Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές τους με την είδηση του χωρισμού! «Πείτε ότι μας δουλεύετε...»!

Οι αντιδράσεις στα social media!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές τους με την είδηση του χωρισμού! «Πείτε ότι μας δουλεύετε...»!
News 23.04.2019 21:22

Σοκαρισμένοι είναι οι followers της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μραντίνη στα social media, οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμα τον χωρισμό βόμβα του ζευγαριού, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, καθώς όπως ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου! Διαβάστε παρακάτω...

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή από κοινού το ζευγάρι με ανακοίνωση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για 13 χρόνια, εκ των οποίων τα 9 χρόνια παντρεμένοι. Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama στις 16 Αυγούστου 2009. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο.

«Πραγματικά ότι πιο σοκαριστικό...δε το περίμενα με τίποτα...απίστευτο...κρίμα...εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο αλλά για εμάς που σας αγαπήσαμε κ σας γνωρίσαμε μαζί φαντάζει να απίστευτο..», γράφουν οι θαυμαστές τους κάτω από την ανακοίνωση του χωρισμού!

«Αποκλείεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό....μα πως εσείς οι δύο....ήσασταν πρότυπο ρε παιδιά», γράφει κάποιος άλλος.

«Σίσσυ πείτε ότι μας δουλεύετε σε παρακαλώ πολύ!!!», γράφει ακόμα ένας ακόλουθος της παρουσιάστριας.

undefined

undefined

undefined

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: 13 χρόνια κοινής πορείας μέσα από 13 φωτογραφίες!

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να πάρουν στην ζωή τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά. Εμείς μέσα από το 13 φωτογραφίες τους σας δείχνουμε το love story τους.

Την ανακοίνωση του χωρισμού τους το ζευγάρι την έκανε μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο. Διαβάστε παρακάτω...

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια και έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο πριν το τέλος της σχέση τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όποτε είχε χρόνο από τις υποχρεώσεις της, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη στις συναυλίες τους, ενώ ο τραγουδιστής είχε πάρει θέση δημόσια και είχε στηρίξει στην παρουσιάστρια στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με τα κιλά της.

Έτσι όπως όμορφα ξεκίνησαν, τόσο όμορφα ωστόσο πήραν την απόφαση από κοινού να χωρίσουν.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Share