Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό! Δίνει μάχη για την ζωή της...

Η ανάρτηση γροθιά στο στομάχι!

Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό! Δίνει μάχη για την ζωή της...

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει γνωστή ηθοποιός, η οποία δίνει μάχη για την ζωή της!


Η ίδια, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας όπως η ενδομητρίωση και η ουρική αρθρίτιδα, ενώ έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις νεφρών. Διαβάστε παρακάτω....

Στην πρώτη μεταμόσχευση, δωρητής ήταν ο πατέρας της, όμως απέτυχε, και στη δεύτερη, ο αδελφός της.

Η 28χρονη Sarah Hyland, πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της με μαγιό και το εξής σχόλιο: « Βάζω αυτό το #tbt εκεί έξω για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω στο γυμναστήριο. Έχω επικαλεστεί πολλές δικαιολογίες τελευταία λόγω του συνεχούς πόνου από θέματα υγείας. Αλλά όχι πια. Το σώμα μιας γυναίκας είναι ένα θαυμάσιο πράγμα και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε βάλουμε στο μυαλό μας». Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σοκάρει με τη μανιοκατάθλιψη!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έπασχε από μανιοκατάθλιψη και σόκαρε τους πάντες!

Για πολύ καιρό ζούσε το δράμα.

Ο λόγος για την Bebe Rexha η οποία έγραψε στο twitter: «Για πολύ καιρό, δεν καταλάβαινα γιατί αισθανόμουν τόσο άρρωστη. Γιατί αισθανόμουν τόσο χάλια και ήθελα να μην φεύγω από το σπίτι μου ή να μην είμαι με ανθρώπους γύρω μου και γιατί ήμουν τόσο στα πάνω μου, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν θα μπορούσα να σταματήσω να δουλεύω ή να γράφω μουσική. Τώρα ξέρω γιατί».

Πασίγνωστη τραγουδίστρια σοκάρει με τη μανιοκατάθλιψη!

Συγκλονίζει πασίγνωστη τραγουδίστρια! «Σταμάτησε η καρδιά του μωρού μου...»

Συγκλόνισε πασίγνωστη τραγουδίστρια, μιλώντας για τα παιδιά της! «Η καρδιά ενός από τα παιδιά σταμάτησε όσο ήταν στην κοιλιά μου και έπρεπε να τρέξω στην εντατική» αναφέρει....

H Beyonce κυκλοφόρησε χτες 17 Απριλίου το καινούργιο της ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Homecoming».

Η ίδια μίλησε για την επείγουσα καισαρική που έκανε για να φέρει στο κόσμο τα δίδυμα παιδιά της Sir και Rumi, που όποια φέτος τον Ιούνιο θα γίνουν δύο ετών.

«Η καρδιά ενός από τα παιδιά σταμάτησε όσο ήταν στην κοιλιά μου και έπρεπε να τρέξω στην εντατική και να γεννήσω με επείγουσα καισαρική. Υπήρξαν ημέρες που ένιωθα πως δεν θα τα καταφέρω», δήλωσε.

«Ήμουν 98 κιλά όταν γέννησα τα δίδυμα. Ήμουν πρησμένη από την τοξαιμία και ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για πάνω από ένα μήνα. Η υγεία μου και η υγεία των διδύμων ήταν σε κίνδυνο, περάσαμε πολλές εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», είπε η Beyonce.

undefined