GNTM: Οι αλλαγές που θα δούμε στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι!

Η αποκάλυψη του Σκουλού!

GNTM: Οι αλλαγές που θα δούμε στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι!

Μετά τον πρώτο κύκλο του GNTM όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, ο δεύτερος είναι γεγονός και θα δούμε αρκετές αλλαγές στο ριάλιτι.

Την αποκάλυψη μερικών από αυτών έκαμε ο Δημήτρης Σκουλός στις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Ευτυχείτε και ρωτήθηκε για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, αλλά και τις αλλαγές που θα δούμε από τη νέα σεζόν.

«Θα δούμε πιο δύσκολες δοκιμασίες σε μια μεγαλύτερη παραγωγή. Για αυτό και ξεκινάμε πιο νωρίς, θα μεγαλώσει όλο το πράγμα. Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα. Τα κορίτσια δεν τα βλέπουμε πριν το τηλεοπτικό γύρισμα», δήλωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Οι αλλαγές που θα δούμε στο δεύτερο κύκλο του GNTM

Ενώ για τις πλαστικές είπε «Αν είναι διακριτικές και δεν επηρεάζουν τη συνολική εικόνα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιπο φαντάζομαι».

Βίκυ Καγιά: Έριξε τη «βόμβα» για το νέο GNTM! Η μεγάλη αποκάλυψη για την κριτική επιτροπή! (βίντεο)

H Βίκυ Καγιά μίλησε για το επόμενο GNTM, κάνοντας μία αποκάλυψη-βόμβα για το ριάλιτι μόδας του STAR και την κριτική επιτροπή!

Η παρουσιάστρια τα είπε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στο Happy Day του Alpha TV, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στο νέο GNTM και το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας!

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως έχει υπογράψει και μάλιστα τα γυρίσματα ξεκινάνε, με την κριτική επιτροπή να παραμένει η ίδια!

Βίκυ Καγιά: Η "βασίλισσα" του GNTM στο θέατρο με την κόρη της, Μπιάνκα!

Star: Τούμπα όλα στο νέο GNTM! Τι αλλάζει στο παιχνίδι!

Η μεγάλη επιτυχία του GNTM στην τηλεόραση του Star φέρνει τα πάνω κάτω στο κανάλι.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχει το Youweekly.gr το κανάλι ετοιμάζει σοβαρές αλλαγές που θα συζητηθούν.

Πρώτα απ’ όλα αλλάζει η διάρκεια και ο αριθμός επεισόδιο του ριάλιτι GNTM! Το ριάλιτι μοντέλων με κεντρικό πρόσωπο την Βίκυ Καγιά ενώ φέτος το ριάλιτι κάλυπτε δύο ημέρες στο πρόγραμμα στο κανάλι του star αποφάσισαν να αυξήσουν τον αριθμό των επεισοδίων προκειμένου να καλύπτουν περισσότερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

Σκέφτονται πολύ σοβαρά να επαναλάβουν το πείραμα που έκαναν με το Master Chef και να βάλουν το GNTM να παίζει τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα.

Το μόνο πρόβλημα τους είναι αν θα καταφέρουν να έχουν ένα πλούσιο πρόγραμμα 2 ωρών καθημερινά.

Όσο για τους παρουσιαστές εκτός απροόπτου δεν θα αλλάξει κανένας. Εκτός αν κάποιος ή κάποια θέληση να αντικατασταθεί. Πληροφορίες μας λένε για ένα πρόσωπο του πάνελ το οποίο έχει αξίωση να πάρει αύξηση στο συμβόλαιο του. Άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του! Πάντως το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ανερχόμενο αστέρι που όμως λένε ότι έχει καβαλήσει το καλάμι!

TAGS