Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Αποκάλυψη τώρα!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Αποκάλυψη τώρα για τον τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη! Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν φαντάζεστε!

Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε πράγματα για τον σύντροφο της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, Ζέτα Μακρυπούλια! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (Λευκωσία, 5 Νοεμβρίου 1979 δηλαδή είναι 40 χρονών) είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης.

Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων. Κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων».

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις», αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Αγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αληθινό ύψος, η ηλικία, τα κιλά, το ζώδιο και 10 πράγματα που δεν γνωρίζουμε!

Θέλετε να μάθετε το αληθινό ύψος, την ηλικία, τα κιλά, και το ζώδιο της Ζέτας Μακρυπούλια;

Δείτε όσα δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, αλλά και όσα θέλετε να μάθετε με ακρίβεια στη συνέχεια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, εσείς απλά...

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μας κρατάει απογευματινή συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Ant1 και με το παιχνίδι, "Ρουκ Ζουκ", που έχει αγαπήσει ο κόσμος, όπως άλλωστε καθημερινά δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης!

Το ύψος, τα κιλά, το ζώδιο και η ηλικία της παρουσιάστριας Ant1 Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα, έχει ύψος 1,72, είναι 52 κιλά και έχει γεννηθεί στις 31 Ιουλίου το 1978 και είναι Λέων!

Πάμε όμως να δούμε 10 ακόμα πράγματα που θέλουμε να μάθουμε για εκείνη λίγο καλύτερα...

  1. Έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας
  2. Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή Ίασμος- Β. Διαμαντόπουλος
  3. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.
  4. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».
  5. Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.
  6. Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars.Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα "Βραβεία Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς" που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.
  7. Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5.
  8. Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Ενώ το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται να συμμετάσχει στην παράσταση Δον Ζουάν του Μολιέρου στον ρόλο της Ελβίρας.
  9. O πατέρας της λέγεται Κώστας Μακρυπούλιας και η μητέρα της Κική Μακρυπούλια
  10. Τέλος, έχει δύο αδέλφια τον Παναγιώτη Μακρυπούλια και τον Άκη Μακρυπούλια

Το ύψος, τα κιλά, το ζώδιο και η ηλικία της παρουσιάστριας Ant1 Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη - "βόμβα"...

Μια αποκάλυψη βόμβα έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις επισκέψεις του σε ψυχολόγο για τα μάτια της Ζέτας Μακρυπούλια!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλα όσα γνωρίζω για την πραγματική σχέση του ζευγαριού, τις φοβίες και τις δύσκολες ώρες! Δεν είναι όλα ρόδινα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι δυο τους και μόνο εδώ γράφονται χωρίς ενδοιασμούς όλες οι αλήθειες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι περνάει μια αρκετά μεγάλη κρίση στην σχέση του και άτομο που ανήκει στο πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, από τότε δηλαδή που η Εφορία άρχισε να ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή...

Όμως, δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα του ζευγαριού αλλά και η ψυχολογική κατάσταση της Ζέτας είναι αρκετά πεσμένη! Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό που φώναζε πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1;

Το ζευγάρι έχει κλείσει 10 χρόνια κοινής πορείας και είναι λογικό να περνάει μια μεταβατική φάση στην σχέση του!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως τα προβλήματα και η ρήξη στην σχέση τους ήρθε σιγά σιγά από την φθορά του χρόνου... Είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν υπάρχει εξέλιξη, εννοώντας δεν υπάρχει γάμος που είναι η κατάληξη της φυσικής πορείας μιας σχέσης...

Πριν από λίγο καιρό η Ζέτα, όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτη και αποκλειστικά στο Youweekly.gr, μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από το σπίτι που έμενε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πήγε λίγο καιρό στο πατρικό της! Όχι γιατί χώρισαν αλλά γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκτονώνονται οι εντάσεις ανάμεσά τους!

Αφού έμειναν λοιπόν λίγο καιρό χώρια η Ζέτα γύρισε πίσω, στην κοινή τους καθημερινότητα και κάπου εκεί έγινε το μπαμ και η μεγάλη αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάρρευση του τραγουδιστή!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πιεσμένος τόσο από τα προβλήματα στην σχέση του με την Ζέτα αλλά και γενικά αποφάσισε να απευθυνθεί σε ειδικό για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του!

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ο τραγουδιστής απευθύνεται σε ψυχολόγο! Και στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με προβλήματα που θεωρούσε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και είχε ζητήσει επαγγελματική βοήθεια...

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη -

Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως αναφέρουν και πολλοί κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, η σχέση του με την Ζέτα έχει φτάσει σε τέλμα! Υπάρχει άραγε... ελπίδα;