Master Chef: Το μήνυμα του Θάνου μετά την αποχώρηση - Θα κάνει εκπομπή μαγειρικής;

Τι έγραψε ο πρώην παίκτης του Μaster Chef;

Master Chef: Το μήνυμα του Θάνου μετά την αποχώρηση - Θα κάνει εκπομπή μαγειρικής;

Ο Θάνος έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Master Chef, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του όνειρο.

Όλα όσα έγραψε ο Θάνος. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Θάνος έχασε από τον Ζαχίρ και τον Παντελή και αποχώρησε για δεύτερη φορά από το Μaster Chef και έστειλε το πρώτο του μήνυμα: «Καλημέρα όμορφε κόσμε!! Στην παρέα της ποδιάς προστέθηκε άλλη μία, αυτή της αποχώρησης. Αυτή τη φορά αποχώρησα πιο γεμάτος από πριν, περισσότερα mystery box, τεστ δημιουργικότητας (που με έκαψαν χαχα), ομαδικές και εξόδους. Το μαγειρικό ταξίδι για μένα όμως δεν τελειώνει εδώ, τώρα ξεκινάει! Εύχομαι στο άμεσο μέλλον να δείτε περισσότερο από τον Θάνο και την μαγειρική- ζαχαροπλαστική του είτε τηλεοπτικά είτε μέσω τον social. Λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα. Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίξατε όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής του».

Θα δούμε τον Θάνο σε εκπομπή μαγειρικής είτε στην τηλεόραση είτε στα social media, όπως έγραψε;

Master Chef: Το μήνυμα του Θάνου μετά την αποχώρηση - Θα κάνει εκπομπή μαγειρικής;

Master Chef διαρροή: Η δοκιμασία-ανατροπή! Τρελαμένοι όλοι με την Σπυριδούλα! (Βίντεο)

Στο επόμενο επεισόδιο (1/5) του Master Chef στο STAR θα δούμε μία δοκιμασία που είχε προκαλέσει εντύπωση και πέρυσι, ενώ όλοι είναι τρελαμένοι με την Σπυριδούλα!

Μετά τη διακοπή, επιστρέφει δυναμικά!

Το Master Chef διακόπτεται λόγω Πάσχα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Τετάρτη 1 Μαΐου, όπου θα δούμε την επική δοκιμασία με τον τοίχο!

Οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν έχοντας μπροστά τους έναν τοίχο, προκειμένου να μην έχουν επαφή και μόνο με τη φωνή τους θα δίνουν οδηγίες και θα ενημερώνουν ο ένας τον άλλον!

Το πρόσωπο του επεισοδίου θα είναι ξανά η Σπυριδούλα, η οποία με τις φωνές θα τρελάνει τους συμπαίκτες της αλλά και τους κριτές!

Δείτε το trailer

Master Chef Spoiler: «Έσκασε» η τελική πεντάδα! (Βίντεο)

Βγήκε η τελική πεντάδα του Master Chef, με την αποκάλυψη να έρχεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε»!

Τα γυρίσματα είναι πιο μπροστά.

Ποια είναι η τελική πεντάδα του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μάθαμε πως η Σπυριδούλα, ο Μανώλης, ο Πάνος, ο Χρήστος και ο Παντελής είναι οι παίκτες που φτάνουν στους top-5 του Master Chef!