Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του μετά την αγωγή στην Έλενα Ακρίτα! (Βίντεο)

Τι είπε;

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του μετά την αγωγή στην Έλενα Ακρίτα! (Βίντεο)

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε με ένα βίντεο, μετά τα όσα έχουν συμβεί με την αγωγή στην Έλενα Ακρίτα.

Ο ηθοποιός έστειλε το μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω...

Σε αγωγή ύψους 100.000 προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής κατά της Έλενας Ακρίτα, λόγω των όσων είχε γράψει η δημοσιογράφος για την παράστασή «Ζητείται ψεύτης».

Χθες η Έλενα Ακρίτα απάντησε αιχμηρά στον ηθοποιό, γράφοντας στο Facebook: «Επειδή ο καημένος ο Σεφερλής απειλεί να με κλείσει... φυλακή να ξεκαθαρίσω κάτι. Από όσα έγραψα γι’ αυτόν στα ΝΕΑ δεν αλλάζω τίποτα απολύτως, ούτε καν σημείο στίξεως. Το κείμενό μου με εκφράζει 100%. Σιγά μην ποικινοποιηθεί η ελευθερία έκφρασης μέσω του Τύπου, επειδή κάποιοι δεν την αντέχουν».

Πάντως, ο Σεφερλής ανέβασε ένα βίντεο από το Λονδίνο στέλνοντας το δικό του μήνυμα και μεταξύ άλλων είπε: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε και για τη δύναμη να συνεχίσω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, να σας χαρίζω το γέλιο. Τα λέμε στο Δελφινάριο»

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

LONDON - NEW PROJECTS #markosseferlis #comedy #thankyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άδειασε» τον Μάρκο Σεφερλή! «Μετάνιωσα τη συνεργασία μου μαζί του...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, εξηγώντας τον λόγο!

Ο παρουσιαστή δεν κρύφτηκε...

Πριν λίγες μέρες μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έξω από τα δόντια» με την Σπυριδούλα Τριάντου και την Ειρήνη Κολιδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας:

«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή. Γιατί το άδοξο τέλος μου άφησε πικρή γεύση δεν είναι θέμα προσώπο, είχα αποφασίσει να μην είμαι στο πρωινό ανεξαρτήτου Μάρκου. Είχα δηλώσει πως είχα 3 χρόνια με έναν Πέτρο και δεν ήθελα να συνεχίσω και αποφάσισα μαζί σε συνεργασία με τον Μάρκο να είμαι λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. Του έστειλα μήνυμα πως είμαι οκ. Γιατί κάναμε μια τιμητική κουβέντα μαζί γιατί με ήθελε στην παρέα του. Το έκανα γατί το χρωστούσα στην Κατραβά που με έβγαλε, με πήρε από το Mad και με πήγε στο Mega».