Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η φωτογραφία με τον ηθοποιό πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!

Προκαλεί αντιδράσεις μέχρι και σήμερα! Αντέχετε να την δείτε;

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η φωτογραφία με τον ηθοποιό πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!

Μια εικόνα από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που ίσως δεν έχετε ξαναδεί και προκαλεί αντιδράσεις μέχρι σήμερα! Ο «Ιησούς» ή αλλιώς Ρόμπερτ Πάουελ είναι πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!

Μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων της συγκλονιστικής μίνι σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι, «O Ιησούς από τη Ναζαρέτ», παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί δείχνει τις backstage καταστάσεις που ποτέ δεν είδαμε! Διαβάστε παρακάτω....


Στην εικόνα φαίνεται ο πρωταγωνιστής, Ρόμπερτ Πάουελ, να είναι στο σταυρό και του κρατάνε ένα τσιγάρο και ένα ποτό.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη σκηνή, ο ίδιος ο Πάουελ είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Όταν ήμουν στο σταυρό έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν από το σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που με θυμάμαι να κρατάω και κονιάκ»! Όπως καταλαβαίνετε, η εικόνα από μόνη της προκαλεί σοκ!

Δείτε την φωτογραφία:

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η φωτογραφία με τον ηθοποιό πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!

Θυμάστε την «Παναγία» από την ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Δείτε πώς είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός, Olivia Hussey, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την «Παναγία» στην ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»!

Η ίδια, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή.

Στα 63 της χρόνια εξακολουθεί να είναι όμορφη, παρά το εμφανές πέρασμα του χρόνου από πάνω της. Στα 26 της χρόνια ανέλαβε το ρόλο της Mary, στην επιτυχημένη ταινία «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στον κόσμο, όμως αυτό δεν ήταν το ντεμπούτο της στην υποκριτική.

160414103914_4622

Σε ηλικία 15 ετών, το 1968, υποδύθηκε την Ιουλιέττα στην ιστορική ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ο οποίος ήταν και αυτός που την ανακάλυψε. Ακολούθησαν κι άλλες επιτυχίες της, όπως η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» με την Μπέτι Ντέιβις και τον Πήτερ Ουστίνοφ. Τελευταίος ρόλος της ήταν αυτός της Μητέρας Τερέζα.

160414103915_5203