Ετεοκλής Παύλου: Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου!

Την βρήκαμε και... σας την παρουσιάζουμε!

Ετεοκλής Παύλου: Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου!

Και όμως βρήκαμε την φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει από προσώπου γης, ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου!

Ο Ετεοκλής Παύλου σύντομα θα γίνει πατέρας, καθώς η αγαπημένη του, Ελένη Χατζίδου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι το οποίο και θα είναι κοριτσάκι, ωστόσο η ζωή του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα! Διαβάστε παρακάτω....

Ο ίδιος, είχε έναν συγκλονιστικό τραυματισμό και χρειάστηκε να μείνει αρκετά μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, ώστε να αναρρώσει! Έτσι, ο Ετεοκλής, έβαλε σχεδόν 50 κιλά τα οποία και έχασε με πολύ κόπο! Δείτε το πριν και το μετά:

Ο Ετεοκλής Παύλου με 50 κιλά περισσότερα

Ετεοκλής Παύλου: Ο πυροβολισμός και ο έρωτας! Η ιστορία του γοητευτικού άνδρα που έχει "κλέψει" την καρδιά της Χατζίδου!

Ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου αλλά και εκείνη πετάει στα... σύννεφα! Ο λόγος για τον γοητευτικό personal trainer Ετεοκλή Παύλου.

Ο νεαρός γυμναστής της έκλεψε την καρδιά και οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και ένα απίστευτο πάθος!

Ποια είναι όμως η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου; Είναι νέος, ωραίος και πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία! Με την Ελένη Χατζίδου γνωρίστηκαν όταν ανέλαβε να την προπονεί. Που να ήξεραν ότι ο έρωτας, καραδοκούσε;

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών, ασχολήθηκε από πολύ μικρός με το κανόε καγιάκ ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το 2013, σε ηλικία μόλις 23 χρόνων ο Ετεοκλής δούλευε ως πορτιέρης σε club. Εκεί βρέθηκε στη μέση σε έναν καβγά οπαδών και δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για τη ζωή του.

Και τα κατάφεραν! Τον έσωσαν! Όμως δεν κατάφεραν να σώσουν και το πόδι του το οποία δυστυχώς ακρωτηριάστηκε. Ο Ετεοκλής έβαλε καινούργιους στόχους στην ζωή του. Επόμενος στόχος; Οι παραολυμπιακοί του 2020 στο Τόκιο!