Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του και πάθαμε πλάκα!

Έλυσε κάθε απορία!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του και πάθαμε πλάκα!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «το έχει» με το χιούμορ και το αποδεικνύει κάθε φορά μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά τώρα που αποκάλυψε το ύψος του!

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο σεφ είναι 1,74 μ...

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο σεφ-κριτής στο Twitter.

Αυτό είναι το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου Masterchef star

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο κοντός από τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, οι οποίοι αρκετά ψηλοί άντρες. Μάλιστα, για το ύψος του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον ξεσπάσει σε γέλια.

Οπως και να έχει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει «πέραση» στο γυναικείο φύλο, όπως φαίνεται στα σχόλια στα social media, ακόμη και αν δεν είναι δύο μέτρα!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει θραύση στο Master Chef και απάντησε στο αν θα παντρευτεί φέτος!

Τι είπε ο κριτής;


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διάβασε ένα αστρολογικό αφιέρωμα για τον ίδιο, το οποίο έγραφε για το αν θα παντρευτεί!

Ο σεφ, ωστόσο, βρήκε ένα λάθος στον αστρολογικό του χάρτη, καθώς είναι Σκορπιός και όχι Ζυγός όπως έγραφε το αφιέρωμα.

Έτσι, έκανε την παρακάτω ανάρτηση σημειώνοντας: «Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος γάμος