Ραγίζει καρδιές η Νανά Παλαιτσάκη! Η ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον Κώστα Σγόντζο!

Το μήνυμα που πραγματικά λυγίζει και τον πιο δυνατό!

Ραγίζει καρδιές η Νανά Παλαιτσάκη! Η ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον Κώστα Σγόντζο!

Ράγισε καρδιές η Νανά Παλαιτσάκη, με μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον Κώστα Σγκόντζο!


Ο θάνατος του Κώστα Σγόντζου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πριν δυο εβδομάδες περίπου και συγκλόνισε τη Νανά! Διαβάστε παρακάτω....

Ο ίδιος, έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και η απώλειά του βύθισε στο πένθος αγαπημένα του άτομα, ανάμεσά τους η πρώην σύζυγος του Κώστα Σγόντζου, Νανά Παλαιτσάκη.

Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του που θα βγει on air σήμερα!

«Σήμερα Μεγάλη Τρίτη από τον @atlantis1052fm και από τις 11εως τις 2 το μεσημέρι θ ακουστεί η τελευταία εκπομπή του Κώστα Σγοντζου Πολύ rock ,πολύ κέφι ,πολύ αγάπη για τους ακροατές #rock#rockstyle #rockmusic #people» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Νανά Παλαιτσάκη. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το μήνυμα της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Κώστα Σγόντζο

Κώστας Σγόντζος: Συντετριμμένη η Νανά Παλαισάκη στην κηδεία του! Οι πρώτες εικόνες...

Με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, τον Κώστα Σγόντζο που όπως σας είχαμε αναφέρει, έφυγε ξαφνικά από την ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακo!

Το απόγευμα της Τρίτης, έγινε η κηδεία του Κώστα Σγόντζου στο Νεκροταφείου Χαλανδρίου.

Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν, με τη Νανά Παλαιτσάκη, να αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της με δάκρυα στα μάτια! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Υouweekly.gr:

Οι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα Σγόντζου

Πένθος για τη Νανά Παλαιτσάκη! Πέθανε ο πρώην σύζυγος της!

Δύσκολες στιγμές περνάει η Νανά Παλαιτσάκη η οποία έμαθε στον αέρα της εκπομπής, πως πέθανε ο πρώην σύζυγός της.

Η δημοσιογράφος είναι σοκαρισμένη, αποχώρησε από το πλατό με δάκρυα στα μάτια, αφού κυριολεκτικά πάγωσε μόλις έμαθε το δυσάρεστο γεγονός για τον πολύ αγαπημένο παρουσιαστή!

Συγκεκριμένα έφυγε από την ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός ο Κώστας Σγόντζος. Είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον ΣΚΑΙ, στον ΑΝΤ1, στον Alpha και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Η Νανά Παλαιτσάκη ειδοποιήθηκε για το γεγονός, ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» με τον Μένιο Φουρθιώτη στο Έψιλον. Ο παρουσιαστής διέκοψε τη ροή της εκπομπής η παρουσιάστρια αποχώρησε σοκαρισμένη.

undefined