Χρύσπα: Η αποκάλυψη για τη διατροφική διαταραχή! «Πέρασα πολύ δύσκολα...» (Βίντεο)

To πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά της!

Χρύσπα: Η αποκάλυψη για τη διατροφική διαταραχή! «Πέρασα πολύ δύσκολα...» (Βίντεο)

Η Χρύσπα έκανε την αποκάλυψη για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε και τα σχόλια για τα κιλά της, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha TV «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια! Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί στην αρχή να μην την απασχολούσε το θέμα των κιλών, όμως η Χρύσπα παραδέχθηκε πως στη συνέχεια τα σχόλια των συνεργατών της την έφεραν σε δύσκολη θέση.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως πέρασε δύσκολες στιγμές με διατροφική διαταραχή, καθώς όλο αυτό που συνέβαινε ήταν έξω από τη φιλοσοφία της.

Δείτε τι είπε

Η Χρύσπα μας ξεναγεί στο υπέροχο οροφο-διαμέρισμα της στον Πειραιά!

Το τόλμησε! Η Χρύσπα ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος photoshop και προκαλεί....σχόλια

Μπορεί στο παρελθόν, όπως έχει παραδεχτεί να ταλαιπωρήθηκε με το βάρος της, όμως πλέον κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή έχει γίνει κορμάρα. Γι αυτό και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με αποκαλυπτικό μπικίνι και δίχως ρετούς.

Ο λόγος για τη Χρύσπα, η οποία χθες δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος photoshop που την απεικονίζει ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα. Το τι ακολούθησε θα το καταλάβετε μόλις δείτε το στιγμιότυπο.

xrispaa

Ακομπλεξάριστη! Η Χρύσπα μας δείχνει το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς!

Η Χρύσπα αλά Baywatch.

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως αγαπά το Instagram και τους followers της.

Η ίδια ανέβασε στο προσωπικό της Instagram φωτογραφία με κόκκινο ολόσωμο μαγιό και άφησε με το στόμα ανοιχτό.