Το Τατουάζ: Σοκάρει το βίντεο του ηθοποιού που δολοφονήθηκε!

Μέσα στα αίματα είπε το αντίο!

Το Τατουάζ: Σοκάρει το βίντεο του ηθοποιού που δολοφονήθηκε!

Σοκάρει με το βίντεο του ηθοποιός της σειράς Το τατουάζ, που δολοφονήθηκε.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γαβριήλ που αποχαιρέτησε κοινό και συντελεστές. Διαβάστε παρακάτω...

Στο χθεσινό επεισόδιο ο κατά συρροήν δολοφόνος του «Τατουάζ», Νίκος Πολυδερόπουλος, πήγε στο σπίτι του Μάνου και τον δολοφόνησε άγρια γιατί δεν του άρεσε που τον έβγαλε «τρελό» στο δικαστήριο.

Ο Κύπριος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στη σειρά αλλά και το κοινό με ένα μέσα στα αίματα βίντεο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους Τατουαζιότες και τις Τατουαζιότισες για όλα καλή αντάμωση εύχομαι σύντομα σε κάποιον άλλο ρόλο!!! @georgiou82 και @koulisnikolaouσας ευχαριστώ πολύ γι ακόμα μια φορά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Τατουάζ: Η Δανάη Παπά αποκαλύπτει το τέλος της σειράς! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Παππά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τέλος της σειράς του Τατουάζ του Alpha.

Η επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου σε σχεδόν ένα μήνα ολοκληρώνεται και οι σας έχουμε αποκλειστικές εξελίξεις. Διαβάστε παρακάτω...

«Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα. Από τη μία σκέφτομαι ότι είμαστε 2 χρόνια, έχουμε δεθεί κι έχω γίνει ένα με τον ρόλο μου, κι είναι λίγο στενάχωρο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που κάνουμε 2 χρόνια τώρα στο γύρισμα. Από την άλλη, είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε κοιλιά, το τελειώνουμε σε μια καλή περίοδο», είπε αρχικά.

Ενώ, στην συνέχεια η ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησαν τι θα δούμε στο φινάλε! Τι αποκάλυψε;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Η ζήλια της Όλγας οδηγεί τον Στέφανο στην απιστία!

Σούπερ αποκλειστικές εξελίξεις της σειράς Το τατουάζ, του Alpha από το tv24. Η ζήλια της Όλγας οδηγεί τον Στέφανο στην απιστία;

Ραγδαίες οι εξελίξεις της σειράς. Διαβάστε παρακάτω...

H σχέση του Στέφανου και της Ολγας αρχίζει να κινείται πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, καθώς η Ολγα λόγω της εγκυμοσύνης της, έχει μια περίεργη ψυχολογία, ενώ η κίνηση του Στέφανου να προσλάβει μια κοπέλα, τη Νίκη, στο μαγαζί για να τον βοηθάει, φαίνεται ότι έδωσε τη χαριστική βολή στην ψυχοσύνθεση της Ολγας.
Πέρα από τα όποια τεντωμένα νεύρα, η Ολγα παρεξήγησε μια κίνηση του Στέφανου προς τη Νίκη και από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα αλλάζουν στη σχέση τους. Η αμφιβολία «φωλιάζει» στο μυαλό της και καθετί που κάνει ο Στέφανος της δημιουργεί υποψίες.

Ετσι, δεν αργεί η στιγμή που η Ολγα δημιουργεί την πρώτη μεγάλη έκρηξη. Ολα έγιναν όταν ο Στέφανος καθυστέρησε να γυρίσει στο σπίτι. Η Ολγα θεώρησε αυτή την καθυστέρηση ύποπτη και μόλις ο Στέφανος μπαίνει στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που κάνει η Ολγα είναι να του επιτεθεί λεκτικά: «Πού ήσουν και άργησες τόσο; Μη μου πεις ότι είχες τόση δουλειά μέχρι τώρα», του λέει και ο Στέφανος της εξηγεί ότι όντως είχε δουλειές. Η Ολγα όμως δεν αργεί να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα και ο πρώτος καβγάς ζήλιας ξεσπά ανάμεσα στο ζευγάρι: «Ολγα είσαι καλά; Με κατηγορείς ότι κάνω κάτι πίσω από την πλάτη σου; Κοίτα, δεν μου αρέσει αυτή η άδικη συμπεριφορά και το ξέρεις», της ξεκαθαρίζει.

