Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη!

Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Φλωρινιώτη!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννης Φλωρινιώτη!

Τι συμβαίνει; Διαβάστε παρακάτω...

Ο γνωστός τραγουδιστής έθεσε την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Την ανακοίνωση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με μια ανάρτηση.

«Τρελή αγάπη για τη Θεσσαλονίκη για την Τουμπα.. Γιάννη μου σε ευχαριστώ…Με άρεσαν οι προτάσεις σου… Αλλά θα κλείσουμε και πολλά στόματα…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Δημοτικές εκλογές: Ποια κούκλα ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια;

Η κούκλα ηθοποιός, θα κατέβει υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές!

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου, που έχει βάλει στόχο να διαπρέψει στα κοινά. Διαβάστε παρακάτω....

Στόχος της, όπως αναφέρει η ίδια, είναι να καλυτερέψει τη Νέα Σμύρνη αφού έχει βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει Νέα Σμύρνη και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έκπληξη στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής κατεβαίνει στις εκλογές!

Η κούκλα ηθοποιός Κάτια Νικολαίδου, θα κατέβει υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

Υποψήφιος στις φετινές δημοτικές εκλογές κατεβαίνει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή των Droulias Brothers, με καταγωγή από την Μύκονο, Κωνσταντίνο.

Το πρωί της Τρίτης, ο δήμαρχος, ανακοίνωσε και επίσημα τον Κωνσταντίνο Δρούλια, γράφοντας τα εξής, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

Κωνσταντίνος Δρούλιας υποψήφιος στις εκλογές

«Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας κατάγεται από την Άνω Μερά, στην οποία και ζει τα τελευταία χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Σε ηλικία 29 ετών εμφανίζεται με τον αδελφό του σε καλλιτεχνικό συγκρότημα με την επωνυμία DrouliasBrothers. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα πρώτα του βήματα τα ξεκίνησε στο νησί μας και έλαβε τη στήριξη των Μυκονιατών και γιαυτό το λόγο, αισθάνεται ότι οφείλει να ανταποδώσει στον τόπο του. Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας, γιατί θεωρεί πως ο τόπος χρειάζεται νέα μυαλά και όχι παλιές νοοτροπίες. Στόχος του ειναι να συνδράμει το Δήμο στην ενίσχυση του Πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων».

Δημοτικές εκλογές: Κατεβαίνει υποψήφια πασίγνωστη celebrity! Δεν πάει το μυαλό σας...

Στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει η γνωστή παρουσιάστρια και κάνει την μεγάλη έκπληξη στις δημοτικές εκλογές!

Ο λόγος για την Χριστίνα Πολίτη, η οποία θα σταθεί στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου και με ένα κείμενό της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος!

«Κατεβαίνω δημοτική σύμβουλος στην Α’ Αθήνας με τον Παύλο Γερουλάνο» έγραψε μεταξύ άλλων η Χριστίνα εξηγώντας πως στη χθεσινή εκδήλωση είχε τρακ για να και δεν είπε όσα ήθελε να πει…


«Κατεβαίνω δημοτική σύμβουλος στην Α’ Αθήνας με τον Παύλο Γερουλάνο. Χθες στο HUB ήθελα να πω τα παρακάτω αλλά είχα τρακ και δεν τα είπα ακριβως έτσι . Καλύτερη στις πράξεις και στο γραπτό λόγο! :
Είμαι βέρα και υπερήφανη Αθηναία. Από γονείς Αθηναίους. Είμαι μητέρα δύο αγοριών. Η δική μου μητέρα κάθε απόγευμα κάνει το γύρο της Ακρόπολης και ταΐζει αδέσποτα. Εργάζομαι χρόνια στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Περιοδικά ,τηλεόραση και διαδίκτυο. Είχα πάντα την τάση να βλέπω και να αναμεταδίδω τη θετική πλευρά της ζωής και να απαθανατίζω είτε με φωτογραφίες είτε με γραπτά μου τα καλύτερα σημεία της πόλης μας. Μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και να να περπατήσω νοερά στην πανέμορφη Αθήνα των παιδικών χρόνων και της εφηβείας μου. Με ρώτησαν πρόσφατα τι είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό με τη λέξη Αθήνα .Δεν ήταν το πλούσιο φως του ήλιου αλλά το γκρι χρώμα της εγκατάλειψης. Λατρεύω την Αθήνα μας με πάθος και δεν θέλω πια να είμαι ένας απλός σχολιαστής και παρατηρητής αυτής της τριτοκοσμικής πορείας προς τη μιζέρια που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια .

Η Χριστίνα Πολίτη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Θέλω να συμμετέχω ενεργά , σαν πολίτης- συμπαρασύροντας και άλλους πολίτες- αφού το λέει και το όνομά μου.. στην αναγέννησή της. Ονειρεύομαι μία Αθήνα καθαρή, φωτεινή, ασφαλή και λειτουργική. Με αισθητική, πεζοδρόμια, πάρκα, διαβάσεις και γειτονιές όπως σε αντίστοιχες Ευρωπαικές πόλεις. Μία Αθήνα ανθρώπινη αντάξια της ιστορίας της και της παράδοσής της. Στη ζωή μου έχω μάθει πως με θετική διάθεση, επιμονή και συνεργασία τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αθήνα ζαφειρόπετρα της γής το δαχτυλίδι.. Με αλλά λόγια – Vote for Us! #athinaeisaiesy #yeroulanosforathens #cosmopoliti #iloveathens»