Open tv: Παρουσιάστρια γίνετε viral με ανάρτηση στα social media! «Γελάτε με τα χάλια σας;»!

Τι συνέβη;

Open tv: Παρουσιάστρια γίνετε viral με ανάρτηση στα social media! «Γελάτε με τα χάλια σας;»!

Μια παρουσιάστρια του Open tv, έγινε viral με ανάρτηση στα social media! «Γελάτε με τα χάλια σας» έγραψε και μας τρέλανε!

Η Έλενα Πολυκάρπου άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Διαβάστε παρακάτω...

Στο παρελθόν είχε κάνει μια δημοσίευση στις 5:40 το πρωί γράφοντας: «Υπάρχει καμία άλλη μανούλα ξύπνια για να προλάβει να ετοιμάσει τα παιδιά και να φύγει για δουλειά οι δουλειές;;; Λοιπόν βγήκα να απλώσω και είδα έναν (κύριο) να πηδάει μια μάντρα,τις ώρες που ξυπνάω γνωρίζω τα καλύτερα παιδιά πως έχω μπλέξει έτσι;;;Κορίτσια μου ρίξτε το στην πλάκα γιατί αλλιώς δεν βγαίνει,εγώ μετράω ώρες κάποια στιγμή θα καταρρεύσω !!!Καλήμερα καλή εβδομάδα,κορίτσονεομανουλες θα τα καταφέρουμε που θα πάει βλέπετε ζούμε σε μια χώρα που δεν σέβεται και δεν βοήθεια την γυναίκα που αποκτάει ένα μωράκι.Μεγάλη αγκαλιά στα μωράκια μας και όλα λύνονται!!!»

Και ακόμη μια δημοσίευση που την έδειχνε να λούζει τα μαλλιά της στο σπίτι της γειτόνισσας γράφοντας: «Απανταχού μάνες γελάτε και εσείς με τα χάλια σας;;;Λοιπόν από εχθες η μέρα ήταν απίστευτα τρελή (όπως κάθε μέρα βέβαια)την νύχτα ο μικρούλης μας αρρώστησε ξενύχτι απίστευτο (ούτε στον Ρέμο παλιά) και ξημέρωσε η Παρασκευή Γιατρος φαρμακείο σίδερο σκούπισμα σφουγγάρισμα μαγείρεμα σίδερο τα παιδιά πήγαινε έλα σχολεία και φτάνει η ώρα 16:00 να κάνω ένα μπάνιο να πάω στην δουλειά και ενώ έχω λουστεί και έχω βάλει και την μάσκα μου κόβεται το νέρο την τύχη μου την μαύρη...Αλλά έχω την καλύτερη γειτόνισα!!!Η ζωή είναι ωραια και εγώ το κέφι μου δεν το χάνω με τίποτα!!!» έγραψε και μας τρέλανε κανονικά!

Η παρουσιάστρια του Open Έλενα Πολυκάρπου

OPEN - αποκλειστικό: Το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του Λάκη Λαζόπουλου!

Έχω αποκλειστικές πληροφορίες, φρέσκες φρέσκες για το ποιο πρόγραμμα παίρνει την θέση του Λάκη Λαζόπουλου στο OPEN!

Εκτός αέρα βγαίνει το "Αλ Τσαντίρι" και μέσα από το Vanda's θα σας αποκαλύψω όλα όσα ξέρω! Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγες ημέρες, πρώτη εδώ στο Youweekly.gr σας είχα αποκαλύψει πως ο Λάκης Λαζόπουλος επρόκειτο να κάνει μια παύση λόγω Πάσχα!

Αυτό το κενό, λοιπόν, που θα δημιουργεί στο πρόγραμμα του καναλιού έπρεπε να το καλύψουν και... η απόφαση βγήκε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, οι ιθύνοντες του OPEN αποφάσισαν να παίζεται στην ώρα του Λάκη Λαζόπουλου κάποια ξένη σειρά που θα έχει είτε περιεχόμενο που κολλάει στο κλίμα του Πάσχα είτε κάτι άλλο που όμως θα αποφέρει νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι...

Λάκης Λαζόπουλος - αποκλειστικό: Εξελίξεις με την θέση του στο OPEN!

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις για την θέση του Λάκη Λαζόπουλου στο OPEN κι έχω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι συζητιέται στους διαδρόμους του καναλιού!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή "'Αλ Τσαντίρι" και "Αλ Σιχτίρ" αλλά και για το μέλλον του παρουσιαστή στον σταθμό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά!

Δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν και... πέφτουν με γοργούς ρυθμούς...

Λάκης Λαζόπουλος - τηλεθέαση 02/04: Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό!

...και οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, το κανάλι σκέφτεται έντονα να "τελειώσει" τα συγκεκριμένα project πιο νωρίς από το καθορισμένο μιας και θα μπουν έτσι κι αλλιώς σε ισχύ τα προγράμματα ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων!

Καμία απόφαση όμως μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί και όλα θα ξεκαθαριστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και φυσικά θα σας ενημερώσω πρώτη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Αν και... ένα πουλάκι μου ψιθύρισε πως το κλίμα για τον Λάκη δεν είναι τόσο "βελούδινο" πια..