Πρωινό: Σοκαρισμένοι οι παρουσιαστές με τον χωρισμό βόμβα της ελληνικής showbiz!

«Έλεγες τι ωραίο ζευγάρι, τι έρωτας...»

Πρωινό: Σοκαρισμένοι οι παρουσιαστές με τον χωρισμό βόμβα της ελληνικής showbiz!

Σοκαρισμένοι ήταν οι παρουσιαστές στο Πρωινό, με τον χωρισμό βόμβα της ελληνικής showbiz!

Ο λόγος για τον ξαφνικό χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, για τον οποίο σας έχουμε γράψει αποκλειστικό παρασκήνιο! Διαβάστε παρακάτω....

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας για την απόφαση του ζευγαριού να τραβήξει χωριστούς δρόμους, πήρε τον λόγο και τόνισε: «Δεν θα ξεχάσω ότι τα τελευταία χρόνια πραγματικά κάθε φορά στα περιοδικά και τα σάιτ υπήρχε ρεπορτάζ πως χωρίζουν. Με τον Θοδωρή το είχαμε συζητήσει αρκετές φορές και έπρεπε συνέχεια να απολογηθεί για αυτό που γράφουν. Έγραφαν συνέχεια πως χωρίζουν ενώ δεν χώριζαν.

Το ότι μπορούσε η σχέση τους να περνούσε μια κρίση είναι άλλο θέμα και μένει μέσα στο σπίτι. Αυτό γινόταν. Τους το έλεγαν συνέχεια. Αφού κάποια στιγμή και εγώ σχολίασα στην εκπομπή φτάνει πια. Το τελευταίο διάστημα επειδή είχαν κάνει και κανάλι στο youtube και ταξίδια έλεγες τι ωραίο ζευγάρι, τι έρωτας. Εγώ τους είχα συναντήσει και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές τους με την είδηση του χωρισμού! «Πείτε ότι μας δουλεύετε...»!

Σοκαρισμένοι είναι οι followers της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στα social media, οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμα τον χωρισμό βόμβα του ζευγαριού, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, καθώς ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου!

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση του χωρισμού έκανε γνωστή από κοινού το ζευγάρι με ανακοίνωση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram.

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για 13 χρόνια, εκ των οποίων τα 9 χρόνια παντρεμένοι. Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama στις 16 Αυγούστου 2009. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο.

«Πραγματικά ότι πιο σοκαριστικό...δε το περίμενα με τίποτα...απίστευτο...κρίμα...εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο αλλά για εμάς που σας αγαπήσαμε κ σας γνωρίσαμε μαζί φαντάζει να απίστευτο..», γράφουν οι θαυμαστές τους κάτω από την ανακοίνωση του χωρισμού!

«Αποκλείεται δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό....μα πως εσείς οι δύο....ήσασταν πρότυπο ρε παιδιά», γράφει κάποιος άλλος.

«Σίσσυ πείτε ότι μας δουλεύετε σε παρακαλώ πολύ!!!», γράφει ακόμα ένας ακόλουθος της παρουσιάστριας.

undefined

undefined

undefined