Master Chef: Ξέσπασε ο πατέρας της Σπυριδούλας! «Έχω αηδιάσει...» (Βίντεο)

Ο πατέρας της Σπυριδούλας δεν άντεξε άλλο τα σχόλια!

Master Chef: Ξέσπασε ο πατέρας της Σπυριδούλας! «Έχω αηδιάσει...» (Βίντεο)

Ο πατέρας της Σπυριδούλας από το Master Chef ξέσπασε για τα όσα ακούγονται για την κόρη του, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε».

Τι είπε ο Λευτέρης Καραμπουτάκης; Διαβάστε παρακάτω...

Τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για την Σπυριδούλα έκαναν έξαλλο τον πατέρα της ο οποίος δήλωσε: «Δεν βλέπω κάτι άσχημο τόσο καιρό που παρακολουθώ. Το ότι αντιδράει σε κάποια πράγματα είναι λόγω χαρακτήρα. Κάτι θα έχει συμβεί για να το κάνει αυτό η Σπυριδούλα. Ούτε επιθετική είναι. Είναι ένα παιδί πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι ο χαρακτήρας της αυτός που βγαίνει προς τα έξω. Κι αυτό πιστεύω πως έχει δημιουργηθεί περισσότερο όχι από τα τηλεοπτικά, όσο από το Ίντερνετ.

Σταμάτησα πλέον να διαβάζω κριτικές γιατί έχω αηδιάσει σαν άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει να βρίζει κάποιον. Τα ότι λέει αλήθεια δεν νομίζω πως είναι μείον σε έναν άνθρωπο. Πέστε μου που είναι το λάθος στο ότι θέλει να κερδίσει. Άλλωστε για αυτό πήγε εκεί. Δεν πήγε για να περάσει την ώρα της. Το μόνο που πιστεύω είναι πως η Σπυριδούλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή μαγείρισσα».

Δείτε το βίντεο

Όλα όσα δεν ξέρατε για την Σπυριδούλα! Οι αποκλειστικές αποκαλύψεις του Youweekly.gr!

Masterchef: Η Σπυριδούλα θα μπορούσε να μαχαιρώσει την Εύα, να ρίξει αλάτι στις πληγές της και να την θάψει ζωντανή!

Έβλεπα εχθές το MasterChef!

Έπαθα πλάκα με την περίφημη Σπυριδούλα! Είναι η χαρακτηριστική Eλληνίδα που αντί να κοιτάει πως θα να αναδείξει το ταλέντο και την δουλειά της ,κοιτάει τι κάνουν οι συμπαίκτες της!

Είναι στο σκεπτικό του γνωστού Έλληνα κομπλεξικού να «πεθανει η γίδα του γείτονα»!

Μα ειλικρινά πόσο γαϊδούρι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που επειδή,είναι καλύτερος ας πούμε μάγειρας, να λέει δημοσίως στην τηλεόραση «να σηκωθεί η Εύα να καθίσω εγώ, γιατί πονάει μέση μου!».

Δε υπάρχει αμφιβολία ότι η Εύα στο MasterChef είναι μία παίκτρια εντελώς αδιάφορη και είναι βέβαιο ότι εγώ μαγειρεύω καλύτερα από αυτήν! Αυτό τι σημαίνει... ότι θα της κάνουμε το βίο αβίωτο θα την σφάξουμε, θα τις ρίξουμε αλάτι στις πληγές της ,θα την τεμαχίσουμε θα την κάψουμε στο Σύνταγμα και λοιπά;

Το φοβερό είναι ότι κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες στο MasterChef δε λέει μία κουβέντα στην Σπυριδούλα!

Κανένας δεν ανακατεύεται....
Κανένας τους δεν παρεμβαίνει, ούτε από την παραγωγή, ούτε από τους παρουσιαστές, ούτε από τους συμπαίκτες της Εύας για να υπερασπιστούν ένα κορίτσι που απλά βλέπει να περνάει ο οδοστρωτήρας Σπυριδούλα από πάνω της!

Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι η Σπυριδούλα είναι η γνωστή Ελληνίδα! Δηλαδή η γκρινιάρα, η μονιμως αδικημένη, η κακομοίρα που υποφέρει 3 μήνες, η ματαιόδοξη, η τσαμπουκαλού, γιαλαντζί, η κοπέλα που αλλά λέει μπροστά στους «ισχυρούς» παίχτες και αλλά από πίσω!

Το γνωστό γλειφτρονι που μπροστά στους κριτες βγάζει έναν άλλο εαυτό όλο γλυκά και σκέρτσο, ενώ στην πραγματικότητα αν μπορούσε θα τους σούβλιζε ζωντανούς!

Κρίμα, γιατί η κοπέλα έχει μαγειρικό ταλέντο, αλλά το σπαταλά σε ανούσιες σκεψεις κακίας και κουτσομπολιού! Αλλά μήπως είναι και η μόνη...