Φυσικά η Ολγα δεν είναι σε θέση να καταλάβει τίποτα, καθώς η ζήλια δεν την αφήνει να δει καθαρά, ενώ παράλληλα βλέπει το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της Νίκης για τον Στέφανο, αλλά προς το παρόν κρατά ουδέτερη στάση.

Την ίδια στιγμή, η Ολγα φτάνει στα όριά της με τη συμπεριφορά της Λήδας και καλεί τον Αλέξανδρο να έρθει να την πάρει. Ο Αλέξανδρος δέχεται και πηγαίνει μαζί με την Αννα στα Μετέωρα για να μείνουν λίγο και να πάρουν τη μικρή στην Αίγινα.
Ομως για μια ακόμα φορά και μπροστά στον Αλέξανδρο και την Αννα, ο Στέφανος με την Ολγα έρχονται σε μεγάλη ρήξη και αιτία είναι η Νίκη! Η ζήλια έχει κυριεύσει την Ολγα που κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Αννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα: «Ρε παιδιά, τι κάνετε; Είστε με τα καλά σας; Στέφανε, δείξε λίγο κατανόηση. Η Ολγα είναι άνω-κάτω με την εγκυμοσύνη, εσύ που είσαι πιο λογικός μην το τραβάς στα άκρα», συστήνει ο Αλέξανδρος και απευθυνόμενος στην Ολγα της λέει: «Κι εσύ, ρε Ολγα, τι είναι αυτά τα πράγματα; Να ζητήσεις τώρα συγγνώμη! Ελεος, έχεις παρανοήσει εντελώς;».
Ομως αυτή τη φορά ο Στέφανος έχει θυμώσει πάρα πολύ, ενώ η Ολγα αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη. Ο Στέφανος προσβάλλεται από τις κατηγορίες της Ολγας και φεύγει. Για να ηρεμήσει όμως κάνει κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στην άλλη γυναίκα και φυσικά στην απιστία. Βγαίνει για φαγητό με τη Νίκη και μάλιστα δείχνει να περνάει καλά. Ο Στέφανος δεν έχει καμία όρεξη να κάνει κάποια προσπάθεια, ενώ ούτε η Ολγα δείχνει να έχει διάθεση να τα ξαναβρούν αφού θεωρεί ότι ο Στέφανος έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της.

Ο Τόνυ αφήνει τη Μαργκώ για την Τατιάνα

Η Τατιάνα, πολύ ερωτευμένη αλλά και πολύ προβληματισμένη, εξομολογείται στην Αθηνά το προσωπικό της αδιέξοδο με τον Τόνυ. Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και επαναπροσεγγίζει τον Πέτρο, όπου και συνειδητοποιεί πως ακόμα τον επηρεάζει.. Ο Πέτρος πέφτει για μια ακόμη φορά στα δίχτυα της Μαργκώ, ανήμπορος να αντισταθεί στη γοητεία της. Η Μαργκώ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα του σχεδίου της, συνεχίζει την επίθεση γοητείας στον Πέτρο, που δείχνει να ανταποκρίνεται.
Παράλληλα, ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να διατηρήσουν τη φλόγα αναμμένη, αλλά το παρελθόν και οι αμφιβολίες τούς οδηγούν σε αδιέξοδο. Ομως δείχνουν να θέλουν να το παλέψουν και ο Τόνυ συνεχίζοντας να πολιορκεί την Τατιάνα, της ανακοινώνει κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη: «Τα παρατάω όλα και έρχομαι για λίγες μέρες στην Ελλάδα να σε δω», της λέει και μέσα του πλέον δείχνει να έχει αποφασίσει με ποια πλευρά θέλει να πάει. Ο έρωτάς του για την Τατιάνα τον διώχνει από τη Μαργκώ, με την οποία λίγο πριν φύγει για την Ελλάδα έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση μπροστά στο Συμβούλιο, δείχνοντας έτσι την ασυμφωνία των χαρακτήρων τους!

ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