Πάολα: Το διπλό χτύπημα της μοίρας! Ψυχολογικά «τσακισμένη» η τραγουδίστρια....

Πολύ δύσκολες ώρες!

Πάολα: Το διπλό χτύπημα της μοίρας! Ψυχολογικά «τσακισμένη» η τραγουδίστρια....

Ψυχολογικά τσακισμένη είναι η τραγουδίστρια Πάολα με το διπλό χτύπημα της μοίρας που δέχτηκε!

Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο «Βινύλιο» και ο Αντώνης Κανάκης της ζήτησε να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη, έτσι όπως εκείνη τον έζησε και τον γνώρισε, αλλά και για τον πατέρα της! Διαβάστε παρακάτω...

Η Πάολα μίλησε για το φιλαράκι της-όπως τον αποκάλεσε- και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πώς έφυγε από τη ζωή. Η ίδια, περιέγραψε πως έκανε μπάνιο όταν άκουσε τη μητέρα της να τη φωνάζει. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Στην συνέχεια, δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα της!

H Πάολα, τόνισε ότι πιστεύει πώς ο πατέρας της ζει και αρνείται να δεχτεί πως έχει φύγει από τη ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που στην αρχή έλεγε πώς έχει πάει ένα ταξίδι, ενώ τώρα λέει ότι βρίσκεται στον Παράδεισο.

Η ίδια, αναφέρθηκε στον πατέρα της με πολύ τρυφερά λόγια και μάλιστα τον αποκάλεσε «λιοντάρι».....

Η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί είχε γράψει όταν τον είχε χάσει πώς στην προηγούμενή της ζωή τον ονειρεύτηκε και σε αυτή τον είχε για μπαμπά. Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Πάολα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Δύσκολες ώρες περνάει η τραγουδίστρια Πάολα! Τι συνέβη όμως; Σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Η τραγουδίστρια, πρέπει να συνηθίσει να ζει μακριά από την κόρη της, Παολίνα, αφού φεύγει για το εξωτερικό!

Όμως μην πάει το μυαλό σας στο κακό, προς Θεού! Η μικρή Παολίνα (αλήθεια, εσείς ξέρετε πόσο χρονών είναι;) θα ανοίξει τα φτερά της και ετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και για τις εξετάσεις μπαλέτου της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου. Αν περάσει, φυσικά, η Παολίνα θα σπουδάσει χορό σε μια από τις καλύτερες Ακαδημίες του κόσμου!

Η κόρη της Πάολα ντυμένη μπαλαρίνα

Εγώ, έκανα ρεπορτάζ και πηγή από το περιβάλλον της Πάολας μου τόνισε: «Ετοιμάζονται πυρετωδώς! Η Πάολα άλλωστε, είχε βρεθεί στο Λονδίνο μαζί με την Παολίνα και τον Φώτη, ώστε να κάνουν μια έρευνα και να δουν πού θα μείνει η μικρή και ποια γειτονιά είναι η καταλληλότερη»! Να σας θυμίσω δε, ότι εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει αναλυτικά πού είναι η Πάολα, αλλά και ότι έφτασε μέχρι και στο Μπάκιγχαμ! Αναλυτικά παρακάτω το σχετικό μας άρθρο...

Η Πάολα ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ, περνώντας υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες στο παλάτι.

Η Πάολα αποφάσισε να ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Μάλιστα η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

Η Πάολα με την παρέα της έμειναν στο Hilton Park Lane σε ένα απλό δωμάτιο, καθώς και η ίδια δεν θέλει τις πολυτέλειες και το συνολικό κόστος για τη διαμονή έφτασε περίπου στις 2.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!

Πόσα χρήματα είχε δώσει η Πάολα στο προσωπικό του μαγαζιού, μετά τον τσακωμό με τον Σφακιανάκη; Δείτε εδώ:

Πάολα: Αυτό είναι το τετραψήφιο ποσό που έδωσε στο προσωπικό του μαγαζιού μετά τον τσακωμό με τον Σφακιανάκη!