Μαρία Κορινθίου: Η αποκαλυπτική φωτογραφία και το μήνυμα όλο νόημα...

Η νέα απάντηση για τα αρνητικά σχόλια!

Μαρία Κορινθίου: Η αποκαλυπτική φωτογραφία και το μήνυμα όλο νόημα...

Μετά την ημίγυμνη φωτογραφία της στα social media, η Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε τα μπλοκαρίσματα καθώς έγινε έξαλλη. Σήμερα, ωστόσο η νέα της φωτογραφία είναι όλο... νόημα.

Η ηθοποιός, δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα τα οποία χαρακτήρισαν την πόζα της προκλητική και τώρα έδωσε την νέα της απάντηση σε όλα αυτά. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Κορινθίου ανάρτηση μια νέα αποκαλυπτική της πόζα, φορώντας μόνο ένα λευκό κορμάκι.

Στην λεζάντα της έγραψε «Κάτι από τα παλιά ζωγραφισμένο…Έτσι για τι θέλω …….ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, Καλές γιορτές! Να περάσετε μία ΥΠΕΡΟΧΗ βδομάδα! ΚΑΛΗ Ανάσταση! Σε όλους τους τομείς! Και αυτή την ανεβάζω Μεγάλη βδομάδα…».

Μαρία Κορινθίου αποκαλυπτική φωτογραφία

Μαρία Κορινθίου: Ξεχάστε την ξανθιά! Το νέο λουκ της ηθοποιού...

Ξεχάστε την Μαρία Κορινθίου ξανθιά! Ποιο είναι το νέο της λουκ;


Όλα ξεκίνησαν με μια αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης. Διαβάστε παρακάτω.....

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η Μαρία Κορινθίου θα χρειαστεί να αλλάξει για ακόμη μία φορά τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός κινηματογραφικού ρόλου.

Η γνωστή ηθοποιός τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Νεράιδα και το Παλικάρι» και αναγκάστηκε από μελαχρινή να γίνει ξανθιά για να ενσαρκώσει το ρόλο που είχε υποδυθεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Την επόμενη σεζόν όμως, η Μαρία θα θα χρειαστεί να γίνει κοκκινομάλλα.


Η ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία ωστόσο, δεν ειπώθηκαν παραπάνω λεπτομέρειες! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με εσώρουχα και προκαλεί χαμό!

Η Μαρία Κορινθίου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει πολλά μάτια να γυρίσουν προς το μέρος της. Αυτή τη φορά, πόζαρε με εσώρουχα και προκαλεί χαμό.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή, ξανθιά πλέον, ηθοποιός, πόζαρε στο φακό μόνο με τα εσώρουχα της και προκάλεσε χαμό! Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν, ενώ τα likes πήραν φωτιά!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με τα εσώρουχα της! Πριν από λίγους μήνες η ηθοποιός μας τρέλανε με το μαύρο σετ της.

Μαρία Κορινθίου εσώρουχα