Κατερίνα Ντούσκα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! «Έτρεμα και δεν ήξερα να το αντιμετωπίσω»

Tι είχε συμβεί;

Κατερίνα Ντούσκα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!  «Έτρεμα και δεν ήξερα να το αντιμετωπίσω»

Η Κατερίνα Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αποκάλυψε τη στιγμή που έτρεμε και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει!

Τι είχε συμβεί με την τραγουδίστρια; Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Ντούσκα μετράει αντίστροφα για τη Eurovision και στη συνέντευξή της στο People ανέφερε αρχικά πώς έζησε τα παιδικά της χρόνια στον Καναδά: «Οι ομογενείς έχουν πάντα μια εξιδανικευμένη εικόνα για την Ελλάδα. Και όχι άδικα, διότι τους λείπει η πατρίδα και την τιμούν. Θυμάμαι έντονα την εικόνα με εμένα και τον αδελφό μου να είμαστε μικρά παιδάκια και με -20 βαθμούς Κελσίου, να κάνουμε παρέλαση σε εθνικές επετείους, με μελανιασμένα τα άκρα μας από το κρύο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Μολονότι δεν ζούσαμε στην Ελλάδα, είχαμε πάντα στενή επαφή με την κουλτούρα και την ιστορία της. Νιώθαμε Έλληνες και τη λατρεύαμε. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που περνιέται από τους γονείς στα παιδιά. Εκτός από τη γλώσσα, μάθαινα και παραδοσιακούς χορούς σε τέσσερις διαφορετικές σχολές»

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Η μουσική μπήκε στη ζωή μου με πολύ ήπιο τρόπο. Από μικρό κοριτσάκι, στο δημοτικό ακόμα, θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάω. Μάλιστα, εκείνη την εποχή το αγαπημένο μου συγκρότημα ήταν οι Backstreet Boys. Είχα τρέλα μαζί τους και εννοείται πως ζούσα για αυτό το boyband! Μπορώ επίσης να σου περιγράψω την κλασική εικόνα-κλισέ, να είμαι μπροστά στον καθρέφτη και να τραγουδάω κρατώντας μια βούρτσα για μικρόφωνο. Ήμουν, όμως, πολύ ντροπαλό παιδί. Όταν αντιλαμβανόμουν πως κάποιος με έβλεπε εκείνη τη στιγμή, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, οι φίλες μου, χωρίς να με ρωτήσουν, μου συμπλήρωναν αιτήσεις συμμετοχής σε σχολικές παραστάσεις και κάπως έτσι κατέληξα να τραγουδάω πρώτη φορά στα 14 μου, σε μια μαθητική εκδήλωση, μπροστά σε κοινό. Έτρεμα και δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω».

Tι είχε συμβεί με την υγεία της τραγουδίστριας;

Eurovision 2019: Μεγάλη ανατροπή με την Κατερίνα Ντούσκα!

Μια μεγάλη ανατροπή έχει σημειωθεί με την Κατερίνα Ντούσκα και την εμφάνισή της στην Eurovision 2019!

Συγκεκριμένα, η ίδια, βρέθηκε στο pre party της Eurovision στη Μαδρίτη και όταν επέστρεψε στη χώρα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό ανέφερε:

«Μοναδική εμπειρία η εμφάνιση στη Μαδρίτη. Για να είμαι ειλικρινής όλα κρίνονται στο Τελ Αβίβ, δεν πάμε στα πάρτυ για να κριθούμε, πάμε να περάσουμε καλά».

Η ίδια αποκάλυψε και το ρούχο που θα φορέσει στον τελικό της Eurovision, λέγοντας όλο νόημα:

«Να μην περιμένετε τίποτα; Όλα στη φόρα; Το χρώμα δε θα είναι ροζ… Η σκηνική παρουσία θα έχει κοινά στοιχεία με το βίντεοκλιπ, αλλά πιο εξελιγμένο και ώριμο». Δείτε το σχετικό βίντεο:

H μεγάλη αλλαγή στην ψηφοφορία που κανείς δεν περίμενε

Αλλάζει φέτος ο τόπος που θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας, του γνωστού μας televoting,, στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, μέχρι και το 2018, η ανακοίνωση ξεκινούσε από τη χώρα που είχε ψηφιστεί λιγότερο από τους τηλεθε­ατές, τώρα θα ξεκινά από τη χώρα που τερμάτισε τελευταία (στην 26η θέση δηλαδή) στη βαθμολογία των κριτικών επιτροπών. Αυτό έγινε ώστε να μεγα­λώσει η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς πολλές φορές επιτροπές και κοινό έχουν εντελώς αντίθετες προτιμήσεις και ψηφίζουν με διαφορετικά κριτήρια.

Εν τω μεταξύ, πριν από μερικές ημέρες, συμπληρώθηκαν 45 χρόνια από τότε που οι ABBA κέρδισαν την 1 η θέση στον διαγωνισμό με το «Waterloo» για λογαριασμό της Σουηδίας. Τότε είχαν πάρει μόλις 24 βαθμούς, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο, που φιλοξενούσε τον διαγωνισμό στο Μπράιτον, δεν τους είχε ψηφίσει.