Δύσκολες ώρες για γνωστή τραγουδίστρια! Στην αστυνομία για καταγγελία εξαφάνισης!

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για γνωστή τραγουδίστρια! Στην αστυνομία για καταγγελία εξαφάνισης!

Δύσκολες ώρες περνάει η τραγουδίστρια, αφού πήρε στην αστυνομία για να καταγγείλει εξαφάνιση!

Η γνωστή τραγουδίστρια Αλέξια, πήγε σήμερα στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας και κατήγγειλε την εξαφάνιση μίας 18χρονης! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος, για την Fathia Ahmed, από τη Σομαλία, με την οποία είχε αναπτύξει φιλική σχέση στο πλαίσιο προγράμματος εκμάθησης μουσικής σε ανήλικους πολιτικούς πρόσφυγες.

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Αλέξια

Η 18χρονη διέμενε σε καταφύγιο για ασυνόδευτους ανήλικους. Όταν ενηλικιώθηκε πριν λίγο καιρό έφυγε από το καταφύγιο των ανηλίκων και άρχισε να λαμβάνει επίδομα από το κράτος ώστε να επιλέξει μόνη της που θα ζήσει.

Μετά την λήψη του πρώτου επιδόματος δεν εμφανίστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες για να παραλάβει κουπόνια που παραχωρούνται για τις ανάγκες των πολιτικών προσφύγων.

Η τραγουδίστρια επιχείρησε να την εντοπίσει αλλά δεν ανταποκρινόταν στο τηλέφωνο και έτσι σήμερα το μεσημέρι πήγες στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνιση της.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πάολα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Δύσκολες ώρες περνάει η τραγουδίστρια Πάολα! Τι συνέβη όμως; Σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Η τραγουδίστρια, πρέπει να συνηθίσει να ζει μακριά από την κόρη της, Παολίνα, αφού φεύγει για το εξωτερικό! Διαβάστε παρακάτω...

Όμως μην πάει το μυαλό σας στο κακό, προς Θεού! Η μικρή Παολίνα (αλήθεια, εσείς ξέρετε πόσο χρονών είναι;) θα ανοίξει τα φτερά της και ετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και για τις εξετάσεις μπαλέτου της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου. Αν περάσει, φυσικά, η Παολίνα θα σπουδάσει χορό σε μια από τις καλύτερες Ακαδημίες του κόσμου!

Η κόρη της Πάολα ντυμένη μπαλαρίνα

Εγώ, έκανα ρεπορτάζ και πηγή από το περιβάλλον της Πάολας μου τόνισε: «Ετοιμάζονται πυρετωδώς! Η Πάολα άλλωστε, είχε βρεθεί στο Λονδίνο μαζί με την Παολίνα και τον Φώτη, ώστε να κάνουν μια έρευνα και να δουν πού θα μείνει η μικρή και ποια γειτονιά είναι η καταλληλότερη»! Να σας θυμίσω δε, ότι εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει αναλυτικά πού είναι η Πάολα, αλλά και ότι έφτασε μέχρι και στο Μπάκιγχαμ! Αναλυτικά παρακάτω το σχετικό μας άρθρο...

Η Πάολα ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ, περνώντας υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες στο παλάτι.

Η Πάολα αποφάσισε να ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Μάλιστα η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

Η Πάολα με την παρέα της έμειναν στο Hilton Park Lane σε ένα απλό δωμάτιο, καθώς και η ίδια δεν θέλει τις πολυτέλειες και το συνολικό κόστος για τη διαμονή έφτασε περίπου στις 2.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!