δούμε στα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα αναλυτικά!