Ταμίλα Κουλίεβα: Μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι της! (Βίντεο)

Η ηθοποιός άνοιξε τις πόρτες!

Ταμίλα Κουλίεβα: Μας έδειξε για πρώτη φορά το σπίτι της! (Βίντεο)

Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της και είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικού του!

Η ιδιαίτερη διακόσμηση. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στην εκπομπή του Αlpha «Happy Day» και ταυτόχρονα είδαμε εικόνες από το σπίτι της.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός δήλωσε πως: «Σαφέστατα νιώθω Ελληνίδα πια. Τη μισή μου ζωή την έχω περάσει στην Ελλάδα. Δεν έχω δεχτεί ρατσισμό και ρατσιστικά σχόλια. Οι άνθρωποι που συνάντησα ήταν άκρως φιλικοί, και ο απλός κόσμος και οι άνθρωποι του χώρου μου».

Δείτε το βίντεο

H Ταμίλα Κουλίεβα για πρώτη φορά μίλησε και αποκάλυψε τον χωρισμό της!

Ταμίλα Κουλίεβα: "Κλονίστηκα όταν συνειδητοποίησα ότι ο γιος μου..."

Μπήκε στα σπίτια πολλών τηλεθεατών πριν από 20 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να το κάνει μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στην απογευματινή ζώνη.

Σήμερα η Ταμίλα Κουλίεβα ανταποδίδει τη χάρη και μας υποδέχεται στο δικό της σπίτι, εξιστορώντας τη ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της Στέφανο Καραντινάκη.

Η ηθοποιός εκμυστηρεύεται στο youweekly.gr ποιο ρόλο παίζει ο γιος της στην ζωή της αλλά και πως ένιωσε όταν ο νεαρός Στέφανος έφυγε από το σπίτι!

Ο γιος σας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

Πρωταγωνιστικό, και πάντα θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι περήφανη γι’ αυτό το παιδί. Έχει μέταλλο, υπομονή και επιμονή, είναι ανεξάρτητος και ξέρει τι θέλει, τον θαυμάζω για τον τρόπο που σκέφτεται. Έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο, κάνει μεταπτυχιακό και δουλεύει σε μία εταιρεία πάνω στο αντικείμενό του.

Στον κ. Γρηγόρη Καραντινάκη τι θαυμάζετε;

Τον εκτιμώ πολύ και κάναμε μία κοινή διαδρομή στη ζωή, αλλά δεν είμαστε μαζί εδώ και καιρό. Με κάποιους ανθρώπους δεν χωρίζεις ποτέ βέβαια, η σχέση που χτίζεις συνεχίζει να υφίσταται, πόσω μάλλον όταν υπάρχει ένα παιδί.

Δυσκολευτήκατε όταν ο γιος σας έφυγε από το σπίτι;

Όταν συνειδητοποίησα ότι ο Στέφανος ανεξαρτητοποιήθηκε πλήρως, αυτό με κλόνισε αλλά το δέχτηκα με τεράστια χαρά. Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα απ’ όταν πήγε να σπουδάσει στην Πάτρα, γιατί τότε ήξερα ότι θα γυρίσει πίσω. Τώρα του ψωνίζω διάφορα και του το λέω (γέλια).